Connect with us

EVENIMENT

Cum va fi vremea în weekend, în Bucureşti

Publicat

Meteorologii anunţă că în Bucureşti vremea va fi caldă duminică. Valori maxime ajung şi la 9 grade Celsius, dar va sufla vântul.

În intervalul sâmbătă ora 23.00 – duminică ora 8.00, cerul va fi variabil cu unele înnorări în a doua parte a nopții. Vântul va sufla sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări spre dimineață.

Temperatura minimă va fi de -5…-3 grade.

De duminică până luni dimineață, vremea va fi „vântoasă”, dar caldă pentru sfârșitul lunii ianuarie. Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze în general de 45…55 km/h.

Cerul va fi variabil cu unele înnorări la începutul intervalului. Temperatura maxima va fi de 8…9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. MEDIAFAX

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Emil Boc speră la calificarea „U” Cluj în Cupele Europene: „Suntem încă într-o ecuație importantă”

Publicat

boc u cluj 2 e1684481157749.jpg

Primarul Emil Boc a declarat că speră ca „U” Cluj să se califice în UEFA Conference League. Edilul este de părere că „studenții” sunt pe traiectoria corectă.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a discutat despre mai multe scenarii în care Universitatea Cluj ar putea juca în Cupele Europene UEFA Conference League.

„Noi, acum, suntem în situația ca dacă Oțelul câștigă Cupa României, noi jucăm barajul pentru locul trei, cu condiția ca Petrolul să nu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Zeci de șoferi amendați în Alba, în ultimele 24 de ore. Acțiunile polițiștilor și jandarmilor în județ

Publicat

acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din alba: amenzi de peste

Zeci de șoferi au fost amendați în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au derulat și luni, în a doua zi de Paște, acțiuni în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 236 de persoane. Au fost verificate 167 de autovehicule.

Au fost constatate 43 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

În total,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer din Alba Iulia, reținut de polițiști. A fost prins băut la volan, pe o stradă din oraș. Ce alcoolemie avea

Publicat

sute de mașini și persoane verificate de polițiști și jandarmi

Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a fost oprit în trafic. Acesta conducea o mașină, fiind sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, luni, 6 mai, în jurul orei 18.40, polițiștii rutieri din Alba Iulia au depistat un bărbat de 42 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism.

Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. A fost oprit pe strada Tulnicului din Alba Iulia.

Aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,12 mg/l alcool…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alin Tișe: Refacerea drumului spre Mărișel a salvat de la faliment pensiunile. Investiția, cât bugetul comunei pe 100 de ani

Publicat

inaugurare drum marisel.jpg

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a afirmat că investiția în DJ 107P (DN 1) – Gilău – Mărișel – DN 1R, inaugurat recent, a salvat de la faliment pensiunile din zonă. 

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a arătat că valoarea lucrărilor de modernizare a drumului DJ 107P (DN 1) – Gilău – Mărișel – DN 1R, realizate de Consiliul Județean prin fonduri europene, este cât bugetul comunei Mărișel pe 100 de ani.

„Este un drum pentru care…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe