Connect with us

EVENIMENT

Două cutremure în zona seismică Vrancea în mai puțin de trei ore

Publicat

cutremur

Două cutremure au avut loc în această dimineață în zona seismică Vrancea.

Primul cutremur s-a produs la ora 01.17 și a avut 2,6 grade pe scara Richter. Seismul s-a produs la o adâncime de 109 kilometri.

Al doilea  cutremur  a fost detectat la o adâncime de 94 de kilometri, potrivit informațiilor transmise de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Seismul s-a produs la ora locală 3:58 și a avut o magnitudine de 3 grade pe scara Richter, anunță specialiștii prin intermediul unei informări de presă.

Cel mai puternic seism din acest an s-a produs pe 31 ianuarie. A avut o magnitudine de peste 5 grade pe Richter

În luna aprilie, în România, au fost înregistrate 32 de cutremure cu magnitudini cuprinse între 2 şi 5 grade pe scara Richter. Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti, potrivit datelor transmise de specialiști.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Microbuz electric și stații de reîncărcare la Crăciunelu de Jos, cu bani din PNRR. Achiziția, lansată în SEAP

Publicat

microbuz electric și stații de reîncărcare la crăciunelu de jos,

Microbuz electric și stații de reîncărcare la Crăciunelu de Jos. Cetățenii din comuna Crăciunelu de Jos vor beneficia în curând de un mijlocul de transport – microbuz electric, ce urmează să fie utilizat pentru deplasarea pe raza comunei și în afara acesteia. 

Primăria comunei Crăciunelu de Jos a lansat pe 19 aprilie, în SEAP, o licitație pentru achiziția unui microbuz electric și stații de încărcare, aferent proiectului „Înnoirea parcului de vehicule destinate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prognoză agro-meteo: Cum vor fi afectate culturile de câmp și speciile pomi-viticole, după fluctuațiile recente ale vremii

Publicat

prognoză agro meteo: cum vor fi afectate culturile de câmp și

Prognoză agro-meteo: Modul în care vor fi afectate culturile de câmp și speciile pomi-viticole, după fluctuațiile vremii, a fost descris de specialiști, într-o analiză realizată de Agerpres. 

Vremea normală de la începutul intervalului va intra într-un proces de răcire treptată în cea mai mare parte a ţării, astfel că procesele de creştere şi dezvoltare ale culturilor de câmp şi speciilor pomi-viticole se vor desfăşura pe ansamblu normal în majoritatea zonelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un nou val de aer rece va ajunge luni în România. Condiții de brumă și minime negative

Publicat

un nou val de aer rece va ajunge luni în

Un nou val de aer rece va ajunge luni în România, anunță meteorologii. Temperaturile se vor menține sub normalul climatologic al acestei perioade, respectiv temperaturi maxime doar între 10 și 19 grade, în general.

Vor fi temperaturi chiar mai coborâte luni pe partea de nord-vest a țării, unde vor fi 7-8 grade și de asemenea și temperaturile minime coboară marți dimineață spre – 2 sau – 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei.

Condiții de brumă pot apărea pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident în Alba Iulia cu două autovehicule implicate. ISU Alba: este posibil să existe scurgeri de carburanți

Publicat

accident în alba iulia cu două autovehicule implicate. isu alba:

Accident în Alba Iulia: Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia.

Potrivit reprezentanților ISU Alba. din informatiile primite ar fi vorba despre 2 autovehicule implicate.

Nu sunt persoane încarcerate, dar este posibil să existe scurgeri de carburant.

La fața locului au fost trimise două autoutilitare de intervenție ale ISU Alba.

UPDATE: La locul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe