Connect with us

EVENIMENT

Descinderi în Timiş şi Gorj într-un dosar de trafic de droguri. 16 persoane vor fi audiate

Publicat

percheziții poliție general
Arhivă foto

Douăzeci de percheziţii domiciliare sunt efectuate joi dimineaţă în judeţele Timiş şi Gorj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Potrivit IGPR, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara, efectuează 20 de percheziţii domiciliare, în judeţele Timiş şi Gorj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Din cercetări a reieşit că persoanele bănuite ar fi distribuit amfetamină, MDMA şi canabis în judeţul Timiş.

IGPR precizează că 16 persoane, despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfăşurarea activităţilor infracţionale, vor fi conduse la audieri la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La acţiuni participă poliţişti ai SCCO Arad, SCCO Caraş-Severin şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timişoara. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Mașină ARSĂ în totalitate la Sânmărtin. De unde ar fi pornit focul

Publicat

masina arsa.jpg

O mașină a ars în totalitate în localitatea Măhal, din comuna clujeană Sânmărtin.

Din fericire nu au fost victime.

FOTO. Mașină ARSĂ în totalitate la Sânmărtin. De unde ar fi pornit focul

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în urmă cu puține momente pentru stingerea incendiului care a distrus mașina.

La fața locului a acționat echipajul de la Punctul de Lucru Gherla, iar echipajele ISU au găsit autoturismul cuprins de…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cine candidează la Consiliul Județean Alba. LISTA persoanelor înscrise pentru funcția de președinte și consilieri județeni

Publicat

cine candidează la consiliul județean alba. lista persoanelor înscrise pentru

Cine candidează la Consiliul Județean Alba. Pe 9 iunie, cetățenii din județ vor alege noua componență a Consiliului Județean Alba, inclusiv viitorul președinte al instituției.

Surse politice au furnizat pentru Alba24 lista candidaților înscriși pentru Consiliul Județean Alba. Pe lista pentru cea mai înaltă funcție se află cinci candidați. Precizăm faptul că lista nu este finală.

Citește și Probleme la Alba pentru partidele conduse de Șoșoacă și Terheș….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 560 de copii din Blaj vor primi la școală un sandwich și un fruct, în cadrul programului Masă sănătoasă. Achiziție, în SEAP

Publicat

peste 560 de copii din blaj vor primi la școală

Peste 560 de copii din Blaj vor primi la școală un sandwich și un fruct, în cadrul programului național „Masă sănătoasă”. Este vorba despre 567 de copii aparținând Școlii Gimnaziale „Simion Bărnuțiu” Blaj – Tiur și subunităților sale.

Primăria Blaj a lansat pe 30 aprilie, în SEAP, o licitație pentru furnizarea de pachete alimentare pentru școli, în cadrul programului național „Masă sănătoasă” conform HG 24/2024.

Valoarea totală este estimată…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un avion s-a stricat pe Aeroportul din Cluj. Zeci de turiști au plecat cu întârziere spre Hurghada

Publicat

avion.jpg

Incident neplăcut pentru zeci de turiști care au fost nevoiți să aștepte cu orele pentru a pleca spre destinația de vacanță. Asta după ce avionul cu care urmau să zboare spre Hurghada s-a srtricat pe Aeroportul din Cluj-Napoca.

Incidentul a avut loc pe Aeroprtul Internațional Cluj-Napoca, marți, 30 aprilie, când aeronava trebui să decoleze la ora 8.00.

Un avion s-a stricat pe Aeroportul din Cluj. Zeci de turiști au plecat cu întârziere spre Hurghada

Turiștii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe