Connect with us

EVENIMENT

Cum va fi vremea de Revelion și în prima săptămână din anul 2023. Prognoza meteo pe regiuni, pe două săptămâni

Publicat

iarna 2 scaled e1670834510616.jpg

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pe regiuni, pe următoarele două săptămâni, până în 8 ianuarie 2023.

Potrivit meteorologilor, urmează câteva zile cu răcire accentuată, apoi în ultimele zile ale anului 2023 se încălzește, astfel că vom avea temperaturi care vor ajunge până la 13-14 grade Celsius. Sunt prognozate și ceva precipitații slabe, în ultimele zile din anul 2022.

Vă prezentăm prognoza meteo pe regiuni, în perioada 26 decembrie 2022 – 8 ianuarie 2023:

Cum va fi vremea de Revelion și în prima săptămână din anul 2023. BANAT

Valorile termice vor fi în scădere în primele zile din interval până la medii ale maximelor de 7 grade și ale minimelor în jurul a 0 grade.

Până la finalul primei săptămâni, vremea se va încălzi din nou, iar în medie, maximele vor ajunge la 13…14 grade, iar minimele la 4…5 grade.

Citește și Mesaje de Anul Nou 2023 * Felicitari de Anul Nou 2023 * Mesaje de Revelion 2023 * Mesaje haioase de Anul Nou 2023 * URĂRI de La Mulți Ani 2023

În a doua săptămână, temperatura aerului va avea tendința de scădere spre medii regionale ale maximelor de 6…7 grade și ale minimelor de -1…0 grade.

Probabilitatea de precipitații slabe (mai ales ploi) va fi ridicată în zilele de 27, 28, 30 și 31 decembrie, dar în restul intervalului condițiile vor fi reduse.

Cum va fi vremea de Revelion și în prima săptămână din anul 2023. CRIŞANA

Valorile termice vor fi în scădere în primele zile din interval până la medii ale maximelor de 5 grade și ale minimelor în jurul a -2 grade. Până în data de 1 ianuarie, vremea se va încălzi din nou și, în medie, valorile diurne vor ajunge la 12…13 grade, iar cele nocturne la 5…6 grade.

În a doua săptămână, temperatura aerului va avea tendința de scădere spre medii regionale ale maximelor de 5…6 grade și ale minimelor de -1…0 grade.

Probabilitatea de precipitații slabe (mai ales ploi) va fi ridicată în zilele de 27, 28, 30 și 31 decembrie, dar în restul intervalului condițiile vor fi în general reduse.

Cum va fi vremea de Revelion și în prima săptămână din anul 2023. TRANSILVANIA

La începutul primei săptămâni, valorile termice vor fi în scădere până la medii ale maximelor de 3 grade și ale minimelor în jurul a -5 grade.

Până în data de 1 ianuarie, vremea se va încălzi din nou și, în medie, valorile diurne vor ajunge la 9…10 grade, iar cele nocturne la 2…3 grade.

În a doua jumătate a intervalului, temperatura aerului va avea tendința de scădere spre medii regionale ale maximelor de 4…5 grade și ale minimelor în jurul a -2 grade.

Probabilitatea de precipitații slabe va fi relativ ridicată în zilele de 27, 28 și 31 decembrie și după data de 4 ianuarie.

Cum va fi vremea de Revelion și în prima săptămână din anul 2023. MARAMUREŞ

Valorile termice vor fi în scădere în primele zile din interval până la medii ale maximelor de 3 grade și ale minimelor în jurul a -3 grade.

Până la mijlocul intervalului, vremea se va încălzi din nou, iar în medie, temperaturile maxime vor ajunge la 10 grade, iar minimele la 4 grade.

În a doua jumătate a intervalului, temperatura aerului va avea tendința de scădere spre medii ale valorilor diurne de 4 grade și ale minimelor de -2…-1 grad.

Probabilitatea de precipitații slabe (mai ales ploi) va fi în general ridicată în prima jumătatea a intervalului. În rest, vor mai fi condiții pentru precipitații, dar la cote mai reduse.

Cum va fi vremea de Revelion și în prima săptămână din anul 2023. MOLDOVA

După răcirea din primele zile ale intervalului, când valorile termice diurne vor ajunge la 5 grade și cele nocturne la -3 grade, vremea se va încălzi din nou.

Astfel, la finalul primei săptămâni, în medie, valorile maxime vor ajunge la 10…12 grade, iar cele minime la 3 grade.

În a doua jumătate a intervalului, temperatura aerului va avea tendința de scădere spre medii regionale ale maximelor de 4 grade și ale minimelor de -2…-1 grad.

Probabilitatea de precipitații slabe va fi relativ ridicată în jurul datei de 28 decembrie și după data de 4 ianuarie.

Cum va fi vremea de Revelion și în prima săptămână din anul 2023. DOBROGEA

La începutul intervalului, vremea se va răci, valorile termice diurne vor ajunge la 5 grade, iar cele nocturne la 1 grad.

Apoi, vremea se va încălzi din nou și astfel, la finalul primei săptămâni, în medie, valorile maxime vor ajunge la 11 grade, iar cele minime la 4…5 grade.

În a doua săptămână, temperatura aerului va avea tendința de scădere spre medii regionale ale maximelor de 5…6 grade și ale minimelor de 1…2 grade.

Probabilitatea de precipitații slabe va fi în creștere după data de 4 ianuarie, iar în restul intervalului va fi relativ scăzută.

Cum va fi vremea de Revelion și în prima săptămână din anul 2023. MUNTENIA

În primele zile ale intervalului vremea se va răci, valorile termice diurne vor ajunge la 6…7 grade și cele nocturne la -3…-2 grade.

Ulterior, vremea se va încălzi din nou, iar la finalul primei săptămâni, în medie, valorile maxime vor ajunge la 10…12 grade, iar cele minime la 2 grade.

În a doua jumătate a intervalului, temperatura aerului va avea tendința de scădere spre medii regionale ale maximelor de 6 grade și ale minimelor de -1 grad.

Probabilitatea de precipitații slabe va fi în creștere în a doua jumătate din interval, dar mai ales după data de 4 ianuarie.

Cum va fi vremea de Revelion și în prima săptămână din anul 2023. OLTENIA

La începutul intervalului, răcirea vremii va duce valorile termice diurne spre medii de 7 grade, iar cele nocturne spre -2 grade. Apoi, vremea se va încălzi din nou și astfel, la finalul primei săptămâni, în medie, valorile maxime vor ajunge la 11 grade, iar cele minime la 4…5
grade.

În a doua săptămână, temperatura aerului va avea tendința de scădere spre medii regionale ale maximelor de 12 grade și ale minimelor de -1…0 grade.

Probabilitatea de precipitații slabe va fi în creștere în primele zile din interval și după data de 4 ianuarie, iar în restul intervalului va fi relativ scăzută.

Cum va fi vremea de Revelion și în prima săptămână din anul 2023. LA MUNTE

La începutul intervalului vremea se va răci, valorile termice diurne vor ajunge la medii de 0 grade, iar cele nocturne spre -7 grade.

Apoi, vremea se va încălzi din nou și astfel, la finalul primei săptămâni, în medie, valorile maxime vor ajunge la 6 grade, iar cele minime la 0…1 grad.

În a doua săptămână, temperatura aerului va avea tendința de scădere spre medii regionale ale maximelor de 0 grade și ale minimelor de -6…-5 grade.

Probabilitatea de precipitații slabe se va menține pe tot parcursul intervalului, dar va fi mai ridicată la început, în jurul datei de 31 decembrie și după 4 ianuarie.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luare de mită

Publicat

sorina pintea.jpg

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății a fost condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luarte de mită în formă continuată. Suma cerută pe când era manager al Spitalului de Urgență din Baia Mare se ridică la 130.000 de euro.

Sentința a fost dată vineri de magistrații de la Tribunalul Cluj. Sorina Pintea nu a recunoscut faptele.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. 192 de tineri au absolvit astăzi Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca

Publicat

absolventi scoala de politie 11.jpeg

Un număr de 192 de tineri au absolvit, vineri, cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, specializarea Ordine Publică.

Tinerii absolvenți își vor începe cariera de polițiști luni, 29 aprilie, la unitățile teritoriale, conform repartiției. Din cea de-a 23-a promoție de elevi au făcut parte 30 de femei și 162 de bărbați.

agenti de agențiagenti de agenți

La ceremonia de la Școala de Agenți de Poliție în cadrul căreia noii polițiști au depus…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Viorel Băltărețu: Clujul e întârziat în dezvoltare. Cu 15 până la 20 de ani

Publicat

viorelbal.jpg

“Un Cluj sănătos economic înseamnă că toți locuitorii lui au, datorită locului de muncă sau afacerii proprii, o viață tihnită: o locuință, un salariu decent, economii. Apoi, mai înseamnă ca au parte de servicii publice de calitate, de la infrastructură, salubritate, sănătate și educație, până la mediu și funcționari care îi tratează cu respect. Asta e departe de a fi realitatea Clujului de azi. Orașul nostru a fost lăsat să se dezvolte inegal, fără o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Marius Lulea (AUR): TRĂDARE. Guvernarea PSD-PNL se pregătește să mai VÂNDĂ și ce a mai rămas din economia națională

Publicat

lulea marius 1024x646 1 2.jpg

Prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea acuză guvernul PSD-PNL că se pregătește să mai vândă și ce a mai rămas din economia națională.

Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, trebuie să asigure transparență deplină în privința afacerilor ce vor fi încheiate cu reprezentanții Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Pe această cale, îi solicităm premierului Ciolacu să informeze opinia dacă are intenția să concesioneze afaceriștilor din Emirate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe