Connect with us

EVENIMENT

Cutremur cu magnitudine de 2.3 produs în Gorj

Publicat

update: cutremur de 5,2 richter, în românia, luni după amiază. s a

Un cutremur slab, cu magnitudinea de 2.3, s-a produs, sâmbătă dimineață, în Gorj. Seismul a avut loc la adâncimea de 14 kilometri.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului,în data de 4 martie 2023, la ora 03:25:20 – ora locală a României, s-a produs în Oltenia, GORJ, un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.3.

Seismul a avut loc la adâncimea de 14 kilometri.

Potrivit sursei citate, sutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 105 kilometri Sud-Vest de Sibiu, 109 kilometri Nord-Vest de Craiova, 141 kilometri Vest de Pitești, 162 de kilometri Sud-Est de Timișoara, 180 de kilometri Sud-Est de Arad, 180 de kilometri Sud de Cluj-Napoca, 200 kilometri Vest de Brașov, 214 kilometri Est de Belgrade, 218 kilometri Est de Zemun și 227 kilometri Nord-Est de Nis.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

UNTOLD răsplătește elevii de 10 ai României prin campania ”Bac de 10”

Publicat

untold răsplătește elevii de 10 ai româniei prin campania ”bac

UNTOLD răsplătește elevii de 10 ai României prin campania ”Bac de 10”. Creatorii UNTOLD sunt alături de elevii de 10 ai României într-o nouă inițiativă “BAC DE 10”, cea mai longevivă campanie de încurajare a performanței prin educație.

Citește mai departe

EVENIMENT

UNTOLD răsplătește elevii de 10 ai României prin campania „BAC de 10”

Publicat

untold bac de 10 4x5 1 e1718803182437.jpg

Creatorii UNTOLD sunt alături de elevii de 10 ai României într-o nouă inițiativă “BAC DE 10”, cea mai longevivă campanie de încurajare a performanței prin educație. Performanța elevilor de 10 va fi recompensată cu experiențe memorabile și anul acesta, cei care obțin 10 la examenul de Bacalaureat sunt recompensați cu abonament General Access pentru cele patru zile de UNTOLD.

Inițiatorii campaniei cred în puterea educației, iar în ultimii 9 ani,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Exponatul lunii iunie, la Muzeul din Sebeș: Diploma de doctor a academicianului Dorin Pavel, fondatorul hidroenergeticii românești

Publicat

exponatul lunii iunie, la muzeul din sebeș: diploma de doctor

Exponatul lunii iunie 2024 la Muzeul Municipal „Ioan Raica” din Sebeş este un exemplar al diplomei care atestă obținerea titlului științific de doctor, al inginerului Dorin Pavel (1900-1979), obținut la universitatea din Zürich.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Ce au scos angajații Companiei de Apă dintr-un canal din Florești? „Nu au ce căuta în rețeaua de canalizare!”

Publicat

ghemotoace canal scaled.jpg

Rețeaua de canalizare de pe o stradă din comuna Florești, „sugrumată” de materiale textile! Ghemotoace care obturează rețeaua de canalizare, scoase la iveală de angajații de la Compania de Apă Someș.

Angajații Companiei de Apă Cluj au intervenit miercuri pentru curățarea rețelei de canalizare de pe strada Plopilor din comuna Florești. Cu această ocazie, reprezentanții companiei au tras un semnal de alarmă cu privire la materiile și materialele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe