Connect with us

EVENIMENT

Două persoane arestate preventiv pentru furt de fier, cupru şi aluminiu în valoare de 21.000 de lei, în Sibiu

Publicat

Arhivă foto

Două persoane acuzate de furtul mai multor obiecte de fier, cupru şi aluminiu din incinta unor societăţi comerciale din municipiul Sibiu au fost arestate preventiv, iar alţi doi suspecţi se află sub control judiciar, prejudiciul creat în acest caz ridicându-se la 21.000 de lei, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

„La data de 9 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul Sibiu, la persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt şi furt calificat, în formă consumată sau în forma tentativei (7 acte materiale). (…)

Din cercetări a reieşit că, în perioada martie-iunie 2021, mai multe persoane ar fi sustras obiecte din fier, cupru şi aluminiu din incinta unor societăţi comerciale din municipiul Sibiu, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 21.000 de lei. În urma percheziţiei desfăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale au ridicat mai multe obiecte susceptibile a fi fost folosite la comiterea faptelor şi au condus la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu cinci persoane”, se precizează într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Patru persoane au fost reținute pentru 24 ore

Potrivit sursei citate, patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, după care judecătorul a decis ca doar două dintre acestea să rămână în arest.

„Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de patru persoane: două femei în vârstă de 24, respectiv 26 de ani şi doi bărbaţi în vârstă de 22, respectiv 29 de ani, toţi domiciliaţi în municipiul Sibiu. La data de 10 iulie a.c., în urma prezentării în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sibiu, faţă de două persoane dintre cele reţinute s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Este vorba despre femeia în vârstă de 26 de ani şi de bărbatul în vârstă de 22 de ani, care au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu. Faţă de celelalte două persoane reţinute s-a aplicat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Cercetările în dosar continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. La acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Sibiu.

AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Georgiana Teodorescu (AUR): România a avut comisar european pentru Transporturi timp de 5 ani.Rezultatele? Zero pe toate liniile

Publicat

georgiana teodorescu 1.jpg

Georgiana Teodorescu, candidat AUR pentru Parlamentul European, o acuză pe Adina Vălean, comisar european pentru Transporturi, că nu a făcut aproape nimic în mandatul său de 5 ani la Bruxelles.

„Toți românii știu că suntem în urmă cu infrastructura. Zi de zi de ne confruntăm cu șantiere care ajung în scurt timp să aibă 34 de ani de la inaugurare.

Mortalitatea pe șoselele României este printre cele mai mari din Uniunea Europeană. Acestea sunt doar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc: 4,5 milioane de euro alocați pentru sportul clujean. Cu 25% mai mult decât anul trecut. Ce sumă a primit U Cluj

Publicat

stadio cluj arena u cluj.jpg

4,5 miloane de euro, fonduri nerambursabile, au fost alocați, marți, pentru 37 de asociații și structuri care activează în domeniul sportului în Cluj-Napoca.

Finanțările pentru sportul clujean au crescut de 7 ori din 2012 până acum, potrivit primarului Emil Boc.

Emil Boc: 4,5 milioane de euro alocați pentru sportul clujean. Cu 25% mai mult decât anul trecut. Ce sumă a primit U Cluj

Suma din acest an, 21.875.000 lde ei, care reprezintă aproximativ 4,5…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Călători anulează mai multe trenuri în weekenduri: Parte din ele trec prin județul Alba. Pe ce rute nu vor mai circula

Publicat

cfr călători anulează mai multe trenuri în weekenduri: parte din

CFR Călători anulează mai multe trenuri în weekenduri. Este vorba despre mai multe trenuri regio. Parte din ele circulă și pe raza județului Alba. Motivul pentru care acestea vor fi anulate este criza de mecanici de locomotivă. 

Trenurile care vor fi anulate sunt pe raza Regionalei Brașov. Trenurile vor fi anulate din 27 aprilie, iar rutele au fost detaliate de clubferoviar.ro.

Din câte se pare anularea trenurilor  a fost cerută chiar de către conducerea de la Brașov.

Ce…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

We Love Retro 2024, la Cluj: cel mai mare retro party din România, line-up incendiar. Bilete cu prețuri reduse, până pe 20 aprilie

Publicat

we love retro 2024, la cluj: cel mai mare retro

Fun Factory, East 17, Whigfield, Nana, C-Block, DJ Sash!, N&D și Andreea Bănică vor concerta pe 7 iunie, de la ora 20:00, la BT Arena din Cluj-Napoca, la ediția de 10 ani a We Love Retro, cel mai mare retro party din România. Biletele mai au prețuri reduse până pe 20 aprilie, de la acea dată încolo urmând să fie disponibile numai bilete la preț întreg.

Organizatorii anunță că trupele ale căror hituri au dominat topurile anilor 90 și 2000 au pregătit un show incendiar pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe