Connect with us

EVENIMENT

Cupru Min Abrud cumpără anvelope de dimensiuni mari. Licitație lansată pentru 14 bucăți

Publicat

cupru min abrud cumpără anvelope de dimensiuni mari. licitație lansată

Cupru Min Abrud cumpără anvelope de dimensiuni mari. Cupru Min Abrud a lansat o licitație pentru a cumpăra 14 anvelope pentru utilaje miniere și de carieră, care pot costa peste 15.000 de dolari fiecare, în funcție de producător și specificații.  

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Două licee din Cluj, în top 10 în România după mediile la Bacalaureat. Șase licee din județ au grad de promovabilitate de 100%

Publicat

avram iancu.jpg

Două licee din Cluj-Napoca se găsesc în clasamentul celor 10 licee din România cu cele mai bune rezultate la Bacalaureat în 2024.

Liceul Teoretic „Avram Iancu” și Colegiul Național „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca se numără printre primele 10 cele mai bune licee din România, în privința rezultatelor elevilor la examenul de Bacalaureat.

Două licee din Cluj, în top 10 național

La Liceul Teoretic „Avram Iancu” Cluj-Napoca media la examenul de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cât va sta după gratii un tânăr din Ocna Mureș care și-a agresat mama și a amenințat că o violează. Decizie la Judecătoria Aiud

Publicat

tânăr reținut după scandal la un magazin alimentar din alba

Un tânăr din Ocna Mureș care și-a agresat mama la locul de muncă, dar i-a transmis și tatălui său că o va viola pe femeie, a fost recent condamnat. Bărbatul avea un ordin de protecție emis pe numele său și nu avea voie să se apropie de părinți. De asemenea avea interdicție să îi contacteze pe orice cale. 

Citește mai departe

EVENIMENT

UPDATE. Cântăreața de muzică populară din Cluj, Vlăduța Lupău, a născut al doilea băiat. Ce nume i-a pus

Publicat

vladuta lupau e1720459943588.jpg

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău a născut luni, 8 iulie, cel de-al doilea copil, tot băiat. Anunțul a fost făcut de tatăl copilului, Adrian Rus, pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău a născut luni, 8 iulie, cel de-al doilea fiu, a anunțat soțul artistei, fotbalistul Adrian Rus. Nou-născutul este sănătos și a primit nota 10 la naștere.

Cântăreața de muzică populară din Cluj, Vlăduța Lupău, a născut al doilea băiat. Ce nume…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a obținut o rată de promovare de 100 % la examenul de Bacalaureat 2024

Publicat

colegiul național militar „mihai viteazul” alba iulia a obținut o

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a obținut o rată de promovare de 100 % la examenul de Bacalaureat 2024. Acesta performanță este menținută de 14 ani consecutiv de către elevii colegiului, susțin reprezentații unității de învățământ. 

Citește mai departe