Connect with us

EVENIMENT

David Popovici va concura în probele de 100 m și 200 m liber la Sette Colli Trophy din Roma

Publicat

Arhivă foto

David Popovici, înotătorul dublu campion mondial și european la 100 m și 200 m liber, se va alinia la start în aceste două probe la cea de-a 59-a ediție a Sette Colli Trophy de la Foro Italico din Roma. Competiția internațională se va desfășura în perioada 23-25 iunie.

Pentru David Popovici va fi ultimul concurs înainte de participarea la Mondialele de nataţie de la Fukuoka (13-30 iulie). La competiţia italiană şi-au anunţat participarea aproape 500 de sportivi din 30 de ţări.

”Este un concurs de pregătire, nu are o importanţă aparte.

N-avem niciun obiectiv pentru acest concurs.

Vrem doar să concurăm.

Sunt câteva aspecte tehnice pe care le vom urmări.

Pregătirea lui David se desfăşoară în parametrii doriţi, pentru Fukuoka, unde va concura la 100 şi 200 m liber”, a declarat antrenorul Adrian Rădulescu pentru AGERPRES.

David Popovici va concura în probele de 100 m și 200 m liber la Sette Colli Trophy din Roma. Ce alți înotători vor fi prezenți la Foro Italico

Printre concurenţii de top se numără britanicii Tom Dean, campion olimpic la 200 m liber, Lewis Burras, deţinătorul recordului naţional la 100 m liber, Matts Richards şi Duncan Scott, campioni olimpici cu ştafeta de 4×200 m liber, ungurul Kristof Milak, campion olimpic la 200 m fluture, şi italianul Thomas Ceccon, campion mondial la 100 m spate şi ştafetă 4×100 m mixt.

La Foro Italico vor fi prezenţi şi alţi înotători români, care vor profita de acest concurs de verificare pentru competiţiile ulterioare: Alexandru Stoica (50 şi 100 m liber), Daniel Nicuşan (50, 100 şi 200 m bras), Denis Popescu (50 şi 100 m spate, 50 m fluture), Andrei Anghel (50, 100 m spate, 50 m fluture), Tobias Dumitrache (50, 100 şi 200 m fluture), Andrei Ungur (50 şi 100 m spate, 50 m fluture, 100 m liber), Daniel Martin (50 şi 100 m fluture), Mihai Gergely (50, 100 m liber, 200 m mixt), Henrietta Fangli (50, 100 şi 200 m bras), Victoriţa Bogdăneci (50, 100 m fluture).

Finala probei de 100 m liber are loc sâmbătă, iar cea de 200 m liber este prevăzută duminică.

La Mondialele de la Fukuoka, România va avea doar doi reprezentanţi, David Popovici şi Andrei Anghel. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: ANAF vinde mașini confiscate. Honda Accord cu 658 de lei, BMW 525D cu 2.210 lei și VW Passat cu 1.768 lei. LISTA completă

Publicat

foto: anaf vinde mașini confiscate. honda accord cu 658 de

ANAF vinde zeci de mașini intrate în proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite, cu preţuri accesibile pentru toată lumea.

Autoturismele sunt vândute prin licitație sau vânzare directă de către serviciile teritoriale de valorificare bunuri din țară.

Multe dintre acestea au însă o vechime de peste 15 ani, unele fiind neînmatriculate și prezentând numeroase probleme tehnice.

LISTA mașinilor scoase la vânzare de ANAF în luna octombrie

  • autocamion…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lemn şi maşini confiscate, în valoare de sute de mii de euro

Publicat

huedin lemne.jpeg

În scopul protejării resurselor forestiere, prevenirii și combaterii activităților economice de exploatare a masei lemnoase, respectiv tăiere de arbori, transport de material lemnos sau depozitare și comercializare de material lemnos în mod ilegal, polițiștii clujeni, împreună cu celelalte autorități abilitate în acest domeniu, efectuează constat acțiuni de supraveghere și control.

„În ceea ce privește raza de competență a Poliției orașului Huedin și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

30 septembrie – 1 octombrie: Cupa Sebeșului la tenis de câmp. La competiție s-au înscris 120 de copii din țară

Publicat

30 septembrie – 1 octombrie: cupa sebeșului la tenis de

În perioada 30 septembrie – 1 octombrie 2023, la Sebeș va avea loc competiția Cupa Sebeșului la tenis de câmp. Evenimentul se va desfășura la baza sportivă a Clubului de Tenis Dura, pe strada Călărași, la ieșirea spre Daia Română. 

La competiție s-au înscris 120 de copii din țară, legitimați la categoriile 10, 12, 14 și 16 ani.

Evenimentul este organizat sub egida Federației Române de Tenis, cu sprijinul Primăriei municipiului Sebeș.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alba, pe locul trei la nivel național în privința numărului de kilometri de autostradă. Legătura cu PIB-ul pe cap de locuitor

Publicat

alba, pe locul trei la nivel național în privința numărului

Județul Alba este pe locul al treilea la nivel național în ceea ce privește numărul de kilometri, iar economiștii din Cluj au descoperit o legătură între infrastructură și producția pe cap de locuitor. 

PIB-ul pe cap de locuitor este cu 25% mai mare în județele care au cel puțin un tronson de autostradă față de județele fără autostradă, iar dacă includem în ecuație și municipiul București, diferența este de +36%, arată datele centralizate de echipa de economiști a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe