Connect with us

EVENIMENT

Doi vecini din județul Cluj s-au înțeles să se ajute să-și renoveze casele. Înțelegerea a dat în bătăi și condamnări la închisoare

Publicat

vecini.jpg

În septembrie 2020, doi vecini din comuna clujeană Luna s-au înțeles să se ajute reciproc la lucrări de construcţie și renovare a imobilelor în care locuiau. Însă totul s-a încheiat cu bătăi și condamnări la închisoare.

Prima dată s-au făcut lucrări la interiorul casei unuia dintre vecini, iar apoi au urmat lucrări la acoperișul celeilalte case.

Considerând că munca sa la acoperiș a fost mai consistentă decât a vecinului, clujeanul a început să îi ceară bani.

Persoana vătămată a arătat că s-au înţeles să nu îşi plătească aceste servicii, având în vedere reciprocitatea ajutorului, însă la finalizarea lucrărilor inculpatul i-a cerut bani, astfel că pentru a nu isca discuţii şi divergenţe, a acceptat să-i plătească suma de 200 lei.

Pe de altă parte inculpatul susţine că prestaţia sa a fost mai consistentă şi că persoana vătămată a acceptat să-i plătească suma de 400 lei, din care 200 lei i-a dat la finalizarea activităţilor, urmând ca restul sumei de 200 lei să i-o plătescă în termen de o săptămână.

Însă la data de 12.09.2020, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla pe drum, inculpatul a început să-i aplice mai multe lovituri persoanei vătămate, în scopul de a obţine încă 200 de lei de la aceasta.

În scandal au intervenit mai multe persoane, inclusiv minore, fiind agresată și soția persoanei vătămate, care a fost trasă…

Știrile Romania24.ro pot fi urmărite și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Purificarea prin rouă și prin apă de Sângeorz. Obiceiuri din satele Clujului

Publicat

sfantul gheorghe11.jpg

Purificarea prin rouă și prin apă de Sângeorz era un obicei întâlnit la sate, și nu doar în Cluj sau în Transilvania, ci în tot spațiul românesc.

Sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, sau Sângeorzul cum este numită în calendarul popular, era marcată în vechime în lumea satului prin diverse rituri, practici și gesturi, care aveau menirea să asigure protecția oamenilor, a casei, a animalelor, dar și rodul pământului.

Purificarea prin rouă și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dezastrul provocat de droguri, prezentat elevilor de liceu din Teiuș: Discuție dură cu Sergiu Ilieș, fost consumator de heroină

Publicat

dezastrul provocat de droguri, prezentat elevilor de liceu din teiuș:

Liceenii din Teiuș au avut ocazia să asculte povestiri cutremurătoare ale unor oameni care au trăit infernul drogurilor. Evenimentul a avut loc în cadrul ”Săptămâna altfel”.

În cadrul evenimentului, organizat la Casa de Cultură a orașului Teiuș, tinerii au avut ocazia să vadă cum legea îi pedepsește pe cei care propagă acest fenomen, dar și să afle mai multe de la oamenii în uniformă, care au copii și sunt preocupați de viitorul lor.

În cadrul ,,Săptămânii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Srilankezii din Alba Iulia pregătesc o petrecere cu mâncare, muzică și jocuri, din Sri Lanka, pe malul Ampoiului

Publicat

video: srilankezii din alba iulia pregătesc o petrecere cu mâncare,

Pe malul Ampoiului, în jur de 20 de srilankezi s-au adunat pentru a vedea locul unde vor organiza o petrecere în weekendul următor. Este vorba despre comunitatea de srilankezi din Alba Iulia, care pregătește o petrecere pentru ei, dar și pentru locuitorii din oraș. 

Am stat de cu Lakmal și Emil, doi dintre srilankezii din Alba. Sunt veniți în România, relativ recent, însă, au vrut să vorbeasccă în fața camerei în română.

Un gest de respect pentru comunitate, așa l-au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc: 3 milioane de euro, cea mai mare alocare din istoria Clujului pentru sectorul cultural. UNTOLD nu primește bani

Publicat

gala deschidere tiff vakarcs lorand.jpg

3 milioane de euro au fost alocați, marți, sectorului cultural neguvernamental. Este cea mai mate alocare din istoria Clujului pentru acest sector, a anunțat primarul Emil Boc.

Festivalul Internațional de Film Transilvania – TIFF, primește cea mai mare finanțare din partea Primăriei Cluj-Napoca, respectiv 1,8 milioane de lei.

Emil Boc: 3 milioane de euro, cea mai mare alocare din istoria Clujului pentru sectorul cultural. UNTOLD nu primește bani

Consiliul Local…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe