Connect with us

EVENIMENT

Dosarul bordelului cu minore din Apuseni: Un antrenor de fotbal, fostul primar al Abrudului și alți trei bărbați, CONDAMNAȚI

Publicat

dosarul bordelului cu minore din apuseni: un antrenor de fotbal,

Dosarul bordelului cu minore din Apuseni. Magistrații Tribunalului Alba au dat o primă sentință în dosar. Este vorba despre un bordel ilegal din Abrud, în care printre prostituate se aflau și minore. 

Bordelul era controlat de Constantin Moldovan, un antrenor de fotbal, iar printre clienții săi se afla și Nicolae Simina, fostul primar al Abrudului din partea PSD. De asemenea, printre clienți s-a mai aflat și un fost polițist. În data de 16 aprilie 2024 a fost dată o primă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Intervenție a pompierilor cu autoscara, la universitatea din Alba Iulia. Sunt îndepărtate elemente de construcție de pe acoperiș

Publicat

intervenție a pompierilor cu autoscara, la universitatea din alba iulia.

Pompierii din Alba Iulia s-au deplasat, luni după-amiaza, cu autoscara pentru o intervenție la sediul Universității ”1 Decembrie 1918″ din municipiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ultima zi de Electric Castle de la Bonțida. Dosare penale pentru agresiune sexuală

Publicat

ec scaled.jpg

Jandarmii, poliţiştii și pompierii clujeni au aplicat, duminică, în ultima zi a festivalului Electric Castle de la Bonțida un număr de 58 de sancțiuni contravenționale (43 de amenzi în valoare totală de 66.655 lei și 15 avertismente), privind regimul rutier sau scandaluri.

Totodată, au fost deschise două dosare cu 2 autori în urma săvârșirii infracțiunii de agresiune sexual și unul pentru furt.

Un număr de 60 de persoane au fost testate cu aparatul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în Transilvania și în țară până în 4 august: Zile caniculare, dar și furtuni. Prognoza meteo pe două săptămâni

Publicat

vremea în transilvania și în țară până în 4 august:

Vremea în Transilvania și în țară până în 4 august: Zile caniculare, dar și furtuni. Prognoza meteo pe două săptămâni. Se anunță o perioadă în care vor alterna zilele caniculare cu cele în care se răcorește semnificativ. Vor fi ploi abundente și instabilitate atmosferică accentuată.

Citește mai departe

EVENIMENT

Avarii la rețeaua de energie electrică în Alba Iulia. Stâlp rupt după furtună. Întreruperi de curent în mai multe zone din oraș

Publicat

avarii pe rețelele de medie și joasă tensiune, provocate de

La Alba Iulia au fost semnalate avarii la rețeaua de energie electrică, în mai multe zone, luni după-amiaza. Acestea au fost înregistrate începând cu ora 16.00.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe