Connect with us

ACTUALITATE

De ce jocurile de noroc online VR vor deveni populare în următorii 5 ani (P)

Publicat

jocurile de noroc vr

În ultimii doi ani, tehnologiile de realitate virtuală (VR) au cunoscut o creștere semnificativă. VR devine treptat indispensabilă în diverse sectoare, în primul rând în cel al divertismentului.

Unul dintre segmentele cheie ale acestei piețe este cel al jocurilor de noroc online și nu există nicio îndoială că jocurile de noroc online VR vor prinde contur în următorii cinci ani. Imediat veți putea jocurile voastre favorite precum 100 burning hot prin realitate virtuală!

Propulsarea jocurilor de noroc online la nivelul următor

În urmă cu aproximativ 20 de ani, când jocurile de noroc pe internet au început să se dezvolte, experiența utilizatorului era puternic limitată de tehnologia disponibilă. Primele cazinouri online erau limitate în ceea ce puteau oferi jucătorilor lor, deoarece memoria RAM și puterea de procesare a calculatoarelor erau cu zeci de ani în urma celor de astăzi, iar vitezele de internet erau destul de lente.

În timp, cazinourile online au reușit să avanseze de la cele mai de bază jocuri de cazino, introducând în cele din urmă ideea de mese cu dealer live. Acest lucru a dus la o schimbare semnificativă în jocurile de noroc online, permițând jucătorilor să se bucure de o experiență reală de cazinou din confortul propriilor case. Este de la sine înțeles că acest lucru a evoluat de-a lungul timpului, iar cazinourile Live Online au devenit mai strălucitoare și mai atrăgătoare.

Acum suntem la doar câțiva pași distanță de utilizarea pe scară largă a tehnologiei VR, care promite o experiență mai mare și mai imersivă decât până acum.

Primele cazinouri și săli de poker VR

sali de poker

Deși utilizarea VR în jocurile de noroc online este încă în fază incipientă, anumite cazinouri online și camere de poker au început deja să testeze noile inovații. Unul dintre cele mai populare cazinouri online care utilizează realitatea virtuală în operațiunile zilnice este SlotsMillion. Jucătorii au posibilitatea de a juca într-un mediu 3D complet, permițându-le să se plimbe prin cazino, să-și aleagă jocurile și chiar să ia o băutură virtuală la bar, pe lângă cazinoul clasic pe care îl oferă în continuare.

O abordare similară este adoptată de Casino VR Poker, dar pentru jocurile de poker online multiplayer. Aceștia oferă software pentru cele două cele mai apreciate sisteme VR aflate acum pe piață, Oculus Rift și Gear VR. În prezent, ei oferă doar jocuri pe bani virtuali, astfel încât jucătorii de poker din Statele Unite să poată participa, dar, în timp, probabil că vor dori să se extindă pentru a oferi și jocuri pe bani reali. Scopul este de a le oferi jucătorilor șansa de a se angaja într-o interacțiune mai mare cu jetoanele, cărțile și alte elemente de joc, în timp ce joacă într-un cadru în care îi pot vedea efectiv pe ceilalți jucători de la masă.

Cele mai mari provocări pentru VR și jocurile de noroc online

jocuri online

La o serie de conferințe și expoziții de jocuri de noroc care au avut loc în ultimul an, utilizarea tehnologiilor VR în domeniul jocurilor de noroc online a fost unul dintre cele mai fierbinți subiecte. Consensul experților este că realitatea virtuală (VR) are o serie de aplicații noi și intrigante, dar are și unele dezavantaje.

Dezavantajul evident al cazinourilor online VR este că utilizatorii au nevoie de echipamente specializate, cum ar fi ochelarii VR, pentru a aprecia pe deplin experiența. Acestea sunt acum destul de scumpe, iar multe persoane pur și simplu nu doresc să se chinuie atât de mult pentru a juca la un cazinou online. Cu toate acestea, costul echipamentelor VR va scădea, fără îndoială, în timp, astfel încât, în următorii cinci ani, putem anticipa o creștere mare a numărului de persoane dispuse să cheltuiască câteva sute de dolari în plus pentru o experiență îmbunătățită.

Jocul în aceste medii 3D complexe este destul de solicitant pentru computerele folosite, pe lângă echipamentul VR, și are nevoie de o conexiune foarte puternică la internet. Implementarea VR pe scară largă este împiedicată de această barieră suplimentară. Cazinourile preferă să continue cu strategia despre care știu deja că funcționează, deoarece se tem să nu-și alieneze clienții.

Concluzie

În următorii cinci ani, Realitatea Virtuală va fi disponibilă în cazinourile online, în ciuda tuturor acestor bariere. Este o progresie logică a modelului existent și continuă pe traseul stabilit prin deschiderea mai multor studiouri de jocuri specializate de către titani ai industriei, cum ar fi Playtech și mesele Live Dealer.

Ar fi deosebit de intrigant să urmărim modul în care aceste tehnologii sunt implementate în jocurile de poker online, deoarece ar putea reinventa complet conceptul de joc de poker online. Unul dintre motivele principale pentru care mulți jucători ocazionali vizitează un cazinou live este faptul că pot interacționa cu alți jucători și își pot amesteca jetoanele în loc să apese doar pe butoane.

Jocurile de noroc online VR sunt valul viitorului și nu există nicio posibilitate de a-l opri. S-ar putea să mai dureze câțiva ani până când computerele vor deveni și mai puternice în medie și până când echipamentele necesare vor deveni mai accesibile pentru jucătorul obișnuit. Se va întâmpla în cele din urmă.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO: Bătaie de joc cu bani cheltuiți pe școli și grădinițe fără copii. În unele clădiri se mai fac praznice și cumetrii

Publicat

index 6 1000x600.webp.webp

Milioane de euro au aruncat pe apa sâmbetei autoritățile locale din România, din fonduri de la Banca Mondială sau guvernamentale, pentru școli fără elevi. Numai în județul Botoșani sunt cel puțin 22 de școli astfel finanțate și închise din lipsă de elevi, scrie ADEVĂRUL.

Scăderea populației, mai ales în mediul rural, este o problemă care afectează întreaga țară, dar mai ales comunele din nordul Moldovei, unde exodul accelerat al tinerilor a lăsat cătunele aproape goale. Îmbătrânirea populației și plecarea masivă în străinătate a localnicilor tineri lasă școlile fără elevi.

Conform datelor oficiale, în aproximativ 13 ani, populația școlară s-a redus cu peste 14.000 de elevi. În ciuda acestor realități tot mai evidente,…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Alt HAIDUC în trafic: Tânăr din Suceava, prins conducând cu viteză prin Botoșani deși nu avea permis

Publicat

razie politisti radar amenda 3 1000x600.jpeg

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control la data de 16 aprilie 2024, pe drumul public din comuna Vârfu Câmpului, un autoturism condus de un tânăr, de 33 de ani, din județul Suceava, care circula cu viteză peste limita legală.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, suspendată.

“Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Copila de 13 ani a fost găsită de polițiști noaptea trecută în municipiul Botoșani

Publicat

img 20240416 wa0013 859x600.jpg

Copila de 13 ani din Botoșani, căutată de familie a fost găsită, în cursul nopții, pe raza municipiului Botoșani. Aceasta a fost internată în Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență.

Se continuă verificările pentru a stabili împrejurările în care minora a părăsit domiciliul.

Dacă o vedeți sunați la 112! O copilă de 13 ani din municipiul Botoșani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Știrea inițială: Polițiștii botoșăneni au anunțat că efectuează verificări pentru localizarea unei minore, de 13 ani, din municipiul Botoșani, care astăzi, în jurul orei 12:00, a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO: Percheziții la Botoșani. Ce caută oamenii legii

Publicat

img 20240417 wa0000 926x600.jpg

Polițiștii din cadrul Politției Orașului Bucecea, cu sprijinul polițiștilor de ordine publică și a celor de la acțiuni speciale au pus in executare, in această dimineața 18 Percheziții domiciliare la persoane bănuite de braconaj piscicol din com. Varfu Câmpului, județul Botosani și comuna Hănțești județul Suceava.

Aproximativ 100 de forțe de ordine sunt angrenate în acțiune pentru probarea activității infracționale a persoanelor care efectuează pescuitul resurselor acvatice vii cu unelte ilegale (respectiv plase monofilament cu ochiul sub dimensiunile minime admise).

YouTube video

YouTube video


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe