Connect with us

EVENIMENT

Două cutremure s-au produs joi în judeţul Buzău. Au avut magnitudini de 3,3 şi 3,1 grade 

Publicat

Două cutremure cu magnitudini de 3,3 și 3,1 grade s-au produs în cursul zilei de joi în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Primul seism, cu magnitudinea 3,3, s-a produs la ora locală 5:54, la o adâncime de 148 kilometri în apropierea oraşelor Braşov (63 km est), Ploieşti (78 km nord -est), Bacău ( 114 km sud), Brăila (128 km vest), Galaţi (128 km vest) şi Bucureşti (131 km nord).

Cel de-a doilea cutremur, cu magnitudinea 3,1, a avut loc la ora locală 12:04, la o adâncime de 122 de kilometri, în apropierea oraşelor Ploieşti (67 km nord-est), Braşov (67 km est) şi Bucureşti (119 km nord).

În luna aprilie, în România, au fost înregistrate 32 de cutremure cu magnitudini între 2 şi 5.

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO.Cum se pictează ouă de ciocolată de Paște. Atelier pentru copii și adulți organizat de o ciocolaterie din Cluj-Napoca

Publicat

oua 4.jpeg

O ciocolaterie din Cluj-Napoca a organizat un atelier de pictat ouă de ciocolată, ajutând mai mulți copii și adulți să intre în atmosfera sărbătorilor de Paște prin intermediul unei activități creative. Participanții au avut de pictat matrițe cu ouă de diferite dimensiuni care au fost transformate, apoi, în adevărate decorațiuni.

Realizarea ouălor de ciocolată

„Noi folosim acest meșteșug numit ciocolată artizanală prin pictarea matrițelor cu unt de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Scandal într-o locuință din Alba Iulia. Femeie agresată de fostul soț. Bărbatul s-a ales cu dosar penal

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Scandal într-o locuință din Alba Iulia. O femeie a reclamat la Poliție că a fost agresată de către fostul soț. Polițiștii i-au deschis bărbatului dosar penal pentru violență în familie.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rezultate la Concursul național ”Universul cunoașterii prin lectură” în Alba. Elevii premiați și cei calificați la etapa națională

Publicat

rezultate la concursul național ”universul cunoașterii prin lectură” în alba.

Rezultate la Concursul național ”Universul cunoașterii prin lectură”, etapa județeană Alba, au fost comunicate de inspectoratul școlar. Au participat 100 elevi din unitățile de învățământ din mediul rural din județ.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Parc în locul unei centrale termice în Mănăștur. Emil Boc: Zona a fost transformată în spațiu pentru relaxare și mișcare

Publicat

parc nou manastur.jpg

Un parc a luat locul unei centrale termice în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. Zona este acum un loc unde mănășturenii, mici și mari, se bucură de relaxare și mișcare.

Proiectul realizat în cartierul Mănăștur de Primăria Cluj-Napoca a inclus demolarea centralei termice, care se afla între blocuri.

Parc în locul unei centrale termice în Mănăștur. Emil Boc: Zona a fost transformată în spațiu pentru relaxare și mișcare

„Clujul cartierelor:…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe