Connect with us

EVENIMENT

Din ce cauză a murit bărbatul care a participat la bătaia din Piaţa Constituţiei

Publicat

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat că INML a finalizat necropsia persoanei decedate în urma scandalului de duminică seara, iar concluzia este că decesul a fost cauzat de o hemoragie meningo-cerebrală ce a survenit unui traumatism cranian, leziune ce s-a putut produce prin lovire cu un corp dur.

Citește și VIDEO: Reglare de conturi între clanuri mafiote, cu bâte, săbii și împușcături, în fața Parlamentului. Un tânăr a murit, alți șase au fost răniți

„Celelalte leziuni constatate, la nivelul spatelui şi membrelor, s-au putut produce prin lovire cu un corp dur. Pe corpul persoanei decedate nu au fost identificate alte leziuni”, a mai declarat Diana Sarca.

Potrivit sursei citate, au fost conduse la audieri mai multe persoane, care dau declaraţii cu privire la eveniment.

„A continuat activitatea de cercetare la faţa locului, în piaţă şi sunt vizionate alte imagini surprinse de camerele de supraveghere. În funcţie de conţinutul declaraţiilor, dar şi de datele ce rezultă din investigaţii şi vizionarea imaginilor, vor fi conduse la audieri şi alte persoane”, a afirmat Sarca. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Prima expoziție Gustav Klimt prezentată în Cluj, la MINA Pop-Up, a fost văzută deja de peste 3.000 de clujeni, la Iulius Mall

Publicat

gustav klimt iulius mall 1.jpg

„Gustav Klimt. The Immersive Show” este prima expoziție dedicată lucrărilor celebrului pictor austriac, cunoscut pentru operele sale simboliste și stilul Art Nouveau, prezentată la Cluj, în cadrul MINA Pop-Up, ediția itinerantă a muzelui imersiv al noilor arte.

Proiectul este prezentat de George. inovaţie BCR şi este organizat în parteneriat cu Iulius Mall Cluj, aflându-se în proximitatea centrului comercial, în parcarea Hotelului Univers T.

Prima expoziție…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Anticoncepţionalele ar putea fi compensate, pe bază de prescripţie medicală. Ce spune ministrul Sănătății

Publicat

video: testarea antidrog a elevilor, doar cu acordul părinților. anunțul

Anticoncepţionalele ar putea fi compensate, pe bază de prescripţie medicală. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a transmis joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru.

Citește mai departe

EVENIMENT

26 aprilie: Ziua Proprietății Intelectuale. De ce sunt importante drepturile de autor

Publicat

26 aprilie: ziua proprietății intelectuale. de ce sunt importante drepturile

26 aprilie: Ziua Proprietății Intelectuale. Această zi este sărbătorită la nivel mondial în fiecare an cu scopul de a crește conștientizarea publică cu privire la importanța drepturilor de proprietate intelectuală și de a promova înțelegerea și respectul acestora în întreaga lume.

Citește mai departe

EVENIMENT

UPDATE. AȚI VĂZUT-O? Femeie de 68 de ani, DISPĂRUTĂ de la domiciliul din Băișoara. Sunați la 112

Publicat

1714086891 call center pixabay e1641391878287.jpg

La data de 24 aprilie 2024, în jurul orei 17.40, Secția 9 Poliție Rurală Turda a fost sesizată despre faptul că Corlat Maria, în vârstă de 68 de ani, în cursul dimineții de 24 aprilie a.c. a plecat de la imobilul din localitatea Băișoara, fără a se cunoaște direcția de deplasare, iar până în prezent nu a mai revenit.

„SEMNALMENTE – înălțime aproximativă – 1,65 m, 67 de kilograme, păr alb, ochi căprui, ten deschis.

La momentul plecării…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe