Connect with us

EVENIMENT

Directoare la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Galaţi, trimisă în judecată de DNA. De ce este acuzată

Publicat

dna
Arhivă foto

Alina Grosu, director financiar – contabil al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Galaţi, a fost trimisă în judecată de DNA sub acuzaţia că a fraudat concursul pentru ocuparea a unui post vacant de personal TESA în cadrul unităţii medicale.

Potrivit DNA, Alina Grosu este acuzată de săvârşirea infracţiunilor de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, dacă fapta a fost săvârşită în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite.

Procurorii susţin că, în cursul lunii iunie 2018, Alina Grosu, în calitate de director financiar – contabil al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Galaţi şi membru al comisiei de examinare a candidaţilor la concursul pentru ocuparea a unui post vacant de personal TESA în cadrul spitalului, i-ar fi furnizat unei candidate subiectele probei scrise şi subiectul probei de interviu, în condiţiile în care respectivele informaţii nu erau destinate publicităţii.

Ca urmare a acestor demersuri, candidata respectivă ar fi susţinut cele două probe şi ar fi reuşit astfel să ocupe postul respectiv, fiind singura care a promovat atât proba scrisă, cât şi proba de interviu.

Dosarul se va judeca la Tribunalul Galaţi. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Pompierii din Alba Iulia intervin cu autoscara într-o zonă din oraș. Acoperișul unui balcon, afectat de rafalele de vânt

Publicat

video: pompierii din alba iulia intervin cu autoscara într o zonă

Pompierii din Alba Iulia intervin, sâmbătă, 20 iulie, în jurul orei 16, într-o zonă din oraș cu autoscara.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A trecut canicula, au început VIJELIILE. Acoperișuri smulse de vânt, gospodării INUNDATE în Cluj și Florești

Publicat

inundatii 13 e1721480968198.jpg

După zilele de caniculă în care ne doream puțină ploaie, iată că aceasta a venit, cu vânt cu tot. Care vânt a plecat cu acoperișuri și ploaia a inundat gospodării. Dar măcar nu ne mai topim…

Pompierii de la ISU Cluj au fost solicitați pe str. Titulescu și pe str. Tulcea pentru niște bucăți de tablă smulse de vânt. Aceștia au intervenit pentru fixarea acestora.

A trecut canicula, au început VIJELIILE. Acoperișuri smulse de vânt, gospodării INUNDATE în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mai mulți deținuți ai Penitenciarului Aiud au fost în vizită la Alba Iulia, la Catedrala Încoronării, de Sfântul Ilie

Publicat

mai mulți deținuți ai penitenciarului aiud au fost în vizită

Mai mulți deținuți ai Penitenciarului Aiud au fost în vizită la Alba Iulia, la Catedrala Încoronării. Este vorba despre un proiect în care deținuții care execută pedepse la regim deschis primesc diverse recompense și sunt implicați în activități. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

COD PORTOCALIU de furtună în județul Alba: Rafale de vânt și vijelii puternice. Localitățile vizate

Publicat

atenționare cod galben de furtună în alba. ploi torențiale, vânt

Mai multe localități din județul Alba sunt sâmbătă, 20 iulie, sub avertizare meteo de tipul Cod Portocaliu de furtună. Codul este valabil de la ora 15.25 până la ora 16.30. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe