Connect with us

EVENIMENT

Trei bărbaţi, depistaţi organizând jocuri clandestine de noroc în Mamaia. Doi dintre ei, reţinuţi de Poliţie

Publicat

arestat, catuse

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 20.45, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că doi bărbați ar practica jocuri clandestine de noroc de tip „alba-neagra”, pe pasarela din zona Perla din stațiunea Mamaia. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au surprins în flagrant delict două persoane, în timp ce organizau jocuri clandestine.

Aceștia au fost conduși la sediul Poliției, stabilindu-se că este vorba despre 2 bărbați, de 46, respectiv 56 de ani, din județul Galați, respectiv Dâmbovița.

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obținerii unor venituri, în formă continuată, conform O.U.G. 77/2009.

La aceeași dată, în jurul orei 22.40, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au depistat, în flagrant delict, un alt bărbat, de 59 de ani, din județul Prahova, în timp ce organiza jocuri clandestine de noroc, pe promenadă, în spatele unui restaurant din stațiunea Mamaia.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Ninsoare la Abrud, vineri dimineață. Temperatura a scăzut brusc în timpul nopții, în Munții Apuseni

Publicat

video: ninsoare la abrud, vineri dimineață. temperatura a scăzut brusc

Ninsoare în Apuseni: A nins vineri dimineață la Abrud. Temperatura a scăzut brusc. În doar câteva zile, zona muntoasă a județului Alba a trecut de la vară, la iarnă.

A nins la primele ore ale dimineții atât la Abrud cât și în zonele din apropiere, peste copacii înfloriți.

Mercurul termometrelor a coborât în cursul nopții la minime de 2-3 grade Celsius în aproape toată zona.

Ninsoarea s-a transformat în ploaie în orele următoare, odată cu încălzirea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și alte tronsoane de autostradă. Unde se fac lucrări. Atenționări pentru șoferi

Publicat

restrictii lucrari autostrada.jpg

CNAIR anunță restricții de circulație, vineri, 19 aprilie, pe A1 Sebeș-Sibiu și alte tronsoane de autostradă. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență în zonele respective.

Restricții de circulație, 19 aprilie

A1 Sebeș-Sibiu, km 280+800 – 281+370, Apoldu de jos – Miercurea Sibiului, până la ora 19.00

  • se execută lucrări de reparații la partea carosabilă. Banda 1 și banda de urgență, restricționate, calea 1 (sens Sibiu-Sebeș). Se circulă îngreunat pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mai mulți BANI pentru profesorii care corectează lucrări la Evaluare Națională și Bac 2024, anunță ministrul Educației

Publicat

1 surpriza unde se corecteaza in acest an lucrarile de bacalaureat si evaluarea nationala e1642756060978.jpg

Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat că profesorii care corectează lucrări la Evaluare Națională și Bac 2024 vor primi mai mulți bani, anul acesta. Ministrul a explicat că suma pe care o vor primi cadrele didactice implicate în această acțiune va fi calculată la volumul de muncă.

În acest an, lucrările elevilor la Evaluare Națională și Bacalaureat vor fi corectate digitalizat. Profesorii evaluator vor fi selectați aleatoriu prin platforma…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în România până la mijlocul lunii mai. ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vremea în românia până la mijlocul lunii mai. anm a

Vremea în România până la mijlocul lunii mai. ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Se anunță o perioadă cu temperaturi în general potrivite pentru data din calendar. Nu sunt excluse perioadele specifice, cu instabilitate atmosferică și precipitații abundente.

Meteorologii de la ANM au emis estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoatrele patru săptămâni, în intervalul 22 aprilie – 20 mai 2024. Specialiștii prognozează temperaturi în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe