Connect with us

EVENIMENT

Directorul STS, Ionel-Sorinel Vasilca, a demisionat. Motivul: ”pentru a nu afecta prestigiul instituției”

Publicat

sef sts

Directorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Ionel-Sorinel Vasilca, şi-a dat demisia din funcţie.

El a menţionat, într-un comunicat transmis AGERPRES, că şi-a înaintat demisia „pentru a nu afecta prestigiul instituţiei”.

„Fac precizarea că demisia nu a fost depusă ca urmare a existenţei unei sincope, inadvertenţe sau ca urmare a celei mai mici umbre de vinovăţie în exercitarea funcţiei de preluare şi localizare a apelurilor de urgenţă 112 de către STS, a neglijenţei mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităţilor care privesc datoria mea şi a tuturor angajaţilor de a garanta funcţionarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare şi a celor pe linia 112”, a precizat Vasilca. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ciolacu: România are nevoie de o reformă a sistemului bugetar. Există cadrul legal pentru o REORGANIZARE a sistemului public

Publicat

ciolacu.jpg

România are nevoie de o reformă a sistemului bugetar, spune premierul Marcel Ciolacu și, în acest moment, există cadrul legal pentru o reorganizare totală a sistemului public.

El a fost întrebat despre faptul că nu au fost reduse toate cele 200.000 de posturi din aparatul bugetar, aşa cum a fost anunţat iniţial.

Ciolacu: România are nevoie de o reformă a sistemului bugetar. Există cadrul legal pentru o REORGANIZARE a sistemului public

„Eu am creat un cadru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Siguranța în mediul online, în vacanță: cum să evitați capcanele și tentativele de fraudă. Recomandările DNSC

Publicat

siguranța în mediul online, în vacanță: cum să evitați capcanele

Siguranța în mediul online, în vacanță. Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Poliția Română și Asociația Română a Băncilor (ARB), prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, vin cu o serie de recomandări esențiale dedicate utilizatorilor din România, pentru a-și proteja datele personale și financiare în sezonul estival.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Viitor consilier local din Teiuș, de la Forța Dreptei, filmat la furat de vinete. Înjuraturi adresate reporterului Alba24

Publicat

video: viitor consilier local din teiuș, de la forța dreptei,

Un consilier local din Teiuș, alături de alte două persoane ar fi sustras vinete de pe terenul unor agricultori din localitate. Este vorba despre viitorul consilier local Forța Dreptei, Florea Dumitru. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenție, ȘOFERI! Emiterea rovinietei și a peajelor ar putea fi ÎNTRERUPTĂ în 24 iulie, anunță CNAIR

Publicat

control rovinieta.jpg

Miercuri, 24 iulie, emiterea rovinietelor și a peajelor ar putea fi întreruptă, anunță CNAIR, din cauza unor operațiuni de actualizare a echipamentelor de comunicații din centrul de date.

”Miercuri, 24.07.2024, în intervalul orar 00.00 – 2.00, în urma unor lucrări de update ale echipamentelor de comunicații din centrul de date, emiterea rovinietelor și a peajelor prin SIEGMCR poate fi îngreunată/ întreruptă.

Atenție, ȘOFERI! Emiterea rovinietei și a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe