Connect with us

EVENIMENT

Totul despre Zodia Vărsătorului (20 ianuarie – 18 februarie)

Publicat

zodii pixabay
sursa foto: pixabay.com

Zodia Vărsător este o zodie masculină, marcată puternic de originalitate şi de libertate. Dominată de planetele Saturn şi Uranus, simbolizează priceperea şi înţelepciunea. Numeroase celebrităţi ale lumii sunt născute în Vărsător ori au ascendent în această zodie.

Zodia Vărsătorului, Aquarius în limba latină, este cea de-a 11-a pe cercul zodiacal

Zodia Vărsătorului, Aquarius în limba latină, este cea de-a 11-a pe cercul zodiacal (care cuprinde 12 zodii), iar ca perioadă se înscrie între 20 ianuarie şi 18 februarie. Astrologia este cea care îl priveşte pe om plecând de la coordonatele naşterii sale (dată, oră, loc) în relaţie cu poziţiile aştrilor în acel moment. Zodiacul reprezintă un traseu format de destinul grupurilor de stele. Acest drum este ruta ciclică pe care o parcurg Soarele şi planetele.

Cei născuţi în această zodie au ca trăsătură dominantă dorinţa de schimbare, de modernitate, mergând până la excentricitate. Intelectual din fire şi un neconvenţional prin definiţie, căutând o permanentă legătură cu lumea, potrivit www.acvaria.com, poate fi un lider şi un organizator excelent, fiind mereu cu un pas înaintea semenilor săi. Este o persoană extrem de intuitivă, simte apropierea unui pericol şi are o antipatie instinctivă pentru cei ce i-ar putea face rău.

Vărsătorul simte o nevoie acută de a-şi face prieteni cât mai mulți

Vărsătorul simte o nevoie acută de a-şi face prieteni cât mai mulţi şi nu suportă singurătatea. Este adulat de persoanele din preajma sa şi multe dintre acestea ar dori să se numere printre prietenii lui, dar modul său de a concepe relaţiile interumane este uneori destul de deranjant, întrucât are tendinţa de a cere mult prea mult. El, însă, nu se va schimba pentru nimeni, trebuie să-l accepţi aşa cum este sau să renunţi la prietenia sa, potrivit www.eastrolog.ro.

Nativul din Vărsător este predispus la boli ale inimii, spatelui, circulaţiei sanguine (în special varice). Este vulnerabil la schimbările de vreme şi are nervi sensibili. Aceşti nativi au nevoie de o dietă bogată în magneziu, pentru a-şi susţine sistemul nervos şi inima. Ori de câte ori au probleme de sănătate, pot apela cu încredere la metode alternative de terapie (acupunctură, bionergoterapie, reflexoterapie), care, în cazul lor, dau rezultate rapide.

Piatra mistică – ametistul, granatul
Ziua norocoasă – miercuri
Numerele norocoase – 4 şi 8
Culori norocoase – tentele pastelate de albastru şi verde
Simţul cel mai dezvoltat – mirosul
Alimente benefice – fructe, ceaiuri din frunze şi fructe, carne de pasăre, carne din zona membrelor inferioare ale unor animale, crudităţi

Bărbatul Vărsător

Bărbatul născut în această zodie este indulgent, neîncrezător în perfecţiune, intuitiv, perseverent, sociabil, enigmatic, descurcăreţ, imprevizibil, fără prejudecăţi, novator, dornic de avansare, dar dezinteresat din punct de vedere material, atent şi sensibil. În căsnicie, ceea ce contează pentru el este ca soţia să-i fie o adevărată prietenă. Dorinţa de libertate şi insubordonare, provoacă bărbatului tendinţe spre celibat. Modul de viaţă independentă continuă şi după căsătorie, motiv pentru care partenera trebuie să fie îngăduitoare, revenindu-i în sarcină totalitatea problemelor gospodăreşti. Bărbatul Vărsător este o personalitate adesea fascinantă.

Femeia Vărsător

Femeia Vărsător este dotată cu intuiţie, generozitate, hotărâre, obiectivitate, recunoscută în general după îndemânarea care o defineşte. Ea simte permanent nevoia de a face ceva util şi pe măsura aptitudinilor pe care le are. Este plină de farmec, mereu în avangardă, îndreptată spre tot ceea ce este nou şi original, potrivit www.venus.org.ro. Ştie să se distreze şi este mai atrasă de compania bărbaţilor decât de cea a femeilor. Cu toate acestea, se căsătoreşte destul de târziu. Îşi creşte foarte bine copiii, acordându-le o mare libertate, înţelegere şi blândeţe.

Copiii născuţi în Vărsător sunt liniştiţi şi dificili în acelaşi timp. Uneori par enigmatici, interiorizaţi, chiar excentrici. Nu sunt întotdeauna uşor de înţeles şi au tendinţa de a se izola de părinţi, neavând încredere în capacitatea adulţilor de a le înţelege gândurile iscoditoare şi permanent alertate de câte un lucru nou. Iubesc natura, animalele şi adoră jucăriile mecanice, după cum menţionează www.copilul.ro. Îşi doresc să ajungă exploratori pe tărâmuri necunoscute, arheologi, astrologi, de regulă în domenii de avangardă.

Compatibilitate cu alte zodii

Excelentă (100%) – Vărsător, Gemeni, Balanţă
Bună (80%) – Berbec, Săgetător
Delicată, riscantă (60%) – Taur, Scorpion
Dificilă, dar interesantă (50%) – Leu
Dificilă, cu datorii karmice (20%) – Fecioară, Rac
Nerecomandabil (10%) – Peşti, Capricorn

Personalităţi române născute în zodia Vărsător

Personalităţi române născute în zodia Vărsător: Pavel Bartoş, Petru Creţia, Ileana Mălăncioiu, Ecaterina Szabo, Stela Enache, Badea Cârţan, Ion Cristinoiu, Cătălin Măruţă, Narcisa Suciu, Alexandru Mironov, Camil Ressu, Oana Pellea, Marin Moraru, Nicolae Breban, Ştefan Iordache, Cătălin Crişan, Delia Matache, Victor Rebengiuc, Dan Puric, Iosif Sava etc.

Personalităţi străine născute în zodia Vărsător: Paul Allen, John Hurt, David Wark Griffith, Derek Walcott, Placido Domingo, Benny Hill, Gertrude Elion, Arthur Lewis, Daniel Auteuil, Paul Newman, Nick Mason, Nicolas Sarkozy, Oprah Winfrey, Phil Collins, Franklin Delano Roosevelt, Justin Timberlake, Nick Nolte, Joe Pesci, Boris Pasternak, Franco Zeffirelli. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Accident în zona centrală din Alba Iulia. Un șofer și-a abandonat mașina după ce a lovit un autoturism parcat

Publicat

video Știrea ta: accident în zona centrală din alba iulia.

Un accident rutier s-a produs joi seara, în zona centrală a municipiului Alba Iulia, lângă centrul comercial Mercur City Center.

Șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Sibiu a lovit o mașină parcată, iar mai apoi a abandonat autoturismul în stradă și a plecat. 

Proprietarul mașinii lovite a sunat la 112 pentru a semnala accidentul. „Operatoarea mi-a spus să am răbdare. Când au echipaj o să trimită”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Polițiștii au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Proiect ambițios pentru Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj. Manager: Avem 1.000 de pacienți pe zi

Publicat

ambulator integrat infectioase centru diagnostic.jpg

Ambulatoriul Spitalului Clinic de Boli Infecțiose din Cluj-Napoca va fi reabilitat, își va extinde serviciile și va fi dotat cu noi echipamante medicale.

Fostul Centru de Diagnostic și Tratament, preluat de spital împreună cu Consiliul Județean Cluj, tratează zilnic 1.000 de pacienți.

Proiect ambițios pentru Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj. Manager: Avem 1.000 de pacienți pe zi

Spitalul Clinic de Boli Intecțioase are în proiect de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Alba Carolina. Licitație de peste 4,6 milioane de lei, lansată în SEAP

Publicat

lucrări de întreținere și reparații în cetatea alba carolina. licitație

Lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Alba Carolina. Autoritățile locale din Alba Iulia alocă peste 4,6 milioane de lei pentru întreținerea și repararea elementelor și dotărilor urbane din Cetatea Bastionară de tip Vauban Alba Carolina, în următorii patru ani. 

Primăria Alba Iulia a lansat, pe 28 martie, în SEAP, o licitație pentru lucrări de întreținere și reparații în Cetatea Bastionară de tip Vauban Alba Carolina, în următorii patru ani.

Valoarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Modernizarea unor străzi din zona cartierului Arex din Alba Iulia. Licitația pentru execuția lucrărilor a fost lansată

Publicat

modernizarea unor străzi din zona cartierului arex din alba iulia.

Modernizarea unor străzi din zona cartierului Arex din Alba Iulia. Șapte străzi aflate în zona cartierului Arex din municipiul Alba Iulia urmează să fie asfaltate și modernizate printr-o investiție de peste 26,6 milioane de lei. Este vorba despre străzile Emil Racoviță, Grigore Antipa, Petre Ispirescu, Dimitrie Bolintineanu, Simion Mândrescu, Alexandru Odobescu, și Arieșului. 

Primăria Alba Iulia a lansat pe 28 martie, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și execuția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe