Connect with us

EVENIMENT

Două autobuze CTP vor fi desenate cu graffiti, în cadrul unui concurs internațional de artă murală

Publicat

ocu tramvai.jpg

Două autobuze CTP vor fi desenate în Piața Unirii, în timpul unui festival internațional de artă murală. Autobuzele vor circula apoi pe străzile orașului.

Cea de-a doua ediție a concursului „Murals of Youth” va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie, în Cluj-Napoca, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

În cele trei zile, 10 elevi de liceu selectați din România, Franța și Albania vor desena, cu spray-uri și pensule speciale, pe 10 pânze gigantice,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Atenționare Cod Galben de caniculă în Alba și alte zone din țară. Disconfort termic ridicat. Cod Portocaliu în sudul țării

Publicat

atenționare cod galben de caniculă în alba și alte zone

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat atenționările de caniculă pentru această perioadă. Județul Alba și alte zone vor fi sub Cod Galben de temperaturi ridicate, sâmbătă, 24 august. Sudul țării rămâne sub avertizare Cod Portocaliu de vreme caldă.

Citește mai departe

EVENIMENT

Un tânăr din Alba Iulia dat în urmărire națională, descoperit la plimbare în Carolina Mall, de un polițist aflat în timpul liber

Publicat

un tânăr din alba iulia dat în urmărire națională, descoperit

Un polițist aflat în timpul liber la Carolina Mall a văzut un tânăr dat în urmărire generală care se plimba prin mall-ul din oraș. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sistemul ClujBike nu mai funcționează în comunele Florești și Apahida. Contractul nu a mai fost prelungit

Publicat

clujbike scaled e1724319329393.jpg

Sistemul de bike-sharing ClujBike nu va mai funcționa în comunele Apahida și Florești. Cele două comune nu au mai reînnoit contractele de mentenanță, din cauza numărului redus de utilizatori.

Sistemul ClujBike rămâne funcțional în municipiul Cluj-Napoca, însă nu și în zona metropolitană. Comunele Florești și Apahida, parteneri ai primăriei în cadrul proiectului, nu au mai prelungit contractele de operare a stațiilor, potrivit reprezentanților firmei…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sâmbătă: Vernisajul expoziției „Vremuri și bani”, la Muzeul „Ioan Raica” din Sebeș

Publicat

sâmbătă: vernisajul expoziției „vremuri și bani”, la muzeul „ioan raica”

La Muzeul Municipal „Ioan Raica” din Sebeș va avea loc sâmbătă, 24 august, de la ora 11:45, vernisajul expoziției „Vremuri și bani” din colecția numismatică a Muzeului din Sebeș. 

Citește mai departe