Connect with us

ACTUALITATE

De ce jocurile de noroc online VR vor deveni populare în următorii 5 ani (P)

Publicat

jocurile de noroc vr

În ultimii doi ani, tehnologiile de realitate virtuală (VR) au cunoscut o creștere semnificativă. VR devine treptat indispensabilă în diverse sectoare, în primul rând în cel al divertismentului.

Unul dintre segmentele cheie ale acestei piețe este cel al jocurilor de noroc online și nu există nicio îndoială că jocurile de noroc online VR vor prinde contur în următorii cinci ani. Imediat veți putea jocurile voastre favorite precum 100 burning hot prin realitate virtuală!

Propulsarea jocurilor de noroc online la nivelul următor

În urmă cu aproximativ 20 de ani, când jocurile de noroc pe internet au început să se dezvolte, experiența utilizatorului era puternic limitată de tehnologia disponibilă. Primele cazinouri online erau limitate în ceea ce puteau oferi jucătorilor lor, deoarece memoria RAM și puterea de procesare a calculatoarelor erau cu zeci de ani în urma celor de astăzi, iar vitezele de internet erau destul de lente.

În timp, cazinourile online au reușit să avanseze de la cele mai de bază jocuri de cazino, introducând în cele din urmă ideea de mese cu dealer live. Acest lucru a dus la o schimbare semnificativă în jocurile de noroc online, permițând jucătorilor să se bucure de o experiență reală de cazinou din confortul propriilor case. Este de la sine înțeles că acest lucru a evoluat de-a lungul timpului, iar cazinourile Live Online au devenit mai strălucitoare și mai atrăgătoare.

Acum suntem la doar câțiva pași distanță de utilizarea pe scară largă a tehnologiei VR, care promite o experiență mai mare și mai imersivă decât până acum.

Primele cazinouri și săli de poker VR

sali de poker

Deși utilizarea VR în jocurile de noroc online este încă în fază incipientă, anumite cazinouri online și camere de poker au început deja să testeze noile inovații. Unul dintre cele mai populare cazinouri online care utilizează realitatea virtuală în operațiunile zilnice este SlotsMillion. Jucătorii au posibilitatea de a juca într-un mediu 3D complet, permițându-le să se plimbe prin cazino, să-și aleagă jocurile și chiar să ia o băutură virtuală la bar, pe lângă cazinoul clasic pe care îl oferă în continuare.

O abordare similară este adoptată de Casino VR Poker, dar pentru jocurile de poker online multiplayer. Aceștia oferă software pentru cele două cele mai apreciate sisteme VR aflate acum pe piață, Oculus Rift și Gear VR. În prezent, ei oferă doar jocuri pe bani virtuali, astfel încât jucătorii de poker din Statele Unite să poată participa, dar, în timp, probabil că vor dori să se extindă pentru a oferi și jocuri pe bani reali. Scopul este de a le oferi jucătorilor șansa de a se angaja într-o interacțiune mai mare cu jetoanele, cărțile și alte elemente de joc, în timp ce joacă într-un cadru în care îi pot vedea efectiv pe ceilalți jucători de la masă.

Cele mai mari provocări pentru VR și jocurile de noroc online

jocuri online

La o serie de conferințe și expoziții de jocuri de noroc care au avut loc în ultimul an, utilizarea tehnologiilor VR în domeniul jocurilor de noroc online a fost unul dintre cele mai fierbinți subiecte. Consensul experților este că realitatea virtuală (VR) are o serie de aplicații noi și intrigante, dar are și unele dezavantaje.

Dezavantajul evident al cazinourilor online VR este că utilizatorii au nevoie de echipamente specializate, cum ar fi ochelarii VR, pentru a aprecia pe deplin experiența. Acestea sunt acum destul de scumpe, iar multe persoane pur și simplu nu doresc să se chinuie atât de mult pentru a juca la un cazinou online. Cu toate acestea, costul echipamentelor VR va scădea, fără îndoială, în timp, astfel încât, în următorii cinci ani, putem anticipa o creștere mare a numărului de persoane dispuse să cheltuiască câteva sute de dolari în plus pentru o experiență îmbunătățită.

Jocul în aceste medii 3D complexe este destul de solicitant pentru computerele folosite, pe lângă echipamentul VR, și are nevoie de o conexiune foarte puternică la internet. Implementarea VR pe scară largă este împiedicată de această barieră suplimentară. Cazinourile preferă să continue cu strategia despre care știu deja că funcționează, deoarece se tem să nu-și alieneze clienții.

Concluzie

În următorii cinci ani, Realitatea Virtuală va fi disponibilă în cazinourile online, în ciuda tuturor acestor bariere. Este o progresie logică a modelului existent și continuă pe traseul stabilit prin deschiderea mai multor studiouri de jocuri specializate de către titani ai industriei, cum ar fi Playtech și mesele Live Dealer.

Ar fi deosebit de intrigant să urmărim modul în care aceste tehnologii sunt implementate în jocurile de poker online, deoarece ar putea reinventa complet conceptul de joc de poker online. Unul dintre motivele principale pentru care mulți jucători ocazionali vizitează un cazinou live este faptul că pot interacționa cu alți jucători și își pot amesteca jetoanele în loc să apese doar pe butoane.

Jocurile de noroc online VR sunt valul viitorului și nu există nicio posibilitate de a-l opri. S-ar putea să mai dureze câțiva ani până când computerele vor deveni și mai puternice în medie și până când echipamentele necesare vor deveni mai accesibile pentru jucătorul obișnuit. Se va întâmpla în cele din urmă.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

România a început sâmbătă exportul de gaze către Republica Moldova

Publicat

gaze naturale 736x460 1 590x354

România a început sâmbătă la orele prânzului exportul de gaze către Republica Moldova prin conducta Iaşi-Ungheni, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanţii Transgaz.

„Astăzi (sâmbătă – n.r.), la ora 13:00, a început transportul de gaze pe direcţia România – Republica Moldova. Sunt nominalizaţi 1.023.266 de metri cubi. Compresorul funcţionează normal”, au precizat oficialii companiei transportatoare de gaze.

Potrivit acestora, este pentru prima dată când se transportă gaze din România în Republica Moldova prin conducta Iaşi-Ungheni.

Pe 22 noiembrie, oficialii de la Chişinău au precizat că Gazprom va reduce din 1 decembrie cu 56,5% livrările de gaze naturale către Republica Moldova, acuzând că numai o parte din volumul de gaze pe care-l livrează acestei ţări prin conductele care traversează Ucraina ajunge efectiv în Republica Moldova. AGERPRES

Citește mai departe

ACTUALITATE

Când va fi următoarea vacanță pentru elevi. Zilele libere până la finalul anului și cele din 2023

Publicat

sala clasa 12.jpg

Elevii se întorc la cursuri luni, 5 decembrie, după minivacanța de Ziua Națională. Urmează două săptămâni de cursuri și apoi vacanța de iarnă.

Următoarea vacanță, cea cu prilejul sărbătorilor de iarnă, este de 17 zile, inclusiv perioada de Revelion.

Din 2023, cursurile încep cu modulul 3 de luni, 9 ianuarie.

Alte vacanțe pentru elevi vor fi, anul viitor:

  • o săptămână, în februarie: în Alba, în 20-24 februarie
  • vacanța de Paști (7-18 aprilie)
  • vacanța de vară: din 17 iunie 2023

Structura anului școlar 2022-2023: cursuri și vacanțe – JUDEȚUL…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Se redeschide patinoarul la Alba Iulia. Administratorul firmei a ajuns la o înțelegere cu Primăria

Publicat

patinoar 1 1000x576.jpg

Patinoarul din șanțurile Cetății, pe Latura de vest, în zona de sub Catedrala Încoronării din Alba Iulia, urmează să fie redeschis publicului, după aproape două zile de pauză.

Din datele comunicate de administratorul patinoarului, pentru alba24.ro, locația se redeschide sâmbătă (astăzi) de la ora 17.00.

Patinoarul a fost închis temporar, de vineri, fiind solicitată inițial demontarea jocurilor de distracții din imediata apropiere, ce au fost disponibile de 1 Decembrie.

Administratorul patinoarului spune că s-a ajuns la o înțelegere, referindu-se în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Top salarii medii nete în România. Pe ce loc de află județul Alba și care sunt creșterile față de anul trecut

Publicat

bani 1 1000x600.jpg

Cele mai mari salarii medii nete lunare sunt în București, Cluj, Timiș și Sibiu, respectiv de peste 4000 de lei. Cele mai mari creșteri față de anul trecut au fost înregistrate la Sălaj (+25%) și Covasna (+20%).

În clasamentul salariilor medii nete lunare (inclusiv București), județul Alba se află pe locul 11. Salariul mediu net la nivelul lunii septembrie 2022 în Alba este de 3.542 lei, potrivit datelor furnizate de Direcția Regională de Statistică Alba. Comparativ, salariul mediu pe țară este de 4.003 lei.

În Alba, față de luna septembrie 2021, creșterea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe