Connect with us

EVENIMENT

Dosar penal pentru furt de apă din sistemul public. Fiul primarului din Buşteni, vizat

Publicat

politia 1.jpg
Arhivă foto

Poliţiştii  au întocmit, duminică, un dosar penal pentru furt de apă din sistemul public de alimentare, după o sesizare făcută de către un cetăţean din staţiunea Buşteni, județul Prahova, care viza un imobil în care locuieşte fiul primarului Mircea Corbu.

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în jurul orei 18,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Buşteni au fost sesizaţi de către un bărbat din oraş despre faptul că la un imobil există suspiciunea sustragerii de apă din magistrala principală.

„În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, constatând faptul că din conducta principală s-a efectuat un branşament, conectat de aceasta printr-un robinet, cu o conductă care duce în curtea imobilului, fără a exista vreun aparat de contorizat apa. Totodată, la faţa locului s-a prezentat şi o echipă a societăţii responsabile de distribuirea apei”, precizează IJP.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că în imobilul vizat de această sesizare locuieşte fiul primarului staţiunii Buşteni, Mircea Corbu.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea clarificării situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de apă din sistemul public de alimentare. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Un bărbat din Sri Lanka va ajunge în fața magistraților din Alba Iulia. Ce infracțiune a comis

Publicat

un bărbat din sri lanka va ajunge în fața magistraților

Un bărbat din Sri Lanka, venit la Alba Iulia pentru a munci, va ajunge în fața magistraților români. Acesta a fost trimis în judecată după ce a fost prins beat la volan.

S-a întâmplat în timpul unui control de rutină, în data de 11 septembrie 2023. Pentru fapta sa, pe data de 14 martie 2024, dosarul său a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

Mai exact, bărbatul va ajunge în fața instanței pentru că a condus beat.

inculpatul în data de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Motivul pentru care un deținut al Penitenciarului Aiud s-a automutilat. Cerința care i-a fost refuzată de agenții de penitenciar

Publicat

deținut al penitenciarului aiud care a lovit ”sub centură” un

Un fost deținut al Penitenciarului Aiud a fost condamnat recent pentru distrugere. Fapta s-a petrecut în timpul în care își executa pedeapsa. Acesta a distrus geamul de la celulă, iar apoi s-a tăiat pe braț cu cioburile de geam. 

Motivul pentru care a recurs la acest gest este detaliat în motivarea instanței din 15 martie 2024. Acesta a fost condamnat la o amendă penală pentru distrugere.

Bărbatul a recurs la acest gest supărat că polițiștii penitenciarului nu îi pot da…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Patru bărbați din Huedin, reținuți pentru FURT. Au sustras cabluri de CUPRU de la calea ferată

Publicat

catuse bun e1662989154100.jpg

Patru bărbați din Huedin au fost reținuți pentru furt calificat. Aceștia, alături de doi minori, au sustras cabluri de cupru de la calea ferată.

„La data de 17 martie a.c. polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, din Huedin, cercetați sub aspectul infracțiunii de furt calificat.

Patru bărbați din Huedin, reținuți pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Medic specialist nou la spitalul din Cugir. Iulia Jurca – Ciotlăuș este specialistă în radiologie și imagistică și are 30 de ani

Publicat

medic specialist nou la spitalul din cugir. iulia jurca –

Un nou medic specialist radiologie și imagistică la Spitalul Orășenesc Cugir. Pacienții spitalului pot beneficia gratuit de investigații paraclinice de imagistică medicală – radiografii, examene CT și RMN, au transmis reprezentanții instituției medicale, într-o postare pe Facebook.

”Începând din această lună, în cadrul laboratorului de radiologie și imagistică medicală a Spitalului Orășenesc Cugir, își începe activitatea medicul specialist radiologie și imagistică…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe