Connect with us

EVENIMENT

Disney a renunțat la Johnny Depp, după scandalul în care a fost acuzat de fosta soție de violenţă domestică

Publicat

johnny deep sursa foto facebook
sursa foto: Facebook/ Johnny Deep

Johnny Depp a ratat roluri de zeci de milioane de dolari printre care şi cel din ”Pirates of the Caribbean 6” după ce Amber Heard l-a acuzat de violenţă domestică, potrivit impresarului actorului, care a depus mărturie luni prin videoconferinţă în cadrul procesului de calomnie intentat împotriva lui Amber Heard, informează DPA.

Editorialul semnat de Heard şi publicat în decembrie 2018 în Washington Post a fost ”catastrofal” şi i-a ”distrus” cariera lui Depp, potrivit mărturiei depuse de Jack Whigham, impresarul artistului.

Înaintea acuzaţiilor, Depp primea contracte în mod constant, a spus Whigham, enumerând o serie de pelicule începând cu octombrie 2016: ”City of Lies” (8 milioane de dolari), ”Murder on the Orient Express” (10 milioane de dolari), ”Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” (13,5 milioane de dolari), ”Waiting for the Barbarians” (1 milioane de dolari) şi ”Minamata” (3 milioane de dolari), ale căror filmări erau programate pentru începutul lui 2019.

După publicarea editorialului însă, ”Minamata”, care îl are în distribuţie pe Depp în rolul fotojurnalistului Eugene Smith, a avut probleme cu finanţarea, iar actorul a renunţat la o parte din salariul său pentru a reuşi să finalizeze această producţie independentă.

Disney a renunţat la serviciile lui Johnny Depp pentru continuarea”Pirates of the Caribbean”

Disney a renunţat ulterior la serviciile actorului pentru continuarea anunţată a ”Pirates of the Caribbean”, care urma să-i aducă lui Depp suma de 22,5 milioane de dolari, potrivit lui Whigham. În timpul interogării martorului, impresarul a recunoscut că nu a văzut niciodată în mod categoric suma respectivă ”scris negru pe alb”.

”După editorial, a fost imposibil să-i găsesc un film făcut de un studio”, a declarat Whigham.

Săptămâna trecută, Depp a spus că Disney a ”încercat să rupă legătura pentru a fi în siguranţă” îndepărtându-l din franciza cinematografică în care juca rolul căpitanului Jack Sparrow.

”Nu au eliminat personajul meu din atracţii”, a declarat el. ”Nu au sistat vânzarea de păpuşi Captain Jack Sparrow. Nu au sistat nimic. Nu au vrut să am ceva care să mă urmărească şi pe care să-l descopere”.

Depp era deja în relaţii proaste cu Disney, din cauza problemelor actorului cu alcoolul și drogurile

Echipa lui Heard a susţinut că Depp era deja în relaţii proaste cu Disney, din cauza problemelor actorului cu alcoolul şi cu drogurile în timpul filmărilor la ”Dead Men Tell No Tales” în 2015.

”Treburile mergeau prost cu Disney la finalul toamnei”, a afirmat Whigham. ”Dar Jerry Bruckheimer şi cu mine am făcut presiuni ca să devină realitate aşa că aveam speranţe. A devenit clar pentru mine la începutul lui 2019 că s-a terminat”.

” Pirates 6” nu a fost realizat încă şi nu este clar dacă va mai fi filmat.

Într-o declaraţie dată mai devreme luni, agentul de securitate al lui Depp, Travis McGivern, a declarat pentru juriul tribunalului din Fairfax, Virginia, că a văzut-o pe Heard aruncând o cutie de Red Bull înspre actor în martie 2015 la locuinţa lor din Los Angeles, iar în aceeaşi seară a auzit cum ea l-ar fi lovit cu ”pumnul încleştat” în faţă.

În seara aceea, potrivit depoziţiei lui McGivern, Heard a scuipat înspre Depp şi i-a adresat insulte.

Detalii din timpul procesului în care Deep a dat în judecată publicația The Sun după ce l-a numit un ”bărbat care îşi bate nevasta”

În cadrul procesului din Londra, în care Depp a dat în judecată publicaţia The Sun pentru că l-a numit un ”bărbat care îşi bate nevasta”, Heard a recunoscut că l-a lovit pe Depp în seara aceea, dar a spus că recurs la acest gest pentru a-şi proteja sora, Whitney, care se afla cu ea în momentul respectiv.

”Am auzit că şi-a împins pe scări o fostă prietenă, cred că era vorba despre Kate Moss”, Heard a declarat în iulie 2020. ”Şi m-am gândit la acest lucru în acel moment şi am reacţionat în apărarea lui (Whitney)”.

În cadrul depoziţiei din timpul procesului, Depp a negat că ar fi lovit-o vreodată pe Heard.

Depp a dat-o în judecată pe Heard, cu care a fost căsătorit din 2015 până în 2017, pentru calomnie în urma unui editorial scris de actriţă pentru Washington Post în 2018 în care se autodescrie ca ”o personalitate publică victimă a violenţei domestice”, fără să menţioneze numele fostului ei soţ.

Fiecare dintre actori a făcut acuzaţii de abuz la adresa celuilalt şi fiecare a negat învinuirile. AGERPRES

sursa foto: Facebook/ Johnny Deep

Știrile Romania24.ro pot fi urmărite și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Nou record pentru gramul de aur

Publicat

1711660843 aur lingouri pixabay e1681306504193.jpg

Aprecierea monedei americane și a metalului galben la 2.192 – 2.214 dolari, aproape de maximul istoric de 2.222,39 dolari, atins în 21 martie, au ridicat prețul la gramul de aur de la recordul de 323,4240 lei, atins miercuri, la 327,8351 lei.

Față de începutul anului, prețul la gramul de aur a crescut cu 27 de lei, evoluție datorată aprecierii unciei de aur care s-a amplificat după ce oficialii Rezervei Federale americane au lăsat de înțeles că sunt pregătiți…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Accident în zona centrală din Alba Iulia. Un șofer și-a abandonat mașina după ce a lovit un autoturism parcat

Publicat

video Știrea ta: accident în zona centrală din alba iulia.

Un accident rutier s-a produs joi seara, în zona centrală a municipiului Alba Iulia, lângă centrul comercial Mercur City Center.

Șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Sibiu a lovit o mașină parcată, iar mai apoi a abandonat autoturismul în stradă și a plecat. 

Proprietarul mașinii lovite a sunat la 112 pentru a semnala accidentul. „Operatoarea mi-a spus să am răbdare. Când au echipaj o să trimită”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Polițiștii au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Proiect ambițios pentru Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj. Manager: Avem 1.000 de pacienți pe zi

Publicat

ambulator integrat infectioase centru diagnostic.jpg

Ambulatoriul Spitalului Clinic de Boli Infecțiose din Cluj-Napoca va fi reabilitat, își va extinde serviciile și va fi dotat cu noi echipamante medicale.

Fostul Centru de Diagnostic și Tratament, preluat de spital împreună cu Consiliul Județean Cluj, tratează zilnic 1.000 de pacienți.

Proiect ambițios pentru Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj. Manager: Avem 1.000 de pacienți pe zi

Spitalul Clinic de Boli Intecțioase are în proiect de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Alba Carolina. Licitație de peste 4,6 milioane de lei, lansată în SEAP

Publicat

lucrări de întreținere și reparații în cetatea alba carolina. licitație

Lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Alba Carolina. Autoritățile locale din Alba Iulia alocă peste 4,6 milioane de lei pentru întreținerea și repararea elementelor și dotărilor urbane din Cetatea Bastionară de tip Vauban Alba Carolina, în următorii patru ani. 

Primăria Alba Iulia a lansat, pe 28 martie, în SEAP, o licitație pentru lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Bastionară de tip Vauban Alba Carolina, în următorii patru ani.

Valoarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe