Connect with us

EVENIMENT

Decizie fără precedent luată de Greenpeace. Începe demersurile legale împotriva Comisiei Europene: „Și-a murdărit mâinile clasificând gazul şi energia nucleară drept verzi”

Publicat

decizie fără precedent luată de greenpeace. Începe demersurile legale împotriva

Deoarece în ianuarie 2022 Comisia Europeană a decis să adauge tehnologiile poluatoare în taxonomie, iar în luna iulie, Parlamentul European nu a putut să adune suficiente voturi pentru blocarea acest plan, chiar dacă mai mulți cetăţeni UE s-au opus, opt birouri Greenpeace au dat startul demersurile legale împotriva Comisiei Europene.

Greenpeace declară război Comisiei Europene

Cererea formală transmisă Comisiei a fost formulată la data de 8 septembrie 2022 de către Greenpeace Germania, Franţa, Spania, Italia, Belgia, Luxemburg, Europa Centrală şi de Est și Greenpeace European Unit, cu scopul de a se face o revizuire internă. Se pare că utilizarea gazului fosil şi a energiei nucleare se află în contravenție cu regulamentul taxonomiei, Legii Climatice Europene şi obligaţiilor UE derivate din Acordul climatic…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Prognoza meteo zilnică vineri, 2 decembrie 2022. Vremea se menține rece. Unde se va forma polei

Publicat

prognoza meteo zilnică vineri, 2 decembrie 2022. vremea se menține

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 2 decembrie 2022. Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Trecător se vor semnala precipitații slabe cantitativ, mixte la altitudini joase și sub formă de ninsoare în cele înalte.. Iată cum va fi azi vremea în București și în restul României.

Prognoza meteo pentru vineri, 2 decembrie 2022

Potrivit prognozei meteo emisă de ANM pentru vineri 2 decembrie, iar vremea va fi predominant închisă și rece în regiunile extracarpatice, iar în rest cu valori termice apropiate de mediile multianuale. În Moldova, izolat se va forma polei, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în sudul Banatului.

Trecător, mai ales în prima parte a intervalului, vor…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Scandal în finala Chefi la Cuțite. „Cred că o și bat”. De la ce s-au luat doi concurenți

Publicat

scandal în finala chefi la cuțite. „cred că o și

Finala „Chefi la cuțite” sezonul 10 a fost cu multe emoții pentru concurenți, dar si cu un mare scandal într-una dintre echipele finaliste. Raluca Todea s-a enervat foarte tare și s-a certat cu una dintre colegele sale, cele două adresându-și câteva replici dure.

De ce s-au certat doi concurenți în finala „Chefi la Cuțite

Raluca Todea, concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu care a luptat pentru marele premieu de 30.000 de euro, a ales să fie ajutată în finală de foștii săi colegi din echipă Oxy, Ștefania, Florin și Dan Manciu. Dar nu toate lucurrile au mers bine și au apărut și problemele.

Raluca Todea s-a certat foarte tare cu Oxy, după ce finalista „Chefi la cuțite” i-a reproșat acesteia că a gătit prost un sos. Dan Manciu a mers mai departe și a acuzat-o pe Oxy că a vrut să o saboteze…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Florica Boboi a început să plângă după ce a câștigat Chefi la Cuțite. „N-am câștigat nimic în viața mea”. Câți bani ia, de fapt

Publicat

florica boboi a început să plângă după ce a câștigat

Cel de-al zecelea sezon al show-ului culinar de la Antena 1, „Chefi la cuțite” a ajuns la final. Marele premiu a fost câștigat de concurenta lui Sorin Bontea, Florica Boboi, care a fost extrem de surpinsă când a auzit că ea este cea care a triumfat în acest sezon aniversar. Cum a reacționat aceasta.

Florica Boboi, marea câștogătoare de la „Chefi la cuțite”

Adrian Stroe, Florica Boboi și Raluca Todea au fost într-o cursă contracronometru pentru a pune mâna pe marele premiu de 30.000 de euro al sezonului 10 de la „Chefi la cuțite”. Dar cea care a triumfat a fost concurenta lui Sorin Bontea, Florica Boboi.

Marea câștigătoare „Chefi la cuțire” a avut mari emoții și a început să plângă după ce și-a auzit numele și nu i-a venit să creadă că ea este cea care a pus mâna pe marele trofeu al…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Finala Chefi la Cuțite sezonul 10. Cine a câștigat marele premiu – UPDATE

Publicat

finala chefi la cuțite sezonul 10. cine a câștigat marele

În 2022, chefii sărbătoresc zece ani de rivalitate la bancurile de lucru din platoul celui mai longeviv cooking show din România. „Chefi la cuţite”, sezonul 10, se apropie de desemnarea marelui câștigător. În finală se bat pentru premiul pus în joc de 30.000 de euro trei concurenți, câte unul din fiecare echipă. Dar cine va câștiga marele premiu.

Cine va câștiga „Chefi la cuțite”

Update, ora 00:00. Sezonul 10 „Chefi la cuțite” și premiul de 30.000 de euro a fost câștigat de concurenta lui Sorin Bontea, Florica Boboi.

Update, ora 22.30. După ce au prezentat starterul, finaliștii au terminat de gătit și felul principal, considerat de jurați cel mai important. Aceștia se pregătesc pentru prepararea desertului.

Update, ora 22.10. Timp redus pentru cei trei finaliști. Au la dispoziție mai puțin…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe