Connect with us

EVENIMENT

Decizii de pensionare care se bat cap în cap, primite de o pensionară din Alba. Cât a pierdut de la un calcul la altul. DOCUMENTE

Publicat

pensionarii care pot cere recalcularea pensiei în fiecare an. condițiile

Decizii de pensionare care se bat cap în cap, primite de o pensionară din Alba Iulia. De la prima decizie de pensionare, la cea de a doua, femeia a pierdut 569 de lei, fără explicații și fără ca din cele două decizii să se poată deduce care ar fi eroarea de calcul. Femeia are un stagiu de cotizare de 43 de ani. 

Reamintim că în județul Alba au existat probleme mari legate de recalcularea pensiilor.

Casa Județeană de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Dosar penal pentru un șofer din Alba Iulia care a fost oprit de polițiști, pe strada Gheorghe Șincai. Ce s-a întâmplat

Publicat

dosar penal pentru un șofer din alba iulia care a

Un șofer a fost oprit de polițiștii din Alba Iulia, pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia. După ce a fost oprit de poliție, acesta s-a ales cu un dosar penal.

Mai pe scurt bărbatul conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Cazul a fost detaliat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 30 septembrie 2024.

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 septembrie 2024, în jurul orei 18.00, polițiștii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Exponatul lunii septembrie la muzeul din Sebeș: Dumbrăveanca, o pasăre rară în Transilvania

Publicat

exponatul lunii septembrie la muzeul din sebeș: dumbrăveanca, o pasăre

Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeş a desemnat ca exponat al lunii septembrie o pasăre rară în Transilvania, Dumbrăveanca (Coracias garrulus). Aceasta este o specie care aparține ordinului Coraciiformes, familia Coraciidae.

Are două subspecii, dintre care la noi  în Europa apare doar cea nominală, Coracias garrulus. Dumbrăveanca are lungimea de 30-32 cm, cu anvergura aripii de 66-73 cm. Capul, gâtul și partea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

U-BT Cluj-Napoca, o nouă înfrângere pe propriul teren. De această dată în campionat

Publicat

u bt timisoara facebook u bt.jpg

U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă, din nou, duminică, pe teren propriu, de vicecampioana CSM Oradea, în etapa a II-a a Ligii Naţionale, scor 72-61 (36-30). 

U-BT Cluj a încheiat cu o singură reuşită de la 3 puncte din 27 de încercări. Principalii marcatori ai partidei la care au asistat peste 4.000 de fani au fost Simpson 20 puncte, Hervey 13, Hankins 12, pentru U BT Cluj, respectiv Richard 22, Pridgett 14, Tarolis 13, pentru CSM Oradea, care a dominat confruntarea de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lista cu necesarul de rechizite esențiale pentru orice elev. Cum să le găsești pe cele mai bune și să le achiziționezi rapid? (P)

Publicat

lista cu necesarul de rechizite esențiale pentru orice elev. cum

Începutul de an școlar ne ia pe mulți, părinți și copii, pe nepregătite. În primele săptămâni, când se definitivează orarul și se stabilesc materiile opționale, lista de rechizite este încă incompletă în arsenalul elevului.

Indiferent că vorbim de școală primară, gimnaziu sau liceu, există anumite rechizite care sunt absolut necesare pentru fiecare etapă a educației. Însă diversitatea de produse școlare este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe