Connect with us

EVENIMENT

De ce a rămas Denise Rifai fără permis de conducere. Poliția nu a iertat-o pe vedeta TV

Publicat

de ce a rămas denise rifai fără permis de conducere.

S-a aflat de ce a rămas Denise Rifai fără permis de conducere! Vedeta Kanal D este de astăzi pieton, după ce a fost prinsă cu ocaua mică. Polițiștii de la Rutieră au surprins-o pe prezentatoarea de televiziune în trafic și au taxat-o imediat.

De ce a rămas Denise Rifai fără permis de conducere

Așadar, luna cadourilor a venit mai devreme pentru Denise Rifai, însă cu un cadou otrăvit. Cei care i-au făcut cadoul destul de urât au fost polițiștii de la Rutieră, care au surprins-o în trafic în timp ce a încălcat legea și au taxat-o imediat. I-au ridicat dreptul de a conduce autoturisme pe domeniul public pentru cel puțin o lună de zile, potrivit cancan.ro.

Se anunță sărbători de iarnă destul de dificile pentru prezentatoarea Denise Rifai, deoarece nu mai are permis de conducere, începând de astăzi….

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ce obiecte ar trebui să primească medicii de la pacienți, drept recunoștință. Ideea ministrului Alexandru Rafila

Publicat

ce obiecte ar trebui să primească medicii de la pacienți,

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, atrage atenția că este „inacceptabil” şi „de netolerat” ca personalul medical să primească bunuri materiale de la pacienți în schimbul serviciilor pe care le oferă. Acesta spune ce ar trebui să ofere pacienții doctorilor în semn de recunoștință și care este soluția pentru rezolvarea acestei probleme.

Ce ar trebui să primească medicii de la pacienți

Alexandru Rafila a făcut aceste afirmații în contextul în care șefa secției Oncologie a Spitalului Județean din Suceava lua bani de la pacienții bolnavi de cancer sau de la aparținătorii acestora. Înregistrările video realizate de anchetatori în perioada de monitorizare arată ce doctorița primea șpagă la fiecare 10-15 minute, sumele variind între 50 de lei și 50 de euro, dar mai primea și produse,…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ministerul Sănătăţii: Cancerul poate fi controlat dacă prevenţia, diagnosticul precoce şi accesul la terapie sunt nediscriminatorii

Publicat

Cancerul este o problemă de sănătate publică majoră care poate fi controlată dacă prevenţia, diagnosticul precoce şi accesul la terapie sunt nediscriminatorii pentru întreaga populaţie, indiferent de mediul de provenienţă, precizează Ministerul Sănătăţii, într-un mesaj transmis, sâmbătă, cu prilejul Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Cancerului.

Potrivit sursei citate, această zi reprezintă un moment simbolic care responsabilizează Ministerul Sănătăţii şi sistemul de sănătate din România pentru reducerea inegalităţilor privind accesul la servicii medicale de diagnosticare şi tratament pentru pacienţii oncologici, în paralel cu dezvoltarea programelor de prevenţie.

Ministerul Sănătăţii menţionează că lucrează, împreună cu profesioniştii din domeniul oncologiei, la actualizarea legislaţiei şi dezvoltarea normelor care să permită atingerea acestor obiective.

Instituţia susţine că a realizat paşi importanţi prin introducerea a 21 de molecule noi pentru pacienţii oncologici în anul 2022 şi va continua acest lucru încă de la începutul anului 2023, iar politica de prevenţie a primit un sprijin semnificativ prin posibilitatea decontării vaccinului HPV în cursul acestui an.

Dotarea centrelor de radioterapie a fost realizată în ritm accelerat în anul 2022 în şapte mari oraşe din România. De asemenea, un institut regional la Timişoara şi secţii noi în alte spitale din ţară au fost selectate pentru a fi finanţate în cursul acestui an prin PNRR, se mai arată în comunicat.

Reuşita implementării Planului Naţional de Combatere a Cancerului are nevoie de resurse umane calificate şi de resurse materiale, de parteneriate şi de sustenabilitate pe termen mediu şi lung, adaugă sursa amintită.

Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Trafic rutier în condiții de iarnă, pe toate tronsoanele de drum din județul Maramureș

Publicat

politia zapada
fotografie cu caracter ilustrativ

Toate tronsoanele de drumuri, naţionale, judeţene şi comunale sunt practicabile în condiţii de iarnă, iar echipele de intervenţie se află pe principalele drumuri pentru a curăţa zăpada, a informat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureş, Dan Bucă.

„Carosabilul sectoarelor de drumuri naţionale este curat şi umed. Sunt tronsoane de drum în zona de munte pe care se găseşte depusă parţial zăpadă, datorită precipitaţiilor sub forma de ninsoare.

Angajaţii secţiei de drumuri naţionale au intervenit cu opt utilaje şi au împrăştiat 17 tone de material antiderapant(…).

Vizibilitatea în trafic este redusă de ceaţă, sub 100 de metri, pe DN 18, în Pasul Prislop, între km 165 şi km 175. Se acţionează cu utilaje şi material antiderapant. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări la munte de până la 40 km/h” a precizat Dan Bucă.

Potrivit acestuia, stratul de zăpadă măsura 48 cm la staţia meteo Iezer din Munţii Pietrosul Rodnei, 32 cm la Cavnic, 25 cm în Baia Borşa, 24 cm în Pasul Gutâi pe DN 18, 22 cm la Băiuţ, Moisei, 18 cm la Groşii Ţibleşului, 6 cm la Ocna Şugatag, 4 cm la Târgu Lăpuş şi Baia Mare.

CJSU Maramureş recomandă conducătorilor auto să circule preventiv, să păstreze o distanţă de siguranţă faţă de ceilalţi participanţi la trafic, să evite depăşirile în zonele cu vizibilitate redus.

De asemenea, să verifice înainte de a pleca la drum funcţionalitatea sistemelor de climatizare, iluminare şi a ştergătoarelor de parbriz. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: CNAIR intervine pentru înlăturarea efectelor alunecării de teren de pe DN 1, județul Prahova

Publicat

alunecare dn 1 fb
sursa foto: Facebook / Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

CNAIR anunță că sâmbătă, 4 februarie 2023, se lucrează pentru înlăturarea efectelor alunecării de teren de pe DN 1, din zona Breaza, județul Prahova.

CNAIR, prin DRDP București, a început intervenția pentru stabilizarea drumului în zona alunecări de pe DN1, Ploiești – Brașov, de la la kilometrul 99, în afara localității Breaza, pe sensul de mers către Ploiești.

Echipele și utilajele sunt mobilizate în teren și completează zona taluzului cu material de umplutură, anunță CNAIR.

Aceasta este prima faza a intervenției de urgență pentru punerea în siguranță a drumului.

alunecare dn 1 fb 1

Un expert va analiza situația și va stabili soluția necesară stabilizării taluzului care va fi realizată în faza a doua, a precizat CNAIR.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe