Connect with us

EVENIMENT

Dan Petrescu, după Victoria CFR Cluj cu Pafos: Am jucat împotriva unui adversar foarte bun, e o victorie importantă

Publicat

1724390250 dan petrescu cfr cluj.jpg

Antrenorul CFR 1907 Cluj, Dan Petrescu, se declară mulțumit de victoria cu 1-0 în meciul de joi seara cu Pafos din primul meci din play-off-ul Conference League și spune că echipa a avut și noroc.

”Orice victorie este importantă în Europa, indiferent cu cine joci, dacă joci acasă sau în deplasare.

Am jucat împotriva unui adversar foarte bun, e o victorie importantă. Eu i-am urmărit la meciurile de acasă, au avut mereu superioritate. Am avut și noroc când joci…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Peste 1.000 de decizii de recalculare a pensiilor vor fi revizuite de autorități. Ce spune președintele Casei Naționale de Pensii

Publicat

peste 1.000 de decizii de recalculare a pensiilor vor fi

Peste 1.000 de decizii de recalculare a pensiilor vor fi revizuite de autorități. Revizuirea deciziilor de recalculare a pensiilor se impune în 1.090 de cazuri, reprezentând un procent de 0,024% din aproape 4,6 milioane de decizii emise până în prezent, a anunţat, joi, preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP), Daniel Baciu, într-o conferinţă de presă.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Grupul Tradițional ”Mărișana” din Mărișel, premiul II la un festival de folclor din Polonia

Publicat

polo 1.jpg

Grupul Tradițional ”Mărișana” din comuna clujeană Mărișel a câștigat ”Toporașul de Argint”, premiul II la Festivalul Internațional de folclor montan de la Zakopane, în Polonia. 
Concursul s-a desfășurat pe trei secțiuni: tradițional, artistic și stilizat, iar clujenii au fost înscriși la prima categorie, tradițional.

Grupul „Mărișana”, format din locuitori ai satului clujean Mărișel, a prezentat în concurs “Corindatul Junilor” sau…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Cum se sărbătorea 23 august la Alba Iulia și în România: Ore întregi de coregrafii pe stadion, în călduri insuportabile

Publicat

video: cum se sărbătorea 23 august la alba iulia și

23 august a fost pentru zeci de ani Ziua Națională a României. Și a rămas înmemoria colectivă a celor ce au trăit acele vremuri drept cea mai importantă sărbătoare comunistă.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sorin Lavric, senator AUR: Păcăleala PENSIILOR mărite

Publicat

sorin lavric foto.jpg

”Deși guvernul condus de impostorii de la PSD și PNL au anunțat cu surle și trâmbițe că, din 1 septembrie, pensiile vor crește în mod semnificativ și, astfel, în toată România va curge numai miere și lapte, minciuna grosolană pe care au rostogolit-o cu ajutorul presei cumpărată cu bani publici le-a explodat în față.

Peste 800 de mii de pensionari s-au trezit peste noapte cu pensia tăiată în mod substanțial, mai ceva ca pe vremea lui Băsescu, iar cei cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe