Connect with us

EVENIMENT

UPDATE: Două persoane încarcerate după un accident în Prahova, cu trei adulți și doi copii

PublicatDouă persoane au rămas încarcerate după un accident produs joi în Prahova, în care au fost implicați cu trei adulți și doi copii.

Accidentul s-a produs în comuna Podenii Noi.

Sunt implicate două autoturisme cu 5 peroane ( 3 adulți și 2 copii).

Din primele informații 2 persoane sunt încarcerate, dar conștiente.

La fața locului au fost mobilizate o mașină de stingere, o descarcerare și două de prim ajutor din care una de terapie intensivă mobilă.

UPDATE: Un autoturism era condus de o femeie în vârstă de 33 de ani (în mașina căreia se aflau doi minori, unul de 3 ani și unul de 9 ani) și altul condus de un bărbat de 20 de ani (în mașina căruia se afla o tânără de 18 ani). Toate persoanele implicate au fost transportate la spital.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor și cauzelor producerii evenimentului rutier.


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENT

Trei victime după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o cisternă, într-o localitate din Iași

Publicat

Arhivă foto

Un accident rutier a avut loc, vineri la amiază, într-o localitate din județul Iași. Trei persoane au fost rănite după impactul dintre o cisternă ș o mașină.

Potrivit ISU Iași, pompierii au intervenit la un accident rutier produs în satul Vânători, comuna Popricani.

În eveniment au fost implicate o cisternă și un autoturism.

În urma impactului au rezultat trei victime neîncarcerate.

Conform sursei citate, la fața locului s-a intervenit cu un echipaj de intervenție pentru a se asigura măsurile specifice, un echipaj SMURD de terapie intensivă si un echipaj SAJ.

Citește mai departe

EVENIMENT

Atenție, șoferi! Restricții de circulație în județul Vâlcea

Publicat

Arhivă foto

În cursul zilei de vineri, 23 iulie, vor fi instituite restricții de circulație pe DN 7 și DN 64 din județul Vâlcea.

Restricții de circulație în data de 23.07.2021, în funcție de condițiile meteo:

Pe DN 64 km 105+960 – km 108+111 pe raza localităților Mihăești-Stolniceni, se lucrează la frezare parte carosabilă și așternere covor asfaltic între orele 7:00 – 16:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 3 din 4 benzi dirijată de indicatoare rutiere .

Astfel pe DN 7 km 207+000-214+000,pe raza localităților -Brezoi-Călinești, se aplica marcaje rutiere intre orele 8:00-14:00 .Circulatia rutieră se desfășoară pe 1/2 cale, dirijat cu piloți de circulație.

Și pe DN 7 km 188+000 – km 189+000 pe raza localităților Gura Văii -Seaca se executa reparații asfaltice între orele 05:30 – 14:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 cale dirijat de piloți de circulație.

Citește mai departe

EVENIMENT

Un fost şef de la Poliţia Rutieră din Capitală nu poate justifica o avere de peste 100.000 euro

Publicat

ANI, agentia nationala de integritate

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a stabilit că un fost poliţist din Capitală nu poate justifica peste 100.000 de euro prin veniturile obţinute.

Potrivit unui comunicat al ANI, inspectorii de integritate au constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 465.507 lei (echivalentul a 106.554 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Marius Maghiari, în perioada exercitării funcţiei publice cu statut special (poliţist).

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Marius Maghiari.

Fost şef al Serviciului Accidente din Brigada Rutieră a Capitalei, Marius Maghiari a fost trimis în judecată în anul 2016 de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, alături de alţi poliţişti, într-un dosar în care este acuzat că a muşamalizat un accident rutier pe care l-a produs.

Alți cinci polițiști, în stare de incompatibilitate

Pe de altă parte, ANI a stabilit că alţi cinci poliţişti s-au aflat în stare de incompatibilitate.

Astfel, Adrian Buzică şi Virgil Stan, funcţionari publici cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa – Poliţia Municipiului Mangalia, s-au aflat în incompatibilitate în perioada 2017 – 2020, când au deţinut şi exercitat simultan cu funcţia de agent de poliţie rutieră şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăţi comerciale, activităţile desfăşurate în sectorul privat fiind în legătură directă cu atribuţiile exercitate în calitate de funcţionar public cu statut special.

De asemenea, Sorin Ionescu şi Marian Andrei Badea, agenţi de poliţie rutieră în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, s-au aflat în incompatibilitate în perioada 28 august 2008 – 4 martie 2020, respectiv 15 ianuarie 2019 – 1 martie 2020, întrucât au exercitat simultan şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unei societăţi comerciale.

Daniel Florea, poliţist local – şef Birou Evidenţa Persoanelor în cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Ploieşti, s-a aflat în stare de incompatibilitate începând cu data de 2 aprilie 2019, deoarece exercită simultan cu funcţia de şef Birou Evidenţa Persoanelor şi calitatea de membru al Comisiei pentru administraţie publică şi ordine publică din cadrul Consiliului Economic şi Social (instituţie publică), încălcând astfel prevederile art. 94, alin. (1) şi alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.

AGERPRES

Citește mai departe

EVENIMENT

Dacă e vineri, e AGLOMERAȚIE pe Autostrada Soarelui! Se circulă în coloană pe mai multe tronsoane din A2

Publicat

Dacă e vineri, e aglomerație pe Autostrada A2, pe sensul de mers spre mare. Pe unele tronsoane din Autostrada Soarelui se circulă în coloană.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, vineri dimineață pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral valorile de trafic sunt intense.

Se circulă în coloană pe anumite tronsoane din autostradă.

Poliţiştii reamintesc că prin staţia de taxare de la Fetești se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577 (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România http://www.cnadnr.ro/)
Recomandările polițiștilor pentru șoferi:

-să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă;

-să respecte limitele legale de viteză;

-să folosească luminile de întâlnire;

-să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie;

-să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc;

-să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii;

-să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate;

-în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate