Connect with us

EVENIMENT

Două crime, descoperite în aceeaşi zi, în municipiul Baia Mare. Trei persoane ucise în propriile locuinţe

Publicat

Două cupluri din Baia Mare au fost descoperite prezentând urme de tăieturi şi violenţă, cei doi bărbaţi şi una dintre femei fiind decedaţi când au fost găsiţi, luni, de apropiaţi, iar cealaltă femeie, singura supravieţuitoare, a fost internată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, a precizat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

„Un bărbat şi soţia sa au fost găsiţi fără viaţă, în locuinţă, iar în al doilea caz, bărbatul a fost găsit mort, iar femeia transportată în stare gravă la spital (…) Cercetările sunt continuate de către procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş”, a spus Florina Meteş.

Citește și Victoraș Micula, drifturi, curse de mașini și focuri de mitralieră, noaptea, în Oradea (FOTO / VIDEO)

Conform unor surse apropiate anchetei, toţi cei patru aveau vârste cuprinse între 30 spre 40 de ani, iar trupurile acestora prezentau urme de tăieturi şi violenţă şi au suferit traumatisme multiple incompatibile cu viaţa.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, care a supravieţuit atacului, prezintă urme de lovituri la nivelul capului şi se află internată în spital, în stare gravă. „Bolnava este în comă, cu evoluţie imprevizibilă. Pronosticul este rezervat în cazul ei”, a declarat Vasile Pop, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, precizează adevărul.ro

Primul caz de omor a avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni, 4 martie, într-un apartament de pe strada Gării din Baia Mare. O femeie şi un bărbat, soţ şi soţie, cu vârstele de 35 şi 40 de ani, au fost găsiţi dimineaţa înjunghiaţi cu un cuţit. Vecinii au fost cei care au alertat Poliţia după ce soţii n-au răspuns apelurilor.
 

În cel de-al doilea caz, crima ar fi avut loc tot în cursul nopţii de duminică spre luni. Potrivitadevarul.ro, ar fi vorba despre o ceartă în familie care a degenerat. Potrivit primelor informaţii, un bărbat a fost omorât de soţia sa, cu mai multe lovituri de ciocan. Agresoarea în vârstă de 37 de ani este angajată a Primăriei municipiului Baia Mare, în cadrul Serviciului Administrare Unităţi de Învăţământ. În urma altercaţiei, femeia a ajuns la Spitalul Judeţean din Baia Mare în stare gravă.

Cei doi aveau împreună doi copii, o fată şi un băiat, elevi în clasa a VI-a, respectiv a VIII-a.

Oamenii legii sunt acum în alertă şi desfăşoară cercetări pentru identificarea cât mai rapidă a persoanei sau persoanelor implicate în prima crima.

sursa: agerpres, adevarul

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Comunicat Mircea Hava: O victorie pentru agricultori – reguli mai simple la nivelul Uniunii Europene 

Publicat

comunicat mircea hava: o victorie pentru agricultori – reguli mai

Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a votului de ieri, din plenul Parlamentului European.  

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT rutier la Alba Iulia. Două autovehicule s-au lovit, în zona Dedeman

Publicat

accident rutier la alba iulia. două autovehicule s au lovit, în

Un accident rutier s-a produs joi, în jurul orei 09:50, în zona Dedeman din Alba Iulia. Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule. 

Pompierii intervin cu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Proiectul USR care SCURTEAZĂ durata proceselor în instanță a devenit LEGE

Publicat

ciocan scaled e1675411251414.jpg

Proiectul USR care scurtează durata proceselor în instanță a devenit lege. El a fost adoptat joi în Camera Deputaților.

„Legea USR care prevede repartizarea digitalizată a experților judiciari și ar putea să scurteze durata unui proces chiar și cu un an-doi a fost adoptată, astăzi, în Camera Deputaților. În acest moment, sunt procese care durează doi, trei, patru ani doar pentru că expertiza necesară în dosar este întârziată și cu un an de zile. Se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfaturi pentru o piele sănătoasă și catifelată. Cât de important e să ai un stil de viață echilibrat

Publicat

sfaturi pentru o piele sănătoasă și catifelată. cât de important

Sfaturi pentru o piele sănătoasă și catifelată: este important să urmezi anumite recomandări și să ai o rutină de îngrijire adecvată.

Curăță pielea în mod regulat

Spală-ți fața de două ori pe zi, dimineața și seara, folosind un produs de curățare potrivit pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe