Connect with us

EVENIMENT

Cutremur cu magnitudinea de 3 pe scara Richter în judeţul Buzău, marţi dimineaţa

Publicat

cutremur

Un cutremur cu magnitudinea 3 pe Richter s-a produs marţi dimineaţa, la ora locală 5:44, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, conform informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc la o adâncime de 127 de kilometri.

Mişcarea tectonică s-a produs la 59 km est de Braşov, 68 km nord de Ploieşti, 122 km nord de Bucureşti, 124 km sud de Bacău, 131 km vest de Brăila, 133 km vest de Galaţi, 138 km nord-est de Piteşti şi 174 km est de Sibiu.

De la începutul lunii iulie, în România au avut loc opt cutremure cu magnitudini cuprinse între 2 şi 3,3 grade pe Richter.

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Incident într-un sens giratoriu la Alba Iulia. Cum ”a dat prioritate” șoferul unui SUV

Publicat

video Știrea ta: incident într un sens giratoriu la alba iulia.

Un incident petrecut într-un sens giratoriu din Alba Iulia a fost surprins în imagini de un participant la trafic. Au fost implicate două mașini.

Scena s-a petrecut luni, pe strada. A. I. Cuza, în dreptul sensului giratoriu de la benzinăria OMV.

Unul dintre șoferi pare să-și dea seama în ultima clipă că trebuie să schimbe banda și să dea prioritate, în sensul giratoriu.

Se apropie cu mașina (BMW) de alt autoturism (Audi), ce circula pe prima bandă.

Cele două…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Desant spectaculos. 2000 de parașutiști militari la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii

Publicat

whatsapp image 2024 05 13 at 18.36.10 2 1000x600.jpeg

Circa 2.000 de parașutiști militari din mai multe țări au participat la un desant aerian, la Baza de la Câmpia Turzii, în cadrul exercițiului SWIFT RESPONSE 24.

Una dintre cele mai mari operațiuni de desant aerian din Europa de după cel de-Al Doilea Război Mondial are loc în cadrul exercițiului multinațional SWIFT RESPONSE 24, în perioada 5-24 mai.

Luni, 13 mai, aproape 2.000 de parașutiști din mai multe țări aliate au participat la o operațiune de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Înscrieri la școlile de poliție, până în 14 mai. IPJ Alba a prezentat elevilor din Alba detalii despre cariera de polițist

Publicat

Înscrieri la școlile de poliție, până în 14 mai. ipj

Înscrieri la școlile de poliție. Cei interesați de o carieră de agent de poliție mai pot depune cereri până marți, 14 mai. Sunt disponibile 1880 de locuri la cele trei școli postliceale.

Înscrierile se fac doar electronic (cerere de înscriere trimisă prin e-mail la IPJ, compartiment resurse umane) până în 14 mai. Apoi, până în 21 mai se depun actele pentru dosarele de recrutare, tot la inspectoratele de poliție.

Proba sportivă va fi în perioada 25-21 mai, iar proba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Supraveghere cu brățări electronice pentru persoane în arest la domiciliu sau sub control judiciar. Când va aplica MAI noua măsură

Publicat

un bărbat din alba s a ales cu dosar penal după

Supraveghere cu brățări electronice pentru persoane în arest la domiciliu sau sub control judiciar. Ministerul Afacerilor Interne intenționează să devanseze termenul de aplicare a sistemului. 

Ministerul Afacerilor Interne a organizat, luni, o dezbatere publică pe marginea unei ordonanţe de urgenţă de modificare a Legii nr. 146/2021 privind monitorizarea electronică. Prin aceasta se doreşte introducerea acesteia, în sistem pilot, şi în cazul executării măsurii controlului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe