Connect with us

EVENIMENT

Cutremure în lanț, în zona Moldovei. Au avut loc trei seisme de mici dimensiuni

Publicat

O serie neobișnuită de cutremure s-au produs, joi în dimineața, în Vaslui, România, toate de mică adâncime. Ultimul seism a avut loc la ora 09:00, și a avut magnitudinea de 2,7 grade pe Richter, fiind localizat la adâncimea de 9 kilometri.

Potrivit Insitutului Național de Fizica Pâmântului, primul cutremur s-a produs la 04:01:25 (ora locală a României), în zona Moldovei, la granița cu Ucraina și a avut magnitudinea de 2.2 pe scara Richter, la o adâncime de 6km. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 99km S de Khmelnytskyi, 109km SV de Vinnytsia, 111km E de Chernivtsi, 156km N de Iasi, 171km SE de Ternopil, 201km E de Ivano-Frankivsk, 205km NV de Chisinau, 210km SV de Zhytomyr, 224km N de Bacau, 241km SV de Bila Tserkva.

Cel de-al doilea seism s-a produs la o adâncime de 7 km, la ora 04:34:09 (ora locală a României), în Vaslui, . Acesta a avut magnitudinea de 2.1 pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 42km S de Iasi, 48km NE de Bacau, 109km V de Chisinau, 156km N de Galati, 166km V de Tiraspol, 175km N de Braila, 191km NE de Brasov, 201km SE de Chernivtsi, 233km NE de Ploiesti, 253km V de Odessa.

Al treilea cutremur s-a produs la ora 09:15:49 (ora locală a României) tot în Vaslui. Acesta a avut magnitudinea de 2.2 pe Richter, la o adâncime de 10km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 44km S de Iasi, 47km NE de Bacau, 110km V de Chisinau, 155km N de Galati, 167km V de Tiraspol, 174km N de Braila, 189km NE de Brasov, 202km SE de Chernivtsi, 232km NE de Ploiesti, 254km V de Odessa.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vin PAȘTILE! Unde se pot SACRIFICA miei? Nicolae Pivariu (DSVSA): În județul Cluj, doar Frata a cerut AUTORIZAȚIE

Publicat

miel miei paste pixabay e1713954593750.jpg

Mai sunt 10 zile până la Paște și goana după miei este în plină desfășurare. Întrebarea este unde se pot sacrifica mieii în Cluj?

Contactat de Cluj24, Nicolae Pivariu, șeful DSVSA Cluj, a declarat că mieii pot fi sacrificați doar în abatoare autorizate. ”Deocamdată, doar Frata a solicitat autorizare în tot județul Cluj. Am înțeles că mulți crescători merg în Bistrița-Năsăud, unde funcționează 3 abatoare autorizate.

Vin PAȘTILE! Unde se pot…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Noi servicii online la Primăria Alba Iulia: platformă de gestionare și programare pentru depunerea actelor la ghișeele SPCLEP

Publicat

noi servicii online la primăria alba iulia: platformă de gestionare

Noi servicii online la Primăria Alba Iulia. Primăria Alba Iulia a cumpărat recent un sistem de gestionare şi programare online pentru depunerea actelor la ghişeele SPCLEP. Este vorba despre o aplicație care va permite programări online, depunerea de cererii cărți de identitate și înscrierea mențiunii de reședință.

Achiziția a fost făcută prin cumpărare directă, pe platforma SEAP, pe 17 aprilie. Valoarea serviciilor este de 2.960 de lei, fără TVA.

Platformă de gestionare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Cum a început să joace șah Vlad Stan, micul șahist din Câmpeni. A fost surpriza Campionatului Național de ”Dezelgări”

Publicat

video: cum a început să joace șah vlad stan, micul

Pe o tablă de șah, în studioul alba24.ro, Vlad Stan a rezolvat un studiu la șah-dezlegări. Și-a sacrificat toate piesele de pe tablă pentru a duce regele într-o poziție în care nu poate fi mutat. Un studiu simplu din câte se pare pentru un șahist, doar că Vlad are șapte ani. 

Are șapte ani este în clasa I, elev în Câmpeni și mai nou, medaliat cu aur la Campionatul Național de Șah pentru juniori. A obținut medalia de aur la proba de dezlegări.

Cu medalia de aur…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

„U” Cluj – Poli Iași, 1-0. „Șepcile roșii” obțin victoria și se depărtează la opt puncte de locurile de baraj

Publicat

popa u e1713973901465.jpg

„U” Cluj și Poli Iași s-au întâlnit, miercuri, pe Cluj Arena, în etapa a 6-a din play-out-ul Superligii României. Clujenii s-au impus pe teren propriu și încheie seria de înfrângeri, reușind să se îndepărteze la opt puncte de locurile care duc la baraj.

Echipele de start

„U” Cluj: Gertmonas – Oancea, Masoero, Thalisson Kelven, Chipciu – Silaghi, Simion, Bic, Roger – Roguljic, Popa

REZERVE: Gorcea, Chirilă – Anselmo, Chinteș, Doukoure, Gheorghe,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe