Connect with us

EVENIMENT

Dosar penal și substanțe periculoase confiscate după un control la o firmă în Alba Iulia. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

dosar penal și substanțe periculoase confiscate după un control la

Polițiștii din Alba au deschis dosar penal și au indisponibilizat substanțe de protecție a plantelor expirate, găsite la punctul de lucru din Alba Iulia al unei firme. Acțiunea s-a desfășurat miercuri, 22 mai.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Totul despre căruciorul 2 în 1 – Top 3 funcții ce merită luate în considerare (P)

Publicat

totul despre căruciorul 2 în 1 – top 3 funcții

Aveți un nou membru în familie și vă doriți să îi achiziționați un căruț perfect, dar nu știți de unde să începeți? Ori, poate doriți să faceți cadou un asemenea produs și, din nou, varietatea de pe piață vă copleșește? Ei bine, aflați că acest articol vă este dedicat.

Citește mai departe

EVENIMENT

Rusalii 2024: Lunea Sfântului Duh. Superstiții, tradiții și obiceiuri de Sărbătoarea Sfintei Treimi. Ce să nu faci în această zi

Publicat

rusalii 2024: lunea sfântului duh. superstiții, tradiții și obiceiuri de

Rusalii 2024: Lunea Sfântului Duh. În a doua zi de Rusalii, luni, creștinii ortodocși sărbătoresc Lunea Sfântului Duh. Este o sărbătoare prăznuită a doua zi după Duminica Pogorârii Sfântului Duh, adică în Lunea Rusaliilor. De către credinciși sărbătoarea Lunea Sfântului Duh mai este cunoscută și ca Sfânta Treime (Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh).

Citește mai departe

EVENIMENT

24 iunie: Sânzienele una dintre cele mai vechi tradiții din România. Obiceiuri, superstiții și mituri despre Noaptea de Sânziene

Publicat

24 iunie: sânzienele una dintre cele mai vechi tradiții din

24 iunie: Sânzienele una dintre cele mai vechi tradiții din România. Este o tradiție plină de obiceiuri și superstiții, care în timp a fost asimilată unei sărbători creștine. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 15 ore de la București la Cluj, cu trenul! Zeci de minute de întârziere, din cauza restricțiilor de caniculă

Publicat

tren gara bun 2.jpeg

Pasagerii trenului IR 1835 care a plecat din Gara de Nord din București duminică la ora 15.27 vor ajunge la Cluj-Napoca după aproape 16 ore. Călătoria durează în mod normal 14 ore, însă din cauza restricțiilor de viteză pe timp de caniculă, trenul înregistrează peste 100 de minute de întârziere.

Timpii de parcurgere a distanței feroviare dintre Capitală și Cluj a ajuns la valori fabuloase, în contextul în care CFR a redus viteza din cauza caniculei.

Cea mai…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe