Connect with us

EVENIMENT

Declarații ale procurorului DIICOT în cazul crimei din Caracal. Filmul răpirii și uciderii Alexandrei de către criminalul Gheorghe Dincă

Publicat

dinca

Noi declarații  în cazul crimelor de la Caracal. Procurorul șef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat că s-a dispus extinderea acțiunii penale față de Gheorghe Dincă pentru infracțiunea de omor calificat, după ce acesta, la data de 25 iulie, a dus-o pe victimă la domiciliul său din Caracal, a ucis-o pe minora de 15 ani, după ce o răpise pentru exploatrare sexuală și o violase. Există elemente constitutive de trafic de minori.

Citește și Scene tulburătoare în fața casei criminalului din Caracal. Dincă, audiat la sediul DIICOT

În urma percheziției efectuate la casa inculpatului Gheorghe Dincă, în cenușa aflată într-un butoi au fost găsite prin cernere fragmente de oase calcinate și dinți de natură umană. Alături de aceste fragmente au fost găsite și fragmente de bijuterii. Și în autoturismul inculpatului a fost găsit un cercel.

Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei ca fiind ale fiicei sale.

Citește și Suspectul de la Caracal a RECUNOSCUT ambele crime. Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani )au fost UCISE de Gheorghe Dincă

Institutul de Medicină Legală a transmis experiza genetică parțială din care reiese că la locul faptei a fost identificat profilul genetic al victimei, dar și al agresorului.

În urma audierilor, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis victima la data de 25 iulie, în jurul orei 12.00, la domicilului său și i-a incinerat corpul. Acesta a declarat că a ucis-o când a prins-o cu telefonul în mână.

În cazul celei de-a doua victimă, există indicii că Gheorghe Dincă a săvârșit același gen de infracțiuni și că va oferi detalii la audierile care vor avea loc de la ora 20.00.

Nu există informații că ar mai fi și alte victime.

Întrebată dacă Alexandra ar mai fi fost în viață dacă nu ar fost resunată de la numărul de urgență 112, procuroarea Hosu a spus: ”Nu putem face supozitiții. Așa s-a întâmplat. E foarte greu și grav ce s-a întâmplat. Aceste supozitii aduc mai multă durere”.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

CRONICĂ DE FILM TIFF. Doru Pop: Cinemaul, ca o bestie în noaptea sufletului omenesc

Publicat

bestia.jpeg

Filmul lui Bertrand Bonello, intitulat Bestia (La Bête, 2023), este un adevărat monstru cinematografic. Cineastul francez, care a debutat cu alți regizori precum Gaspar Noé sau Leos Carax, parte din curentul numit „Noul Extremism”, jonglează în această producție stranie cu multiple genuri cinematografice.

Ceea ce începe ca o filmare digitală, se transformă într-o poveste „de epocă”, apoi devine un „sefeu” tipic, care primește aspecte de film…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

HAI ROMÂNIA! Echipa Națională joacă luni primul meci din grupele EURO 2024. România – Ucraina se joacă la Munchen

Publicat

hai romÂnia! echipa națională joacă luni primul meci din grupele

HAI ROMÂNIA! Echipa Națională joacă luni primul meci din grupele EURO 24 împotriva Ucrainei. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

TOP 20 al orașelor cu cea mai bună MÂNCARE din lume. Europa, un singur reprezentant între primele 10

Publicat

hamburger scaled e1716386497270.jpg

Pe ce criterii aleg călătorii destinațiile? Cultură, istorie, gastronomie, peisaje, viață de noapte, evenimente? Un studiu făcut de CNN relevă faptul că pentru mulți turiști, cea mai interesantă parte a oricărei călătorii este mâncarea.

Aceștia sunt călătorii care se trezesc în prima zi de călătorie entuziasmați de toate deliciile culinare care îi așteaptă: de la piețele întinse care oferă delicatese locale, la mâncarea de stradă la ore târzii, la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT pe Autostrada A10, între Alba Iulia și Sebeș. Trei mașini implicate

Publicat

accident pe autostrada a10, între alba iulia și sebeș. trei

Un accident rutier s-a produs luni dimineața, în jurul orei 07:20, pe Autostrada A10, între Alba Iulia și Sebeș. Din primele date, în evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe