Connect with us

EVENIMENT

Destin crud! Bătrâni sechestrați, agresați și șantajați pentru bani, în două cămine private din Sectorul 6

Publicat

untitled

Patru angajați ai unor cămine private de bătrâni din Sectorul 6 au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce au sechestrat, agresat și șantajat mai mulți vârstnici pentru bani. Doi au fost prinși când au obligat un bătrân să scoată 65.000 de lei din bancă.

Poliţiştii din Bucureşti au făcut, joi, 7 percheziții într-un dosar de lipsire de libertate în mod ilegal, purtare abuzivă, șantaj, tentativă la înșelăciune în formă continuată, tâlhărie, fals intelectual și uz de fals.

Secția 20 Poliție fusese sesizată, pe 27 martie, de către directorul unei sucursale bancare, că la sediul agenției s-a prezentat o persoană vârstnică, însoțită de alte 2 persoane, al căror comportament i-a creat suspiciuni, solicitând efectuarea unei retrageri de 65.000 de lei.

Astfel, polițiștii au reușit să prindă în flagrant cele două persoane, un bărbat și o femeie, care ar fi determinat persoana în vârstă să accepte transferul sumei de 65.000 de lei din conturile personale în conturile societății la care erau angajați cei doi.

 

Destin crud! Bătrâni sechestrați, agresați și șantajați pentru bani, în două cămine private din Sectorul 6: ar fi agresat 10 vârstnici

 

Ulterior, din probe a reieșit că, în perioada septembrie 2021- iulie 2022, șase femei și un bărbat cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani, angajați la două cămine private de bătrâni din Sectorul 6, profitând de starea de vulnerabilitate a persoanelor aflate în aceste centre, ar fi agresat 10 vârstnici, apoi i-ar fi lipsit de libertate în mod ilegal și i-ar fi șantajat în vederea obținerii unor bunuri patrimoniale.

Trei femei cu vârste curpinse între 25 și 46 de ani au fost reținute. De asemenea, și bărbatul de 40 de ani a fost reținut, informează Poliția Capitalei.

Ulterior, au fost prezentați instanței de judecată, dispunându-se față de aceștia măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 20 Poliție pentru 17 infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, 15 infracțiuni de purtare abuzivă, 5 infracțiuni de șantaj, o tentativă la infracțiunea de înșelăciune în formă continuată, o infracțiune de tâlhărie, fals intelectual și uz de fals. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Noi servicii online la Primăria Alba Iulia: platformă de gestionare și programare pentru depunerea actelor la ghișeele SPCLEP

Publicat

noi servicii online la primăria alba iulia: platformă de gestionare

Noi servicii online la Primăria Alba Iulia. Primăria Alba Iulia a cumpărat recent un sistem de gestionare şi programare online pentru depunerea actelor la ghişeele SPCLEP. Este vorba despre o aplicație care va permite programări online, depunerea de cererii cărți de identitate și înscrierea mențiunii de reședință.

Achiziția a fost făcută prin cumpărare directă, pe platforma SEAP, pe 17 aprilie. Valoarea serviciilor este de 2.960 de lei, fără TVA.

Platformă de gestionare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Cum a început să joace șah Vlad Stan, micul șahist din Câmpeni. A fost surpriza Campionatului Național de ”Dezelgări”

Publicat

video: cum a început să joace șah vlad stan, micul

Pe o tablă de șah, în studioul alba24.ro, Vlad Stan a rezolvat un studiu la șah-dezlegări. Și-a sacrificat toate piesele de pe tablă pentru a duce regele într-o poziție în care nu poate fi mutat. Un studiu simplu din câte se pare pentru un șahist, doar că Vlad are șapte ani. 

Are șapte ani este în clasa I, elev în Câmpeni și mai nou, medaliat cu aur la Campionatul Național de Șah pentru juniori. A obținut medalia de aur la proba de dezlegări.

Cu medalia de aur…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

„U” Cluj – Poli Iași, 1-0. „Șepcile roșii” obțin victoria și se depărtează la opt puncte de locurile de baraj

Publicat

popa u e1713973901465.jpg

„U” Cluj și Poli Iași s-au întâlnit, miercuri, pe Cluj Arena, în etapa a 6-a din play-out-ul Superligii României. Clujenii s-au impus pe teren propriu și încheie seria de înfrângeri, reușind să se îndepărteze la opt puncte de locurile care duc la baraj.

Echipele de start

„U” Cluj: Gertmonas – Oancea, Masoero, Thalisson Kelven, Chipciu – Silaghi, Simion, Bic, Roger – Roguljic, Popa

REZERVE: Gorcea, Chirilă – Anselmo, Chinteș, Doukoure, Gheorghe,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Start Up Nation 2024. Noutățile programului de finanțare. Categoriile de români care vor putea primi 250.000 de lei de la stat

Publicat

start up nation 2024. noutățile programului de finanțare. categoriile de

Start Up Nation 2024: Ministerul Economiei pregătește condițiile de desfășurare a programului de acordare a sprijinului financiar de minimis pentru înființarea și dezvoltarea de întreprinderi mici și mijlocii. Finanțările sunt adresate tinerilor antreprenori.

Comparativ cu edițiile anterioare, programul este orientat în special către susținerea categoriilor devaforizate de persoane. Cea mai mare parte a bugetului este rezervată regiunilor din țară, în afara zonei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe