Connect with us

EVENIMENT

Cum va fi VREMEA în următoarele patru săptămâni. Temperaturi mai MARI pentru acestă perioadă

Publicat

toamna e1632294645922.jpg

Conform prognozei ANM pe următoarele patru săptămâni, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale, până pe 28 octombrie.

Până în 07.10.2024

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, iar în rest se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval.

Cum va fi VREMEA în următoarele patru săptămâni. Temperaturi mai MARI pentru acestă perioadă

Cu excepția…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Un italian, patron de firmă de transport, va fi judecat de magistrații din Alba pentru evaziune fiscală. Ce prejudiciu a produs

Publicat

un italian, patron de firmă de transport, va fi judecat

Un italian, patron de firmă, a fost trimis în judecată de magistrații Tribunalului Alba pentru evaziune fiscală. Dosarul a trecut recent, în data de 25 septembrie de stadiul de cameră preliminară. 

În fața magistraților din Alba va ajunge Pompeo B. Acesta este acuzat și trimis în judecată pentru o faptă petrecută în urmă cu mai mulți ani. Cetățeanul italian care a avut o firmă în România nu a trecut în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

2 octombrie: Ziua Mondială a Nonviolenței. Reamintește lumii importanța păcii

Publicat

2 octombrie: ziua mondială a nonviolenței. reamintește lumii importanța păcii

2 octombrie: Ziua Mondială a Nonviolenței. Este sărbătorită anual pe 2 octombrie și coincide cu ziua de naștere a lui Mahatma Gandhi, liderul mișcării pentru independența Indiei și un simbol al rezistenței nonviolente.

Ziua a fost declarată oficial de Organizația Națiunilor Unite (ONU) în anul 2007, cu scopul de a promova pacea, toleranța, înțelegerea și soluționarea conflictelor prin metode nonviolente.

Această…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Câți bani s-au cheltuit până acum pentru metrou și pe ce? Tarcea: Banii pentru metrou nu s-au pierdut și nu se pierd

Publicat

1727337455 metrou 1.jpg

Guvernul a alocat, până în prezent, suma de 288 de milioane de euro antreprenorului pentru lucrări la metroul din Cluj, a anunțat viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea.

Viceprimarul Dan Tarcea a declarat că, până acum, Guvernul României a plătit 288 milioane de euro pentru metrou antreprenorului, prin intermediul Primăriei Cluj-Napoca. Din bugetul local, Primăria Cluj-Napoca a alocat suma de 388.000 de euro.

„Câți bani s-au plătit până în acest…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Dotări unice la nivel național pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă

Publicat

csei 2.jpg

Consiliul Județean Cluj a finalizat proiectul european privind construirea celui mai modern sediu al unei școli speciale din țară.

Consiliul Județean Cluj a finalizat proiectul european, finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, ce a vizat construirea sediului Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă.

Investiție de peste 32 milioane de lei

Acesta a fost edificat în cadrul unei investiții cu o valoare totală de 32.370.017,52 de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe