Connect with us

EVENIMENT

Doi bărbați din Constanța, reținuți pentru înșelăciune. Acționau prin metoda accidentul. Cum au fost prinși de polițiști

Publicat

politia 1.jpg
Arhivă foto

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști, după ce sâmbătă seară, prin metoda accidentul, ar fi obținut o sumă de bani de la un bărbat de 82 de ani din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, sâmbătă, 15 octombrie 2022, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că tatăl său de 82 de ani, a fost victima unei înșelăciuni prin metoda accidentul.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Din cercetările inițiale a reieșit faptul că bărbatul de 82 de ani a fost contactat telefonic de către o persoană necunoscută, care s-a recomandat a fi medic, relatându-i faptul că fiica sa a suferit un accident și are nevoie de o sumă mare de bani, pentru a fi operată de urgență.

Ulterior, la domiciliul părții vătămate s-au prezentat 2 bărbați, cărora le-a înmânat o sumă de bani.

În scurt timp, au fost depistați, în flagrant delict, în municipiul Constanța, 2 bărbați, de 20, respectiv 40 de ani, după ce au părăsit domiciliul persoanei vătămate, cu un autoturism.

Asupra celor 2 au fost identificate 4 telefoane mobile, precum și un plic ce conținea 10.000 de lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, cei 2 au fost reținuți, pentru 24 de ore, bărbatul de 40 de ani pentru conducere fără permis și complicitate la infracțiunea de înșelăciune, iar bărbatul de 20 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Conform sursei citate, duminică, 16 octombrie 2022, cei 2 urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și de sprijinul polițiștilor Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sfântul Gheorghe: câți români își sărbătoresc ziua numelui în 23 aprilie 2024. Cui îi poți spune ”La mulți ani”

Publicat

sfântul gheorghe: câți români își sărbătoresc ziua numelui în 23

Sfântul Gheorghe, 23 aprilie 2024. Sfântul Mucenic Gheorghe este cunoscut pentru modul în care a susținut creștinismul și este considerat ocrotitorul forțelor terestre ale armatei române.

Sfântul Gheorghe: Numele de Gheorghe provine din limba greacă. Acesta se traduce prin: ţăran, agricultor sau lucrător al pământului.

Peste un milion de români poartă numele Sfântului Mucenic Gheorghe, care este sărbătorit marți.

MESAJE de Sfântul Gheorghe 2024: SMS de „La mulți…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Publicat

copil disparut1.jpg

O fetiță de 13 ani din Cluj=Napoca a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă de la școală.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minora Mirabela Coloji a ieșit de la școala luni, 22 aprilie, dar până în prezent nu s-a întors la domiciliu.

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Copila are o înălțime aproximativă de 1.30 metri, păr brunet…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

S-a ÎNJUMĂTĂȚIT recompensa primită de „minerii” de bitcoin

Publicat

bitcoin e1617773905426.jpg

Vineri, a avut loc un eveniment așteptat de piața criptomonedelor: operațiunea prin care a fost înjumătățită (halving) recompensa primită de „minerii” care contribuie la crearea de bitcoin.

Cantitate totală de bitcoin a fost definită la 21 de milioane de unități de creatorul (creatorii) cunoscuți sub pseudonimul Satoshi Nakamoto, iar obiectivul „înjumătățirii” este acela de a controla rata de emitere a bitcoinilor.

Următoarea operațiune de halving va…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MESAJE de Sfântul Gheorghe: Urări de sănătate şi „La mulţi ani” pentru cei dragi, de ziua numelui

Publicat

mesaje de sfântul gheorghe: urări de sănătate şi „la mulţi

MESAJE, FELICITĂRI, SMS de Sf Gheorghe 2024. Pe data de 23 aprilie, credincioşii îl sărbătoresc pe Sfântul Gheorghe. Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poată acest nume.

În acest an Biserica Ortodoxă a stabilit că pomenirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe să se facă pe 23 aprilie înainte de Florii și de Sfintele Paști.

Desigur, cele mai originale urări vin din sufletul fiecăruia și sunt compuse chiar de cei care doresc…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe