Connect with us

EVENIMENT

Doi pietoni aflați pe trotuar, loviți de o mașină scăpată de sub control, în Galați. Șoferul, un tânăr de 24 de ani

Publicat

arhiva foto

Două perspoane au fost transportate la spital după ce au fost lovite de un autoturism. Accidentul s-a produs în Galați, iar victimele se aflau pe trotuar în momentul în care au fost surprinse și accidentate de mașină.

Potrivit IPJ Galați, accidentul s-a produs sâmbătă, 25 decembrie, în jurul orei 18.55, pe strada Siderurgistilor din municipiul Galați.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, care au ajuns imediat la fața locului, au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 24 ani, din comuna Măstăcani, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada mai sus menționată, având direcția de deplasare dinspre strada Brăilei de la inelul de rocadă către strada Gheorghe Doja, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe trotuar în partea dreapta și a surprins și accidentat doi pietoni ce se aflau în mers.

În urma impactului, cei doi pietoni – o femeie în vârstă de 66 ani și un bărbat în vârstă de 54 ani, au suferit mai multe leziuni și au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf Apostol Andrei Galați, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto, care deține permis de conducere valabil, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauza de față a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, la Alba Iulia. Model cerere și detalii pentru proprietarii de animale

Publicat

campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, la alba

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, la Alba Iulia. Primăria municipiului Alba Iulia derulează programul de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, în perioada 7 mai  – 31 decembrie 2024.

„Înmulțirea necontrolată a animalelor, în special a câinilor, reprezintă una dintre cauzele principale a abandonului acestor animale, pe domeniul public. Prin această campanie dorim să venim în sprijinul proprietarilor de animale care nu au posibilitatea să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Florin Piersic, transferat de la Cluj la Institutul ”Matei Balș” din București cu un avion SMURD

Publicat

florin piersic 1.jpg

Actorul Florin Piersic, internat la Institutul Inimii ”Dr. Niculae Stăncioiu” Cluj-Napoca de dinainte de Paști, este transferat, marți seara, cu un avion SMURD, la spitalul ”Matei Balș” din București, la cererea sa și a familiei, pentru continuarea tratamentului.

Managerul Institutului Inimii, Florin Crișan, a declarat pentru Cluj24 că transferul nu este unul de urgență, ci unul progranat.

”Este transferat la Institutul Matei Balș din București pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dispută în instanță, între doi vecini din cea mai depopulată comună din Alba. Motivul: Mai multe vaci au cauzat distrugeri

Publicat

dispută în instanță, între doi vecini din cea mai depopulată

Un bărbat din Alba a fost obligat de instanță să ofere despăguburi unui vecin. Motivul: turma de vaci pe care o are a distrus curtea vecinului. S-a întâmplat în Alba, în comuna cu cel mai mic număr de locuitori: Ceru Băcăinți. 

Drept urmare păgubitul a mers în instanță și a cerut ca vecinul să plătească pentru daunele făcute. La mai bine de doi ani de la distrugerile cauzate, magistrații din Alba Iulia au dat o soluție.

Mai exact, în data de 25 aprilie 2024, au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Oameni buni. Cine sunt candidatele Dreptei Unite pentru Consiliul Local Cluj-Napoca

Publicat

femei candidate dreapta unita.jpg

Cinci din primii zece candidați ai Alianței Dreapta Unită (USR – PMP – Forța Dreptei) pentru Consiliul Local Cluj-Napoca sunt femei.

Cine sunt candidatele Dreptei Unite pentru Consiliul Local Cluj-Napoca: Adriana Cristian

Lista de candidați este deschisă de Adriana Cristian, ingineră telecomunicații cu un master în Studii Europene și cu experiență de peste 14 ani ca manager de proiect, de risc și de schimbare în diverse companii.

De trei ani, Adriana…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe