Connect with us

EVENIMENT

Cyrano de Bergerac cu Richard Balint, la Alba Iulia: Când finalul e al eroului mereu deoarece eroul trebuie să aibă ultimul cuvânt

Publicat

cyrano de bergerac cu richard balint, la alba iulia: când

”Cyrano de Bergerac” a fost unul dintre cele mai așteptate spectacole din Festivalul Internațional de Teatru ”Povești”. Cu Richard Balint în rolul lui Cyrano și o scenografie modernă, reprezentația Teatrului ”Regina Maria” din Oradea este un spectacol în versuri, despre iubire, intrigă, război și rimă. 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

EURO 2024: Grupele MÂNCĂRURILOR tradiționale

Publicat

mancare e1718538783166.jpg

EURO 2024 abia a început, însă rivalitățile merg până la nivelul de mâncăruri tradiționale. Dacă italienii au lansat, la finala europeanului de acum 3 ani cu Anglia, sloganul: „Pizza is better than Fish & Chips”, elvețienii au plusat la meciul cu Ungaria de sâmbătă, afișând sloganul „Fondue is better than Goulasch”.

grupe mancaregrupe mancare

Inedit duelul între preparatele tradiționale ale țărilor participante. N-a durat mult și pe Facebook a început să circule un…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Salbă de medalii pentru luptătorii de kickbox din Alba Iulia, Aiud, Teiuș și Sebeș, la o competiție în Mediaș

Publicat

salbă de medalii pentru luptătorii de kickbox din alba iulia,

Un grup de luptători de kickbox din Alba au participat în acest weekend, la campionatul de kickbox de la Mediaș. Este vorba despre un lot de 14 sportivi de la trei secții ale clubului Revolution Academy.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Festivitatea de premiere a copiilor participanți la Memorialul ”Mihail Breaz”. Alba Iulia încheie weekendul dedicat șahului

Publicat

video: festivitatea de premiere a copiilor participanți la memorialul ”mihail

Cele două zile dedicate șahului la Alba Iulia s-au încheiat duminică, 16 iunie, cu o festivitate de premiere a copiilor care au participat la Memorialul ”Mihail Breaz”, desfășurat pe parcursul zilei la Hotel Transilvania. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Începe BACALAUREATUL 2024. Luni, proba orală la limba română. Vezi CALENDARUL

Publicat

bacalaureat 2018 .jpg

La examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2024, s-au înscris peste 134.000 de candidaţi. Aceștia susţin luni prima probă la Limba şi literatura română – oral.

Ministerul Educației a stabilit calendarul. Absolvenții de liceu vor susține examenele în perioada 17 iunie – 4 iulie. Elevii care nu promovează examenul în sesiunea de vară mai au o șansă în sesiunea din luna august.

Începe BACALAUREATUL 2024. Luni, proba orală la limba română. Vezi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe