Connect with us

EVENIMENT

Deschise în a doua zi de Paște: Cinema City, proiectul itinerant MINA Pop-Up, magazinele din Iulius Mall Cluj. PROGRAMUL complet

Publicat

iulius mall cluj e1699013449600.jpg

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea împreună. Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Mall Cluj are un orar special. 

Sărbătorile pascale sunt un prilej pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi, astfel că, în perioada următoare, Iulius Mall Cluj are un program special. Sâmbătă, 4 mai 2024, ai timp să achiziționezi ultimele produse de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Sabin Sărmaș prezintă ”Centura de salvare a Clujului”, soluții alternative până la finalizarea centurii metropolitane

Publicat

sabinc 1 1000x600.jpg

Candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș, a prezentat, joi, ”Centura de salvare a Clujului”, mai multe soluții alternative până la finalizarea centurii metropolitane, a cărei tronson 2 este blocat după anularea licitației.

Sabin Sărmaș a declarat, joi, că a propus aceste soluții de salvare pentru deblocarea situației, care nu înlocuiesc centura.

”Sunt perspective negre, inclusiv de a pierde finanțarea din Programul Operațional…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

STUDIU: CIES Football Observatory a analizat IMPACTUL jucătorilor. CFR Cluj are cinci jucători în primii zece din Superliga

Publicat

cfr 2 1 1000x600.jpg

CIES Football Observatory, institutul elvețian specializat în statistici, a publicat un nou studiu, în care analizează impactul pe care l-au avut în acest sezon jucătorii din 54 de ligi de prim și secund nivel din întreaga lume. CFR Cluj are cinci jucători în primii zece din Superliga.

Florinel Coman, extrema lui FCSB, ocupă primul loc în Superliga, cu coeficientul de 63,8. La mică distanță se află colegul său, Darius Olaru (63,2) și aripa craioveană Alexandru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Aproape 105.000 de lei, la concertul caritabil pentru Centrul de Îngrijiri Paleative Pediatrice „Sfântul Hristofor”

Publicat

hristo 4 1000x600.jpg

Un concert caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru Centrul de Îngrijiri Paleative Pediatrice „Sfântul Hristofor” din Sânnicoară, a avut loc la Centrul de Cultură Urbană Casino din Cluj-Napoca.

Evenimentul a făcut parte din ediția a 12-a a Sferei Donatorilor din Transilvania, organizat de Asociația Niște Oameni, fiind susținut de această dată și de flautistul Matei Ioachimescu.

Muzicianul, unul dintre cei mai remarcabili flautiști ai momentului, a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vasile Țopa, reales ca rector al UTCN. Cu sprijinul Centrului Universitar Nord de la Baia Mare

Publicat

topa 1000x600.jpg

Vasile Țopa a câștigat, joi, un nou mandat de rector al UTCN, pentru o perioadă de 5 ani, la alegerile desfășurate în cadrul universității.

Potrivit unor surse, Vasile Țopa ar fi obținut la Cluj 348 de voturi, în timp ce Dan Micu, principalul său contracandidat,  s-a clasat următorul cu 257 de voturi.

Țopa a primit și 136 de voturi de la Centrul Universitar Nord de la Baia Mare, în timp ce Micu a primit de aici doar 12.

Vom reveni cu detalii după ce…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe