Connect with us

EVENIMENT

Bărbat reţinut de procurorii DIICOT după ce ar fi racolat o minoră şi ar fi forţat-o să practice prostituţia

Publicat

Arhivă foto

Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT, după ce ar fi racolat o minoră, pe care, ulterior, ar fi forţat-o să practice prostituţia pe raza judeţelor Prahova şi Buzău.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – DIICOT, transmis vineri AGERPRES, joi, procurorii de la Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui bărbat, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori.

„În cauză s-a reţinut faptul că, începând cu luna iulie 2020, inculpatul a racolat o persoană vătămată minoră pe care a determinat-o la practicarea prostituţiei, iar sumele de bani rezultate din aceasta activitate au fost însuşite în totalitate de către inculpat.

Victima a fost exploatată sexual, în diferite locaţii închiriate în regim hotelier, pe raza judeţelor Prahova şi Buzău, prin intermediul unor anunţuri postate în mediul online de către inculpat”, precizează procurorii.

Totodată, bărbatul ar fi recurs la monitorizarea permanentă a victimei, fapt care i-a indus fetei o stare de temere constantă, iar, în momentul în care nu a mai dorit să continue activităţile, individul a avut un comportament violent.

„Joi, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploieşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Ploieşti, au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Prahova, în urma căreia au fost puse în aplicare un mandat de aducere”, se precizează în comunicat.

DIICOT informează că, vineri, bărbatul va fi prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Kelemen Hunor la Cluj: Sunt convins că listele UDMR pentru alegerile din 9 iunie sau fost semnate și de români

Publicat

kelemen.jpg

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, se declară convins că listele UDMR pentru alegerile din 9 iunie au fost semnate și de cetățeni români și crede că Uniunea va avea rezultate bune la scrutinul pentru europarlamentare și locale.

Kelemen Hunor a declarat, joi, la Cluj-Napoca, la finalul ședinței Consiliului Permanent al Uniunii, că UDMR a finalizat procedurile de desemnare a candidaților la alegerile locale pentru municipii, președinți de consilii județene și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Retro Parada Primăverii la Alba Iulia, în 20 aprilie. Ce mașini de epocă vor fi prezentate în Cetatea Alba Carolina. Program

Publicat

retro parada primăverii la alba iulia, în 20 aprilie. ce

O nouă ediție a evenimentului Retro Parada Primăverii la Alba Iulia se va desfășura în 20 aprilie 2024. Vor fi expuse peste 80 de mașini de epocă, pe esplanada Obeliscului din Cetatea Alba Carolina.

Vor fi prezentate modele de mașini deosebite, de la unele fabricate în 1923 la altele din anii `80.

Reprezentantul Retromobil Club România, filiala Alba, Mircea Ștefan Grava, spune că prin acest gen de evenimente este promovată pasiunea pentru automobilele de epocă, iar publicul are…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Colegiul Militar din Alba Iulia, locul II la Olimpiada sportului militar liceal. Rezultatele obținute de elevi

Publicat

foto: colegiul militar din alba iulia, locul ii la olimpiada

Colegiul Militar din Alba Iulia, locul II la Olimpiada sportului militar liceal. Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia s-a clasat pe locul II la Olimpiada sportului militar liceal, după ce a obținut rezultate foarte bune atât la individual cât și în echipă la cele două etape ale competiției.

„Punctele acumulate atât în prima etapă a olimpiadei, desfășurată la Alba Iulia la disciplinele sportive orientare, șah și minifotbal și probele aplicativ-militare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Medic de familie din Cluj, SANCȚIONAT cu 6.000 de lei pentru eliberarea unui concediu medical de ÎNGRIJIRE a unui copil bolnav

Publicat

medic stetoscop e1617621147985.jpg

Un medic de familie din Cluj a fost sancționat de către Casa de Asigurări de Sănătate cu 6.000 de lei pentru că a eliberat un concediu medical pentru îngrijirea unui copil bolnav în condiții neconforme.

„Sanctiune de 6.000 lei pentru un medic de familie pentru eliberarea unui concediu medical de îngrijire copil bolnav!!! Motivul – adeverinta eliberata de angajator este neconformă. Nu pentru ca actul medical nu a fost corect, nu pentru asistenta medicala…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe