Connect with us

EVENIMENT

Date oficiale: 404 de noi cazuri de COVID și 4 decese, în ultimele 24 de ore

Publicat

test covid coronavirus sursa dsp hunedoara

Numărul cazurilor de COVID-19 diagnosticate în ultimele 24 de ore a fost de 404, cu pestw 190 mai mare față de cel înregistrat anterior, potrivit statisticii realitate marți de Ministerul Sănătății.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 404 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 191 mai mult față de ziua anterioară.

53 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 46 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 465 cu 23 mai puțin față de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 52 persoane,cu 13 mai puțin față de ziua anterioară. Dintre cei 52 pacienți internați la ATI, 47 sunt nevaccinați.

Din totalul pacienților internați, 37 sunt minori, toți fiind internați în secții, cu 7 mai mult decât în ziua anterioară și 0 la ATI, la fel ca în ziua anterioară.

Date oficiale România, 7 iunie 2022: Decese

Până marți, 65.697 de persoane diagnosticate cu infecție cu SarsCov-2 au decedat.

În ultimele 24 de ore INSP a raportat 4 decese ( 3 bărbați și o femeie), fără decese raportate anterior intervalului de referință.

Decesele au fost înregistrate unul la categoria de vârstă 40-49 de ani și trei la categoria de vârstă 70-79 de ani.

Toți pacienții decedați erau nevaccinați și prezentau comorbidități.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 4.091 teste RT-PCR ( 2,219 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 1.872 la cerere) și 11.824 teste rapide antigenice. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate
13.138.186 teste RT-PCR și 10.135.599 teste rapide antigenice.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Europa se încălzește de două ori mai repede decât restul planetei. Raport OMM: în 2023 a fost un record de zile cu căldură extremă

Publicat

prognoza meteo pe regiuni, până în 3 septembrie: când se

Europa se încălzește de două ori mai repede decât restul planetei. Europa a cunoscut în 2023 un număr record de zile în care căldura resimţită a fost „extremă” pentru organismul uman, din cauza temperaturilor de peste 35 sau chiar 40 de grade Celsius, ale căror efecte asupra oamenilor au fost accentuate de umiditate, absenţa vântului sau de betonul încins, în zonele urbane, relatează luni AFP, Reuters şi dpa, citând un raport al observatorului european Copernicus şi al…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Delgaz Grid investește circa 51 milioane de lei pentru modernizarea rețelei de gaze naturale din județul Cluj

Publicat

investitii gn 2.jpeg

Un număr de 12 proiecte de investiții în distribuția de gaze naturale, a căror valoare totală este de circa 51 milioane de lei (peste 10,2 milioane de euro), au fost planificate pentru acest an în județul Cluj. Lucrările vizează modernizarea rețelei de gaz pe o lungime de circa 49 de kilometri în 7 localități din județ. În urma investițiilor, va fi îmbunătățită alimentarea cu gaze naturale a clujenilor, fiind asigurată continuitatea și siguranța în exploatare a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Când se plătesc pensiile în luna mai 2024, prin poștă sau pe card. Anunț de ultimă oră pentru pensionari

Publicat

când se plătesc pensiile în luna mai 2024, prin poștă

Când se plătesc pensiile în luna mai 2024, prin poștă sau pe card. Poșta Română a anunțat programul de sărbători și cel al distribuirii pensiilor în perioada de Paște.

Compania Naţională ”Poşta Română” a comunicat că programul de lucru al subunităţilor poştale, în perioada 1-6 mai 2024.

Programul de lucru al subunităților poștale va fi următorul:

  • 1 Mai 2024, Ziua Muncii, toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor fi închise
  • 2 mai 2024,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Numărul cererilor pentru vize de flotant a crescut cu peste 110%, comparativ cu alegerile de acum patru ani. Date MAI

Publicat

numărul cererilor pentru vize de flotant a crescut cu peste

Numărul cererilor pentru vize de flotant a crescut cu peste 110%, comparativ cu alegerile de acum patru ani. Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.

„În ţară procentul este cu 112% mai mare decât la alegerile precedente. Sunt judeţe care au cifre record. Vreau să subliniez că, potrivit legii, organele de poliţie efectuează verificări atunci când sunt sesizate”, a spus Predoiu.

Declarația a fost într-o videoconferinţă cu prefecţii din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe