Connect with us

EVENIMENT

Cutremur cu magnitudinea de 2.1 produs în județul Buzău

Publicat

cutremur cu magnitudinea de 2.1 produs în județul buzău

În ultimele 24 de ore s-au desfășurat mai multe intervenții de deszăpezire pe drumurile județene din județul Hunedoara, a informat miercuri dimineață Consiliul Județean.

Potrivit Consiliului Județean Hunedoara, în data de 7 februarie, intervalul orar 08.00 – 20.00, au continuat intervențiile pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara.

Au fost monitorizate comenzile lansate de CJ Hunedoara pentru curățarea unor sector de drum și prevenirea formării de polei.

Totodată, au fost preluate apeluri din partea Poliției, a primăriilor și a cetățenilor care au solicitat intervenția cu material antiderapant.

Conform celor comunicate de operatori către dispeceratul de iarnă al Consiliului Județean Hunedoara, utilajele au acționat cu material antiderapant pe următoarele sectoare de drum: DJ…

Citește mai mult pe ardeal24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Meteo în Alba, în weekend 26 – 28 aprilie. Cum va fi vremea de Florii. Prognoza pe localități

Publicat

meteo în alba, în weekend 26 – 28 aprilie. cum

Cum va fi vremea de Florii. Meteo în Alba, în weekend 26 – 28 aprilie. Prognoza pe localități. În ultimul weekend din aprilie vom avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi în creștere.

Ploile se opresc în sfârșit, iar soarele va fi tot mai prezent. Cea mai frumoasă zi va fi chiar de Florii, cu temperaturi maxime de 22 – 24 de grade Celsius și minime cuprinse între 5-7 grade Celsius.

Vezi și Vremea în România până la jumătatea lunii mai: Variații mari de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Viorel Băltărețu, antreprenorul din Parlament, îl concurează pe Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca

Publicat

viorelb.jpg

După mai bine de douăzeci de ani de antreprenoriat, a intrat în politică să schimbe regulile jocului. Scrie proiecte de legi pentru susținerea mediului privat, mai puțină birocrație și simplificarea interacțiunilor cu statul. Pune presiune pentru accelerarea proiectelor mari de infrastructură din nordul Transilvaniei. Acum, are un plan pe 20 de ani pentru Cluj-Napoca.

Timp de peste două decenii, Viorel Băltărețu a condus Trend Furniture, companie clujeană care…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

15 mai: „Ziua Familiei”, la Aiud. Cuplurile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite de Primărie

Publicat

15 mai: „ziua familiei”, la aiud. cuplurile care împlinesc 50

Primăria municipiului Aiud organizează, în data de 15 mai 2024, evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024.

În acest context, cuplurile căsătorite în anul 1974, care domiciliază pe raza municipiului Aiud, sunt invitate la Centrul de Informații pentru Cetățeni, în vederea depunerii certificatului de căsătorie, până în data de 9 mai 2024, ora 16:00.

Informaţii suplimentare se pot…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

La ISU Alba au început înscrierile pentru admiterea în instituțiile militare de învățământ. Condiții și documente necesare

Publicat

la isu alba au început înscrierile pentru admiterea în instituțiile

La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba au început înscrierile pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea iulie-august 2024.

Candidații cu domiciliul sau reședința în județul Alba, pot opta pentru una sau mai multe instituţii de învăţământ în funcție de data stabilită pentru susținerea probelor de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe