Connect with us

EVENIMENT

Dosar la Curtea de Apel Alba Iulia: O damă de companie care a furat cardul unui client, obligată la muncă în piețele din București

Publicat

dosar la curtea de apel alba iulia: o damă de

Modul de operare al unei dame de companie, care a furat banii unui client este descris de magistrații Curții de Apel Alba Iulia. Aceasta a profitat de un moment de neatenție al bărbatului și i-a furat cardul din portofel. 

Apoi, cardul a ajuns în posesia unui complice. Cei doi, escorta și bărbatul au ajuns într-un final în fața instanței de judecată, pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. 

Femeia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

RESTRICȚII de circulație pe A1. Atenționări pentru ȘOFERI

Publicat

autostrada transilvania reparatii 3.jpg

CNAIR a anunțat restricții de circulație pe mai multe segmente de autostradă, inclusiv A1 Sebeș-Sibiu, pentru derularea unor lucrări. A fost înregistrat și un eveniment rutier. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență.

Restricții de circulație, 12 septembrie

A1 Simeria Veche (Hunedoara) – km 352-353, până la ora 16.00; pe calea 2, lucrări de montat parapet median; banda 2 restricționată
A1 Apoldu de Jos – Săliște (Sibiu) – km 274+700 –…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Shrinkflația: Magazinele au 30 de zile pentru a pune etichete produselor cu gramaj redus. Ordinul, publicat în Monitorul Oficial

Publicat

shrinkflația: magazinele au 30 de zile pentru a pune etichete

Shrinkflația: Magazinele au 30 de zile pentru a pune etichete speciale care să informeze clienții cu privire la reducerea gramajului unor produse.  

Ordinul care va pune capăt fenomenului „shrinkflation” din magazinele românești a fost publicat în Monitorul Oficial.

Magazinele vor fi obligate să pună etichete speciale pentru a-și informa clienții cu privire la shrinkflație, fenomenul prin care producătorii ascund…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Garsonieră amenajată într-un beci din Cluj-Napoca, de vânzare cu 90.000 de euro. Ce suprafață are

Publicat

beci 3.webp.webp

O agenție imobiliară din Cluj-Napoca propune spre vânzare o garsonieră de 35 mp, amenajată la cheie, situată în inima istorică a orașului, în Piața Muzeului.

”Această proprietate reprezintă o investiție ideală pentru regim hotelier, datorită amplasării sale într-una dintre cele mai căutate zone turistice și culturale.

Garsoniera este complet mobilată și utilată modern, cu finisaje de înaltă calitate, gata să ofere confort și eleganță.

Locația…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sportivii de la CS Unirea Alba Iulia au câștigat 3 medalii de aur și 2 de bronz la Campionatele Naționale de Orientare în alergare

Publicat

sportivii de la cs unirea alba iulia au câștigat 3

Sportivii de la CS Unirea Alba Iulia au câștigat 3 medalii de aur și 2 de bronz la Campionatele Naționale de Orientare în alergare. Ionuț Zincă a devenit triplu campion național.

În perioada 5-8 septembrie, în zonele din împrejurimile orașului Cavnic și în Baia Mare, s-au desfășurat finalele Campionatelor Naționale de Orientare în alergare. La competiții au fost prezenți și sportivii de la CS Unirea Alba Iulia.

Au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe