Connect with us

EVENIMENT

Dolj: Și-a băgat în spital soția și fiul, apoi a aruncat cu pietre în polițiști. Scandalagiul a fost arestat

Publicat

1665479895 masina politia.jpg
Arhivă foto

Un bărbat din localitatea Bulzești, județul Dolj, care și-a bătut fiul și soția și care a refuzat să părăsească locuința după aplicarea ordinului de protecție, a fost arestat preventiv. Mai mult decât atât, bărbatul i-ar fi amenințat pe polițiști și i-ar fi lovit cu mai multe obiecte.

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 48 de ani, din comuna Bulzeşti a fost reţinut în noaptea de 5 spre 6 decembrie 2022, pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

La data de 5 decembrie 2022, la ora 16.00, un bărbat din comuna Dobreţu, judeţul Olt, a sesizat poliţiştii Secţiei nr.5 Poliţie Rurală Pieleşti cu privire la faptul că, pe o stradă din comuna Bulzeşti, o femeie este agresată de soţ.

Poliţiştii s-au deplasat la Centrul Medical de Permanenţă Bulzeşti, unde femeia de 39 de ani fusese transportată, împreună cu fiul acesteia, de 19 ani, ocazie cu care s-a stabilit că în cursul aceleiaşi zile, cei doi ar fi fost agresaţi fizic de bărbat.

Poliţiştii le-au aplicat celor doi formularul de evaluare al riscului, în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, ocazie cu care s-a constatat faptul că există un risc iminent, fiind emis ordin de protecție provizoriu, faţă de bărbat, pentru o perioadă de 5 zile.

Dolj: Și-a băgat în spital soția și fiul, apoi a aruncat cu pietre în polițiști. Bărbatul a aruncat către poliţişti şi cu o ţeavă metalică, iar ulterior cu un topor

Cu ocazia deplasării la locuinţa comună, pentru punerea în aplicare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, bărbatul a refuzat să părăsească locuinţa, a adresat ameninţări cu acte de violenţă organelor de poliţie, ulterior aruncând cu pietre către aceştia.

Mai mult decât atât, bărbatul a aruncat către poliţişti şi cu o ţeavă metalică, iar ulterior cu un topor, fără ca vreun poliţist să fie vătămat, poliţiştii executând un foc de avertisment.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, bărbatul fiind imobilizat şi condus la sediul Secţiei de Poliţie pentru cercetări.

Conform sursei citate, în urma probatoriului administrat, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, acesta fiind întrodus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Marți, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Craiova, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Tânăr din Abrud, cercetat penal după ce a fost oprit în trafic, pe DN 74. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

tânăr din abrud, cercetat penal după ce a fost oprit

Un tânăr din Abrud este cercetat penal după ce a fost oprit în trafic. Polițiștii l-au identificat la volanul unui autoturism, pe DN 74, la Bucium.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre un tânăr de 26 de ani din Abrud. Acesta conducea un autoturism și a fost oprit marți, 16 aprilie, în jurul orei 14.20, de polițiștii rutieri din Abrud, care acționau pe DN 74, pe raza comunei Bucium.

”În urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident pe Centura Apahida-Bulevardul Muncii. Patru autoturisme implicate. O persoană a fost dusă la spital

Publicat

accident bun.jpg

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe Centura Apahida-Bulevardul Muncii. O persoană a fost rănită și transportată la spital.

Potrivit IPJ Cluj, în accident au fost implicate un ansamblu de vehicule și alte 3 autoturisme.

Accident pe Centura Apahida-Bulevardul Muncii. Patru autoturisme implicate. O persoană a fost dusă la spital

Accident rutier a avut loc în zona Sub Coasta.

Circulația în zonă este blocată pe ambele sensuri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

WhatsApp introduce filtre pentru căutarea mai ușoară a mesajelor. Noi opțiuni pentru utilizatori

Publicat

whatsapp introduce filtre pentru căutarea mai ușoară a mesajelor. noi

WhatsApp introduce filtre pentru căutarea mai ușoară a mesajelor. Noile opțiuni vor permite utilizatorilor găsirea rapidă și precisă a conversațiilor lor.

Cele trei filtre noi sunt All, Unread şi Groups (n.r. – Toate, Necitite şi Grupuri). Acestea sunt amplasate în partea de sus a conversațiilor și pot fi aplicate prin atingere sau clic pe ele.

Filtrul de chat „All” este selectat implicit şi arată o versiune nefiltrată a căsuţei de primire.

Filtrul „Necitite”…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Planuri pentru modernizarea Parcului Sándor Petőfi din municipiul Blaj. Cum va arăta locația

Publicat

foto: planuri pentru modernizarea parcului sándor petőfi din municipiul blaj.

Parcul ”Sándor Petőfi” din cartierul Berc al municipiului Blaj va fi modernizat. Primăria Blaj pregătește documentațiile de proiectare și intenționează să acceseze finanțare europeană.

Primarul Gheorghe Valentin Rotar spune că este vorba despre un proiect complex.

”În amplul proces de modernizare și extindere a zonelor verzi din municipiul Blaj, un loc important îl are modernizarea și reabilitarea completă a Parcului Sándor Petőfi din cartierul Berc.

Este o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe