Connect with us

EVENIMENT

Dan Diaconescu, trimis în judecată pentru act sexual cu minor şi folosirea prostituţiei infantile

Publicat

sentinta proces tribunal
Arhivă foto

Miercuri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au informat că au dispus trimiterea în judecată a lui Dan Diaconescu, care era cercetat sub control judiciar. El este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor și folosirea prostituției infantile, ambele în formă continuată.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, procurorul de caz a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Dan Diaconescu, cercetat sub control judiciar, „pentru săvârşirea în stare de recidivă postexecutorie a infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată (2 acte materiale), (…), a infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată (2 acte materiale), (…) , a infracţiunii de folosire a prostituţiei infantile în formă continuată (2 acte materiale), (…) şi a infracţiunii de folosire a prostituţiei infantile în formă continuată (2 acte materiale)”.

Conform procurorilor, în sarcina inculpatului s-a reţinut că, în jurul datelor de 19 şi 22 noiembrie 2020, a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale consimţite cu persoana vătămată T. A., cunoscând că aceasta avea la acel moment vârsta de 15 ani şi 4 luni, contra sumei de 300 de lei, în timp ce se aflau în camera unui hotel situat în municipiul Bucureşti.

Alte infracţiuni au fost comise în staţiunea Olimp şi municipiul Constanţa, adaugă sursa citată.

„În jurul datei de 20.09.2020 şi în jurul datei de 22.09.2020, inculpatul D. C.-D. a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale consimţite cu persoana vătămată T. A., cunoscând că aceasta este minoră şi că practică prostituţia, contra sumei de 800 de lei (400 lei la data de 20.09.2020 şi 400 lei la data de 22.09.2020), în timp ce se aflau în camera unui hotel, situat în staţiunea Olimp din judeţul Constanţa.

Dan Diaconescu, trimis în judecată pentru act sexual cu minor şi folosirea prostituţiei infantile. Ce se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa

În jurul datei de 15.08.2021 şi în jurul datei de 16.08.2021, inculpatul D. C.-D. a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale consimţite cu persoana vătămată T. A., cunoscând că aceasta este minoră şi că practică prostituţia, contra sumei de 800 de lei (400 lei la data de 15.08.2021 şi 400 lei la data de 16.08.2021), în timp ce se aflau în dormitorul apartamentului martorului G. G.-V., situat în cartierul Poarta 6 din municipiul Constanţa”, se mai menţionează în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Fostul patron OTV Dan Diaconescu a fost reţinut pentru 24 de ore, în data de 7 aprilie, el fiind acuzat de comiterea a două infracţiuni de act sexual cu un minor şi cinci infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile, a informat la acea dată Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. Procurorii au cerut la acel moment arestarea preventivă a acestuia, solicitare respinsă însă de către o instanţă a Judecătoriei Constanţa, fiind dispusă măsura arestului la domiciliu.

Pe 13 aprilie, magistraţii Tribunalului Constanţa au decis ca Dan Diaconescu să fie cercetat sub control judiciar. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Garda Cetății Alba Carolina din Alba Iulia și-a reînceput activitatea. Defilare cu soldați și cai în zona turistică

Publicat

video: garda cetății alba carolina din alba iulia și a reînceput

Garda Cetății, unul dintre cele mai așteptate evenimente din Cetatea Alba Carolina și-a reînceput activitatea în acest sezon turistic. Miercuri, 1 mai 2024, garda Cetății din Alba Iulia a defilat pe străzile din Cetatea Alba Carolina.

Este vorba despre spectacolul Schimbului de Gardă, care atrage anual la Alba Iulia un număr foarte mare de turiști.

Miercuri, de la ora 12:00, la spectacol au participat 25 de reenactori și patru cai. Aceștia au defilat pe pietonala Mihai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: Accident rutier la Alba Iulia, pe Calea Moților. Două persoane rănite, două mașini avariate

Publicat

foto video update: accident rutier la alba iulia, pe calea moților.

Un accident rutier s-a petrecut miercuri, la Alba Iulia, pe Calea Moților.

Două mașini au fost avariate. Două persoane au avut nevoie de asistență medicală.

La fața locului acționează echipaje de poliție, ISU, Ambulanță.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, două persoane au avut nevoie de asistență medicală. Acestea au refuzat transportul la spital.

Din primele date, autoturismul de culoare roșie ar fi intrat în coliziune cu mașina BMW, care era…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Fanfara din Petrești a vestit primăvara, de 1 Mai. Concert și spectacol de dansuri săsești, în fața Căminului Cultural

Publicat

foto video: fanfara din petrești a vestit primăvara, de 1 mai.

Fanfara din Petrești a vestit primăvara. Anul acesta, de 1 Mai, Fanfara Petrești a dat startul primăverii și a continuat tradiția de 145 de ani. Copiii au fost invitați să își ia bicicleta și să vină în fața Căminului Cultural din Petrești, pentru a vesti primăvara. 

Fanfara Petrești a pregătit un eveniment special dedicat copiilor și părinților.

Din cadrul evenimentului nu a lipsit concertul de fanfară și un spectacol de dansuri săsești susținut de Trupa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Judecătorii din Alba au iertat un hoț care a furat dintr-o cutie a milei. Preotul bisericii a cerut în instanță banii sustrași

Publicat

judecătorii din alba au iertat un hoț care a furat

Un preot din Alba a cerut 50 de lei înapoi, în instanță, de la hoțul care i-a spart cutia milei. Judecătorii din Blaj au considerat însă că bărbatul poate fi iertat. 

O decizie a fost dată de Judecătoria Blaj în data de 30 aprilie 2024. 

Este vorba despre un bărbat care a furat banii din biserica ortodoxă din Lodroman.

Acesta a povestit că în ziua respectivă era beat și că banii furați din cutia milei i-a dat pe alimente și țigări.

Inculpatul a și povestit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe