Connect with us

EVENIMENT

UPDATE: Cei doi infractori implicați în accidentul care a dus la decesul unui polițist din Napoli NU sunt români. GAFĂ în presa italiană

Publicat

YouTube video

Presa italiană a anunțat ieri că doi români care încercau să jefuiască o bancă au fost implicați într-un accident soldat cu decesul unui polițist. Potrivit stiridiaspora.ro,  nu este vorba despre cetățeni români, ci de romi de origine sârbă și croată.

Cei doi au fost depistați într-o casă din zona de nord a orașului Napoli și arestați: împreună cu ei un al treilea bărbat a ajuns în cătușe, care i-a găzduit în casa lui, dar care nu este implicat în faptele care au dus la moartea polițistului.

Conform sursei citate, „Poliția anunță că a arestat două persoane: Fabricio Hadzovic, născut în Bosnia-Herțegovina, în data de 10.05.1980, și Admir Hadzovic, născut la Mugnano di Napoli, la 16.01.1993. Ei sunt acuzați de omor voluntar, tentativă de furt agravat și primire de bunuri furate.

-ştirea iniţială după datele din presa italiană-

Doi români care au provocat moartea unui polițist în vârstă de 37 de ani, în timp ce încercau să jefuiască o bancă, au fost arestați în orașul Napoli, din Italia,.

Potrivit ziarului La Repubblica, cei doi români, împreună cu o altă persoană au încercat să dea spargerea luni dimineața, iar după ce a fost alertată poliția, au încercat să fugă cu o mașină, însă au avut o coliziune violentă cu mașina carabinierilor.

În urma impactului polițistul de la volan a murit pe loc, iar colegul său a fost grav rănit.

Și hoții au fost răniți ușor, cei doi români au fost prinși de o altă patrulă de poliție, iar al treilea bărbat a reușit să scape și este căutat de forțele de ordine.

Presa locală scrie că este vorba despre români care locuiesc pe un câmp de la marginea orașului.

Sursa: La Repubblica

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Hoți surprinși de proprietarul unei gospodării din Crăciunelu de Jos, în timp ce îi furau bunuri din curte. Ce au făcut polițiștii

Publicat

bărbat din ocna mureș, cercetat penal după ce a condus

Un bărbat și o femeie din Crăciunelu de Jos au fost surprinși de proprietarul unei gospodării din Crăciunelu de Jos, în timp ce-i furau bunuri din curte. Cei doi au fost reținuți de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, în 22 aprilie, polițiștii de Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat și reținut un bărbat de 28 de ani și o femeie de 32 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos. Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Duminică seara (21…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc, despre cei care au criticat lucrările din oraș: „Acum daltoniștii betoanelor nu mai pot evita verdele”

Publicat

strada kogalniceanu primaria cluj.jpg

Primarul Clujului, Emil Boc, spune că odată cu instalarea primăverii, clujenii, dar mai ales cei care au criticat proiectele municipalității, pot să vadă dimensiunea „verde” a acestora.

„Cei care aveau marota cu betoanele au șansa acum să vadă verde cât nu au văzut în viața lor”, a spus Emil Boc.

Emil Boc, despre cei care au criticat lucrările din oraș: „Acum daltoniștii betoanelor nu mai pot evita verdele”

Emil Boc a precizat că recepția…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum a fost păcălit un bărbat din Sebeș, care voia să cumpere un scuter electric de pe internet. Câți bani a pierdut

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Un bărbat din Sebeș a fost victima unei înșelăciuni pe internet. A vrut să cumpere un scuter electric, după ce a văzut un anunț pe internet. Vânzătorul promitea să-l trimită prin curier, după achitarea unui avans.

Fapta s-a petrecut în februarie, iar în aprilie polițiștii din Alba l-au prins pe cel care l-a lăsat și fără bani și fără scuter pe bărbatul din Sebeș. Este vorba despre un tânăr din București.

Potrivit IPJ Alba, în 22 aprilie, polițiștii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate din Vinerea. Ce au descoperit oamenii legii

Publicat

trafic îngreunat pe dn1, pe raza localității oiejdea. accident rutier

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate din Vinerea. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat luni, 22 aprilie, un control la o societate comercială din Vinerea – Cugir, specializată în comercializarea produselor de protecție a plantelor, în scopul verificării modului în care sunt respectate normele legale privind deținerea acestui tip de produse.

Potrivit IPJ Alba, în urma verificărilor, polițiștii au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe