Connect with us

EVENIMENT

Cupru Min Abrud împlinește 47 de ani de existență. Istoria companiei de stat care a rezistat din comunism

Publicat

cupru min abrud împlinește 47 de ani de existență. istoria

Cupru Min Abrud împlinește 47 de ani de existență, în data de 21 mai. Este una dintre companiile de stat care a reușit să rămână în picioare din perioada comunistă, reușind să se adapteze la economia de piață și să rămână cel mai mare angajator din zona Munților Apuseni.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VREMEA până la mijlocul lunii iulie: foarte cald, apoi temperaturile mai scad. Când sunt anunțate furtuni. Prognoza pe 4 săptămâni

Publicat

vremea până la mijlocul lunii iulie: foarte cald, apoi temperaturile

Vremea până la mijlocul lunii iulie. Va fi în continuare foarte cald până în 23 iunie. Temperaturile se vor apropia de pragul de 40 de grade la finalul săptămânii, mai ales în sudul țării.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Pista de biciclete din Sâncraiu, iluminată noaptea. Curentul electric este produs de panouri solare. Investiție prin PNRR

Publicat

whatsapp image 2024 06 13 at 20.18.18 e1718693334270.jpeg

Pista de biciclete din comuna Sâncraiu, amenajată pe traseul unei foste linii de cale ferată dezafectată pe care circula Mocănița, este iluminată pe timp de noapte în urma finalizării unui proiect finanțat din PNRR care prevede alimentarea cu curent electric de la panouri solare.

Primarul Poka Andrei a declarat pentru Cluj24 că primăria comunei nu cheltuie niciun ban pentru iluminatul pistei de biciclete grație noii investiții.

pista de biciletepista de bicilete

”Pe segmentul nostru de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Condiții de utilizare a actelor cu semnătură electronică, aprobate de Parlament. Perioada de valabilitate și efecte juridice

Publicat

condiții de utilizare a actelor cu semnătură electronică, aprobate de

Condițiile privind utilizarea semnăturii electronice, a mărcii temporale şi prestarea serviciilor de încredere bazate pe acestea au fost stabilite printr-un proiect de lege adoptat marți de Parlament.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ITM Alba: O persoană, depistată fără forme legale de angajare. Sancțiuni aplicate de inspectori

Publicat

itm alba 963x600.jpg

Inspectorii ITM Alba au depistat o persoană fără forme legale de angajare, în urma controalelor din ultima săptămână. Au fost aplicate cinci amenzi în valoare de 26.500 de lei și 9 avertismente. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe