Connect with us

EVENIMENT

Deputatul PNL Florin Roman: „Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Publicat

deputatul pnl florin roman: „noul psd e de fapt vechiul

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri că „noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”.

„Eu ştiu că aici vă e greu, dar nu sunteţi singuri. Asta le-am zis-o şi colegilor din Oltenia, unde, tot aşa, PSD-ul face ce a făcut dintotdeauna, de asta mie îmi place să spun că noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, aceleaşi obiceiuri, aceleaşi lucruri urâte,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vremea în Transilvania și în țară până în 1 iulie: Caniculă și disconfort termic, apoi furtuni. Prognoza meteo pe două săptămâni

Publicat

vremea în transilvania și în țară până în 1 iulie:

Vremea în Transilvania și în țară până în 1 iulie: Caniculă și disconfort termic, apoi furtuni. Prognoza meteo pe regiuni. Vremea va fi caniculară, cu temperaturi în creștere de la o zi la alta. Disconfortul termic va fi accentuat, cu maxime de 34 – 36 de grade Celsius.

Citește mai departe

EVENIMENT

CNPP: Sunt peste 4,7 milioane de PENSIONARI în țară. Pensia medie este de 2.249 de lei

Publicat

cupon pensie 768x433 1.jpg

În mai 2024 esu înregistrați în România un număr de 4.747.604 de pensionari, cu 670 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia medie a fost de 2.249 de lei, conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP).

Valoarea totală a drepturilor de pensie cuvenite s-a ridicat la aproape 10,676 miliarde lei.

Din totalul pensionarilor, 629.317 aveau perioade lucrate în agricultură, pensia medie fiind de 636 de lei.

CNPP: Sunt…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

IPJ Alba: Cât a arătat etilotestul după testarea unui bărbat din Alba, tras pe dreapta de polițiștii din Teiuș

Publicat

ipj alba: cât a arătat etilotestul după testarea unui bărbat

Polițiștii din Teiuș au tras pe dreapta un bărbat din comuna Rădești. După ce l-au testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozivit, iar acesta va fi cercetat de oamenii legii. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Progres accelerat pe Lotul 1 al Autostrăzii Moldovei A7: Constructorul Retter avansează cu montajul grinzilor și lucrările la poduri

Publicat

autostrada a7 17.06.2024 2

Lucrările pe lotul 1 al autostrăzii Moldovei A7 se desfășoară în același ritm alert și susținut cu care constructorul deja ne-a obișnuit. Deși pe întreg șantierul activitatea este intensă, la două din cele 15 pasaje se remarcă o „aglomerare” de resurse.

Este vorba de structurile 03_km 0+000 și 11_km 10+985, unde în perioada 14 – 26 iunie este planificată montarea a 129 de grinzi. Sâmbătă, spre exemplu, au fost montate 15 grinzi, constructorul aproape atingându-și recordul de 18 grinzi montate într-o singură zi.

Grinzile montate sâmbătă au 39 de metri lungime și cântăresc 74 de tone fiecare. Montajul a durat aproximativ 10 ore.

În paralel s-au pregătit grinzile care urmează să fie montate azi, aplicându-se ultimul strat de vopsea anticorozivă.

autostrada a7 17.06.2024 5

Potrivit graficului de lucrări pentru săptămâna 17 – 23 iunie 2024, constructorul sibian RETTER își propune să monteze încă 74 de grinzi.

grafic lucrari autostrada a7

Azi, lucrările la podurile de pe șantierul primului lot al Autostrăzii Moldovei A7 au depășit stadiul fizic de 75%, ceea ce reprezintă un progres semnificativ în cadrul proiectului.

autostrada a7 17.06.2024 3

Acest lucru este posibil și datorită coordonării eficiente a timpului și muncii în echipă, cât și a bunei colaborări cu partenerii, cum ar fi SSF, pentru partea de proiectare și Maurer SE, care prin reprogramarea și suplimentarea resurselor în producție reușește să livreze echipamentele antiseismice în graficul accelerat.

Toate acestea au o pondere semnificativă în atingerea obiectivului de a da în circulație lotul 1 al Autostrăzii Moldovei în luna octombrie 2024.

autostrada a7 17.06.2024 1

Reamintim că Lotul 1 Dumbrava-Mizil km 0+000 – km 21+000 are o lungime de 21 km și include construcția a 15 poduri din care se evidențiază două structuri de o complexitate tehnică ridicată, un pasaj superior în lungime de 550 m peste DJ101F și CF804, respectiv un pod peste Autostrada A3 cu o lungime de 370 m.

Durata de execuție a contractului de 20 de luni este completată de perioada de garanție a lucrărilor de 10 ani.

Autostrada „Moldovei”- A7 este cel mai avansat dintre marile proiecte de infrastructură rutieră pentru regiunea Moldovei si are aproape 440 km de la Ploiești (Dumbrava/A3) și până la Siret, la granița cu Ucraina.

Citește mai departe