Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Două fetițe, spulberate de o mașină care a ajuns pe trotuar, în Sectorul 2. Șoferița, agresată de oamenii pe stradă

Publicat

sursa foto: Info Trafic Bucuresti

Două fetițe de 6 și 14 ani au fost spulberate de o mașină care a ajuns, sâmbătă, pe trotuar, după ce a lovit un stâlp, pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 al Capitalei. În urma accidentului, șoferița a fost agresată de oamenii din zonă.

UPDATE 2: Fata de 14 ani, rănită în accidentul de pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 al Capitalei, a murit și ea, la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, înainte ca medicii să intre cu ea în sala de operație. Copila avea traume foarte mari, spun medicii. Cealaltă copilă, de 6 ani, a murit în Ambulanță.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru, a declarat, pentru MEDIAFAX, că fetița de 14 ani, a doua victimă a accidentului din Sectorul 2, unde o mașină scăpată de sub control a lovit două copile aflate pe trotuar, a murit înainte ca medicii să apuce să intre cu ea în sala de operație.

„Suferise politraume majore, multiple fracturi, TCC, era intubată, ventilată. A făcut stop cardio-respirator când era dusă spre sala de operație și nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a spus reprezentantul Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

Cealaltă fetiță, în vârstă de 6 ani, a murit înainte de a ajunge la Spitalul de Urgență Floreasca.

UPDATE: Fetița de 6 ani a murit înainte de a ajunge la spital. Celălalt copil, în vârstă de 14 ani, este la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Reprezentanții Spitalului Floreasca, unde trebuia să ajungă fetița de 6 ani, rănită în accidentul de pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 al Capitalei, au declarat, pentru MEDIAFAX, că minora a ajuns decedată la unitatea medicală.

Cealaltă fetiță, în vârstă de 14 ani, a fost dusă la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, unde medicii iau în calcul intervenția chirurgicală de urgență.

Accidentul de pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 al Capitalei, a s-a produs după ce o femeie, care conducea mașina, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un stâlp. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat cele două fete, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Brigada Rutieră transmite că după producerea accidentului rutier, atât șoferița, cât și un pasager au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale.

După accident, mai multe persoane au agresat atât șoferița, cât și pasagerul, astfel că, pe lângă cercetarea care se face pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul rutier, se fac cercetări și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Parc fotovoltaic și surse de energie regenerabilă pentru clădiri publice din Alba Iulia. Investiție de aproape 3,8 milioane de lei

Publicat

parc fotovoltaic și surse de energie regenerabilă pentru clădiri publice

Parc fotovoltaic și surse de energie regenerabilă pentru clădiri publice din Alba Iulia. Municipiul Alba Iulia face un pas către dezvoltarea durabilă, printr-un proiect ambițios al Primăriei în valoare de aproape 3,8 milioane de lei, finanțat prin granturi norvegiene.

În urma investițiilor făcute, consumul de energie primară se va reduce cu aproape 35 % în instituțiile implicate și sistemul de iluminat public din oraș.

Panouri fotovoltaice pe clădiri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mircea Miclea: Cultura pupatului inelului, a supunerii, nu va produce un viitor mai bun pentru universitățile tehnice

Publicat

miclea 1 e1714138386402.jpeg

O conferință despre viitorul universităților tehnice, organizată de fostul ministru al Educației, Mircea Miclea, a avut loc, vineri, la Cluj-Napoca,  la eveniment fiind prezenți doi profesori, unul de la UTCN – Dan Micu și unul de la Universitatea Politehnica Timișoara – Attila Simó.

Miclea a vorbit despre cum vede el viitorul acestor instituții de învățământ superior, dar s-a referit și la presiunile făcute ca un profesor de la București să nu participe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia: Părintele Constantin Necula și Paula Seling, în ultima zi a evenimentului

Publicat

târgul de carte alba transilvana 2024 la alba iulia: părintele

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia. Părintele Constantin Necula, cvartetul de coarde al județului Alba și Paula Seling vor încheia evenimentul.

Ultima zi a Târgul de cArte Alba Transilvana va aduce în fața celor prezenți o serie de activități pentru copii, ce se vor desfășura pe parcursul întregii zile de 12 mai 2024.

Începând cu ora 10.00, cei mici pot participa la atelierele „Arta în natură!”, „English 4 Kids”, „Descoperă biblioteca”,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Bazinul Olimpic de înot din Alba Iulia își redeschide porțile cu dotări la standarde internaționale

Publicat

foto: bazinul olimpic de înot din alba iulia își redeschide

Primăria Alba Iulia anunță redeschiderea Bazinului Olimpic de Înot, un simbol al orașului, acum modernizat la standarde internaționale. Implementarea noilor tehnologii asigură o reducere cu peste 60% a consumurilor energetice și a emisiilor. 

Evenimentul marchează finalizarea unui amplu proiect de eficiență energetică, finanțat prin generozitatea granturilor norvegiene și coordonat de Innovation Norway,  în cadrul Programului „Energie în România”.

Bazinul Olimpic se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe