Connect with us

EVENIMENT

Cutremur imobiliar în România, totul pleacă de la chirii: niciodată nu a fost mai scumpă viața

Publicat

cutremur imobiliar în românia, totul pleacă de la chirii: niciodată

Cutremur imobiliar în România, totul pleacă de la chirii. Inflația accentuată, dar și scumpirea creditelor au dus la o creștere a prețurilor cerute de proprietari pentru închirierea unei locuințe. Conform celui mai recent raport pe această temă, cele mai mari chirii se plătesc la Cluj, dar ele s-au mărit în majoritatea marilor orașe ale țării.

Cutremur imobiliar în România, totul pleacă de la chirii

Piața imobiliară din România se bazează și pe mii și mii de locuințe ce sunt închiriate de proprietari. Dar a sta cu chirie devine tot mai dificil în România odată cu creșterea acestora, pe fondul inflației accentuate și a scumpirii creditelor bancare, modalitate prin care mulți oameni au devenit proprietarii locuințelor pe care le închiriază.

Astfel, luna noiembrie 2022 a venit cu o nouă creștere a…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: A doua zi de scădere a cursului euro

Publicat

1711431646 euro pixabay e1656523156731.jpg

Tendința de ușoară apreciere a leului, conturată la sfârșitul săptămânii trecute, s-a menținut și la începutul celei prezentate.

Cursul euro a scăzut de la 4,9727 la 4,9711 lei, într-o ședință în care transferurile s-au înghesuit în culoarul 4,97 – 4,972 lei.

Indicii ROBOR au cunoscut scăderi marginale

După câteva zile fără operațiuni, piața monetară a fost ușor agitată iar indicii ROBOR au cunoscut scăderi marginale.

Indicele ROBOR…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Primăria Zlatna a cumpărat două mașini pentru măturarea și aspirarea trotuarelor și a spațiilor interioare. Cât au costat

Publicat

primăria zlatna a cumpărat două mașini pentru măturarea și aspirarea

Trotuarele și parcările Zlatna, dar și spațiile interioare din Hala agroalimentară, Casa de cultură sau sala de evenimente din oraș vor fi măturate și aspirate cu ajutorul a două noi utilaje cumpărate recent de către Primărie. Cele două mașini de măturat-aspirat și frecat aspirat au costat circa 25.000 de euro. 

Primăria Zlatna a cumpărat recent, prin intermediul platformei SEAP, o mașină de măturat-aspirat și o mașină de frecat-aspirat.

Mașina de măturat-aspirat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba Iulia, Abrud și alte localități din Alba. Lucrări programate până în 5 aprilie

Publicat

electrica (deer): Întreruperi de curent în alba iulia, abrud și

Electrica – Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud anunță programul lucrărilor de mentenanță. Din cauza acestora, vor fi întreruperi de curent în mai multe localități din județul Alba.  

Furnizarea energieie electrice va fi întreruptă temporar pe străzi din Alba Iulia, Abrud, dar și din alte localități din județ.

Întreruperi programate la energie electrică în localități din județul Alba

Marți, 26 martie

  • Alba Iulia, străzile Horezu, Vidra…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Copilul de 11 ani aflat pe TROTINETĂ, lovit de o mașină pe trecere de pietoni în Cluj-Napoca, a fost dus la SPITAL

Publicat

trotineta.jpg

Un accident rutier s-a produs, luni dimineață în jurul orei 08.00, la intersecția P-ței Ștefan cel Mare cu str. Posada. Un copil de 11 ani, aflat pe trotinetă, a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Ulterior, acesta a fost dus la spital.

„Din cercetările preliminare s-a constatat că un minor de 11 ani, aflat pe o trotinetă, s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, moment în care a fost accidentat de un autoturism condus de un…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe