Connect with us

EVENIMENT

Cursuri suspendate la șase unități de învățământ din județul Sibiu, din cauza COVID-19

Publicat

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis marţi, suspendarea cursurilor la şase unităţi de învăţământ din municipiile Sibiu şi Mediaş, informează un comunicat de presă al Prefecturii.

„Astăzi, 22 septembrie, a avut loc şedinţa Extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în cadrul căreia s-au adoptat Hotărârea 46/2020 cu privire la suspendarea unor formaţiuni de cursuri sau suspendarea cursurilor la nivelul întregii unităţi de învăţământ şi Hotărârea 47/2020 privind modalităţile de comunicare a evoluţiei COVID-19 în unităţile de învăţământ. Conform Hotărârii 46/2020 a CJSU Sibiu s-a aprobat suspendarea cursurilor după cum urmează în următoarele unităţi de învăţământ: Grădiniţa cu Program Prelungit ‘Elefănţelul Curios’ Sibiu – grupa mijlocie, secţia română; Colegiul Agricol ‘D.P. Barcianu’ Sibiu – clasa a XII-a C; Colegiul Naţional ‘O. Goga’ Sibiu – clasa a IX-a E; Liceul Teoretic ‘Şt. L. Roth’ Mediaş – clasa a XI-a C, secţia germană; Şcoala Gimnazială nr. 10 Sibiu – toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ; Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 2 Sibiu – toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ”, se precizează în comunicatul Prefecturii Sibiu.

Potrivit sursei citate, în judeţul Sibiu sunt active 359 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Românii pot investi în titluri de stat Tezaur. Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an. Cum pot fi cumpărate

Publicat

românii pot investi în titluri de stat tezaur. dobânzi neimpozabile

Românii pot investi în titluri de stat Tezaur. Românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur, cu maturităţi de 1 şi 3 ani şi dobânzi anuale neimpozabile de 6,10%, respectiv 6,85%, a anunţat Ministerul Finanţelor (MF).

Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu şi sunt în forma dematerializată.

De la începutul acestui an, prin cele 3 emisiuni precedente, investitorii au cumpărat titluri de stat Tezaur de peste 3,2 miliarde lei.

Românii pot investi în titluri de stat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Traficant de droguri, arestat la Cluj. Avea în locuință canabis, ketamină și ciuperci halucinogene

Publicat

droguri 4.jpeg

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Din actele de urmărire penală a reieșit faptul că bărbatul, traficant de droguri, ar fi deținut și depozitat în locuința sa, în scopul comercializării, diferite cantități de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi generează probleme fizice. Studiu internațional

Publicat

practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi

Practicarea jocurilor video mai mult de 3 ore pe zi generează probleme fizice. Un studiu recent condus de oameni de ştiinţă din Australia a constatat că jocurile video, practicate timp de cel puţin trei ore pe zi, pot provoca probleme fizice, inclusiv oboseala ochilor, dureri de mâini sau de încheieturi şi dureri de spate sau de gât.

Cercetătorii au analizat date de la 955 de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 94 de ani din Australia, Marea Britanie, Canada şi Statele Unite,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24 Contraste. Mihnea Măruță: Rețelele sociale au legătură cu faptul că planeta este condusă de gerontocrație

Publicat

maruta 1.jpg

Lui Mihnea Măruță nu i-a plăcut niciodată să apară la televiziune sau la radio. Acum n-a prea avut încotro deoarece și-a lansat, la editura Humanitas, volumul ”Identitatea virtuală”, teza sa de doctorat în filozofie, și acesta a fost pretextul sub care l-am atras în cursa podcast-ului ”Contraste” pe Cluj24 realizat de Florin Danciu.

Tema cărții este fascinantă pentru că trăim cu toții, conștient sau nu, în oceanul realităților virtuale…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe