Connect with us

EVENIMENT

Cum și-a recuperat un șofer din Alba carnetul luat de polițiști. Amendat pentru alcool, deși etilotestul a aratat o valoare infimă

Publicat

cum și a recuperat un șofer din alba carnetul luat de

Un șofer din Alba tras pe dreapta de polițiști și testat cu aparatul etilotest și-a căutat dreptatea în instanță. Un proces a avut loc la Judecătoria Sebeș, pentru anularea procesului verbal de contravenție. 

În data de 14 decembrie 2023, magistrații au dat o primă decizie în caz. Mai exact i-au dat dreptate șoferului care a contestat procesul verbal în instanță.

Cum s-a ajuns la proces

În data de 25 mai 2023 șoferul a fost tras pe dreapta de o patrulă de polițiști…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

UPDATE: Avertizări Cod Portocaliu și Galben de furtuni în Alba. Ploi torențiale și descărcări electrice. Localitățile vizate

Publicat

update: avertizări cod portocaliu și galben de furtuni în alba.

Meteorologii au emis luni după-amiaza avertizări Cod Portocaliu și Cod Galben de furtuni, valabile în mai multe localități din județ. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Incendiu la o locuință din Bărăbanț. Acționează pompierii din Alba Iulia, cu două autospeciale

Publicat

incendiu la o locuință din bărăbanț. acționează pompierii din alba

Pompierii din Alba Iulia au fost chemați să intervină, luni după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Bărăbanț.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat mort la Huedin, lângă o piscină. S-ar fi electrocutat

Publicat

lumanare doliu e1666529718354.jpg

Cazul familiei din Cluj-Napoca, ai cărei 3 membri au murit electrocutați lângă o piscină, tinde să se repete. De data aceasta este vorba despre un bărbat din Huedin, care a murit la sfârșitul săptămânii trecute în același fel. 

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii orașului Huedin au fost sesizați despre faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea unui imobil din Huedin, în apropierea unei piscine.

”Au fost efectuate cercetări la fața locului, iar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO/VIDEO: Imagini spectaculoase din timpul montării tablierului metalic de la podul peste Autostrada A3 construit de Retter. ”Profesionalismul și experiența se traduc prin eficiență”

Publicat

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 11

Pregătirea, organizarea și o coordonare impecabilă, completate de experiență, dar și munca în echipă au caracterizat fiecare etapă a montajului tablierului metalic la podul peste Autostrada A3 București-Ploiești, construit de Compania Retter. Încă o bornă importantă a fost atinsă cu succes!

Astfel, în cele două zile de restricții impuse pe timp de noapte pe Autostrada A3 București – Ploiești, s-a reușit montajul în siguranță a tablierului metalic al podului peste Autostrada A3, care face parte din viitoarea Autostradă Ploiești – Buzău, lotul 1, construită de compania Retter Projectmanagement.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 10

Lucrările s-au desfășurat conform planificării.

În procesul de montaj, o lucrare complexă care a necesitat impunerea restricțiilor în zona lucrărilor, au fost implicate aproximativ 100 de persoane, împărțite în echipe bine organizate.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 12

Mobilizarea exemplară a făcut posibilă executarea lucrărilor de montaj în timpul impus, o mare parte din timp fiind alocată pentru calarea și decalarea unei macarale de 650 tone folosită la ridicarea grinzilor în condiții de maximă siguranță pentru toți factorii implicați.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 3

Excelenta coordonare a echipelor, profesionalismul și experiența lor s-au tradus printr-o eficiență remarcabilă.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 13

Acești factori au contribuit la succesul operațiunii, demonstrând încă o dată capacitatea companiei Retter Projectmanagement de a realiza proiecte complexe în timp record și la cele mai înalte standarde de calitate.

foto 1 autostrada a7 22.07.2024 4

Reamintim că circulația rutieră s-a desfășurat cu restricții joi și vineri (18 și 19 iulie 2024) pe Autostrada A3 București – Ploiești. Restricțiile au fost impuse pentru executarea lucrărilor de montaj a tablierului metalic al podului peste autostradă, care face parte din viitoarea Autostradă Ploiești – Buzău, lotul 1, construită de compania Retter Projectmanagement.

Citește mai departe