Connect with us

EVENIMENT

Depistarea drogurilor, în laboratorul Direcției Sanitar-Veterinare Cluj. Experții, la cursuri de instruire

Publicat

drog 2.jpg

La sediul Institutului de Igienă și Sănătate Publică Veterinară (IISPV) din București a avut loc, joi, prima zi de instruire a experților din cadrul laboratoarelor județene care vor efectua analize pentru depistarea stupefiantelor și substanțelor psihoactive.
”Primele laboratoare din cadrul direcțiilor sanitar-veterinare care au luat parte la această importantă instruire au fost LSVSA Constanta, Cluj, Dolj, Olt, Bistrița, București, Suceava, Timiș și Ialomița.
Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sâmbătă: Concursul de arc istoric Leul de Aur 3D, în zona Panoramic – Dealul Mamut din Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

sâmbătă: concursul de arc istoric leul de aur 3d, în

Cea de-a patra ediție a concursului de arc istoric Leul de Aur 3D va avea loc sâmbătă, 3 august, în zona Panoramic, lângă Parcul Dendrologic de pe Dealul Mamut din Alba Iulia.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Hoț de 17 ani, prins la furat într-un magazin din Cluj-Napoca. S-a ales cu dosar penal

Publicat

profi e1722613047603.jpeg

Un tânăr hoț de 17 ani a fost prins, vineri, de angajații magazinului Profi din Piața Mihai Viteazu în timp ce fura alimente și a fost dat pe mâna Poliției. 

”Tânărul a fost predat polițiștilor clujeni care l-au dus la Poliție și i-au întocmit dosar penal pentru furt. Acesta a furat alimente din magazin de 400 de lei, care au fost recuperate”, au spus reprezentanții IPJ Cluj.

 

Ultimele articole pe cluj24

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cartierele din Cluj unde au crescut cel mai mult prețurile la imobiliare, în iulie

Publicat

blocuri.jpg

Piața imobiliară din Cluj-Napoca a înregistrat o corecție de prețuri, în mijlocul sezonului estival. Cartierele unde prețurile au înregistrat cele mai mari creșteri sunt Europa și Între Lacuri.

În luna iulie 2024, prețurile locuințelor din Cluj-Napoca au înregistrat o corecție ușoară de -2,67% față de luna anterioară și un avans de +6,18% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, arată Indicele Blitz.

Zonele cu cele mai mari creșteri ale…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Certificat de atestare fiscală, obligatoriu la vânzarea sau cumpărarea unei locuințe sau a unui teren. Cum se obține. PROIECT

Publicat

certificat de atestare fiscală, obligatoriu la vânzarea sau cumpărarea unei

Certificat de atestare fiscală, la vânzarea sau cumpărarea unei locuințe sau a unui teren. Cetățenii care au datorii la ANAF nu vor mai putea să își vândă locuințele sau terenurile. Potrivit unui proiect publicat recent de Ministerul de Finanțe, de fiecare dată când are loc un transfer al dreptului de proprietate asupra unor clădiri sau terenuri, proprietarii bunurilor și persoanele cărora li se transferă dreptul de proprietate vor fi obligați să prezinte la notar certificate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe